Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 5 de setembre del 2007

Carles Magrané fitxa pel Diari de Tarragona

L'exdirector editorial dels Diaris Més, Carles Magrané, ha fitxat pel Diari de Tarragona. Des d'ahir ja seu a la taula de l'staff del rotatiu. No us repetirem la seva trajectòria, que ja us vam explicar en aquest post a principis d'agost.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Però qui queda als Diaris Més? Van a baixa a per setmana

Hola maku! ha dit...

...me consta k desde comunicació efectiva sl (todas sus variantes, tgna, reus, costa daurada, metropolitana etc) se pidió un aplazamiento en el pago de las cuotas a la seguridad social k ha sido 'denegado' y por tanto estan sin pagar.

Anònim ha dit...

Per cert... Algú sap quina empresa és "All Effective SL" i quina relació té amb el Pedrazzoli???

Anònim ha dit...

All effective es una empresa más del señor Jacinto Romeu. Por cierto, hablando de bajas, llamar a vuestros contactos de la televisión de Tarragona porqué hay como minimo tres personas más que se marchan.

Unknown ha dit...

Bon element aquest Jacinto

Anònim ha dit...

Ja estaria bé que escrivíssiu un post sobre el cas dels diaris de Cornellà i l'Hospitalet, on s'ha acomiadat tota la redacció i que aquest dilluns dia 3 no van sortir al carrer, al contrari del que en teoria estava previst. Aquests dos diaris han estat traspassats al màfies de Manresa, i les coses han començat així. Veurem com serà la traca final, però serà per seguir-ho!

Anònim ha dit...

És veritat que el proper director editorial dels diaris Més serà Antoni 'Pulitzer' Guasch. Aquests dies s'està lluït a Tarragona. Ha plegat també la Sílvia?

Hearst

Oscar Ramírez ha dit...

No és que li toqui agafar el càrrec al Guash, antitesi del periodisme modern. És, senzillament que no queda ningú més i si el Guasch no hi fos seria directora dels més la senyora de la neteja, amb tot el respecte cap aquesta profesió.

Oscar Ramírez ha dit...

Sempre he sospitat que entre el Carles Abelló i l'Antoni Guash hi havia alguna cosa més que amistat...

Anònim ha dit...

Efectivament, la redacció dels diaris Mes Cornellà i L'Hospitalet han estat acomiadats sense cap explicació.
Segons les meves informacions, en Lluís Basiana (empresari de Mes Manresa, Terrassa i Sant Cugat) i en Romeu (Mes Tarragona, etc) van pactar un canvi d'accionariat on Basiana fos el majoritari a Més Cornellà i L'Hospitalet.
A la redacció se li va prometre que continuaria al seu lloc de treball a partir de l'1 d'agost a. Andreu Castelló, gerent de Més Manresa, Terrassa i Sant Cugat, va prometre a als redactors (Aberto Cabello, Marçal Fontanals, Anna Cabeza, Manel López i David Forniès) i la fotògrafa (Susanna Carpintero) que continuarien al seu lloc de treball si signaven la baixa contractual a la baixa el 27 de juliol.
La sorpresa fou majúscula quan una vegada signada la baixa l'Andreu Castelló i, sobre tot, en Lluís Basiana es van fer endarrera i no els van donar d'alta l'1 d'agost. Tenia coneixement en Cinto? Va ser una jugada dels dos 'empresaris'?. Una gran putada ja que tampoc se'ls va comunicar que continuarien a l'empresatot i que se'ls va donar esperances a que se'ls contractaria a finals d'agost. A la tornada de vacances, els redactors i la fotógrafa va conèixer per terceres persones que no seguirien a les dues publicacions i que ja havien contractat dos joves periodistes sortides de la facultat.

Senyors, la putada està servida. En aquest cas i si la informació és correcta en Basiana s'ha portat com un auténtic porc.

Anònim ha dit...

Oscar, deixa el Guasch en pau. Això que dius és una infàmia. És com és, però només un canalla l'atacaria d'aquesta manera.

Anònim ha dit...

Com està el tema cobrament al Més Tarragona. Un ocellet m'ha dit que les coses van pitjor que abans

Anònim ha dit...

i el Carles Abello pq no marxa?, que li han promes?