Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 28 de setembre del 2007

El Pla Territorial, un brindis al sol

Aquest és el titular que surt de la darrera enquesta "penjada". El secretari per la Planificació Territorial de la Generalitat, Oriol Nel·lo, s'hi està esfoçant amb una colla de presentacions del Pla Territorial del Camp de Tarragona a diferents institucions i actors socioeconòmics, però els nostres visitants no ho veuen gens clar. Un 63% dels qui han respòs l'enquesta consideren el pla "un brindis al sol". Un 20% responen "Que és això?". Un 10% hi troba mancances importants i només un 7% afirma que "Em sembla bé".

En la nova enquesta us preguntem sobre aquest nou diari d'bast estatal que ha aparegut als quioscos, Público. Ara és l'hora de dir-hi la vostra. I recordeu que podeu fer comentaris a l'enquesta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria saber quanta gent de la que ha contestat -llevat dels "Què és això?"- saben què és un Pla territorial, i què diu aquest avanç de projecte. La ignorància és molt atrevida.

Anònim ha dit...

Avui l'Abelló president de la Cambra ja ha dit el q pensa. No hi ha més inversió. Tot el que es farà ja ho tenia previst el govern del pp. Per tant, no sé de què anava la Begoña Floria, dien q era ambiciós i les millors inversions qu ha tingut tarragona. Aquesta es pensa que els tarragonins vivim al mon de llupi.

Anònim ha dit...

I l'Abelló vol ser el candidat de CiU a l'ajuntament i per això comença donar canya al millor estil Nadal...
El projecte es ambiciós i per exemple tot el tema de cercanies no estava en ment de ningú al Camp.