Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 26 de setembre del 2007

Manel Sanromà, en la presentació de Nació.cat


Manel Sanromà, tarragoní i una de les persones més importants del nostre país en el món d’internet intervindrà en la presentació aquest proper divendres 28 de setembre a les 20:30 hores a la Llibreria La Capona del llibre Nació.cat, de Saül Gordillo. Sanromà, que a més és un dels protagonistes del llibre, va ser el primer president de la Fundació puntCAT, estava a la cúpula de la Internet Society durant l’inici de la campanya pel domini.cat, va ser fundador de Tinet, actualment és professor de la Universitat Rovira Virgili i director de sistemes d’informació de la Xarxa Santa Tecla.

Estem molt contents que en Manel Sanromà participi en aquest acte, el primer públic que organitzem el Saló dels Penjats. I recordeu que divendres us esperem. Hem d'omplir La Capona.

11 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Em sap molt greu perquè el Manel em cau molt bé i perquè crec que el llibre del Saül pot marcar moltes pautes però justament el divendres a aquesta hora estaré agafant un avió a l'Alguer on passaré quatre dies de vacances. Llàstima! . Per cert, vaig dir abans que ningú que el convidat a la presentació era el Manel. Quin premi hi ha? jejejeje.

Anònim ha dit...

Una raó de pes per no anar a la presentació.

Anònim ha dit...

Lo de Manel tiene merito ... siempre sale en las fotos i trabajan sus becarios . a ver cuanto le dura el curro de santa tecla.

Anònim ha dit...

Perdoneu la meva ignorància, però qui és Manel Sanromà?

Anònim ha dit...

Penjats,
Que ha passat amb el post “un nou mensual econòmic”, heu esborrat 5 comentaris i ahir hi eren, que ha hagut alguna censura?, si ahir eren bons, suposo que avui també, els vaig llegir i no els hi vaig veure que eren mes incisidors que d’altres.

Anònim ha dit...

Tenim un pepero amb principis:

Marino Perez president de las Nuevas Generaciones del Partido Popular a Tarragona també es desmarca de la moció de censura contra CiU a Roda de Barà i critica Luna i Figueiredo al bloc del nostre company Oriol Vazquez en un gest que l'honora.

Marino s'alinea doncs com a home de la màxima confiança de Lopez Mayol en la guerra que aquest manté amb Luna, Figueiredo, Ricoma i Fernandez.

Marino s'ha atrevit a denunciar la vergonya sense rebre represàlies de la direcció del partit:

http://oriolvazquez.blogspot.com/2007/09/pscpsoe-pp-primer-cunit-ara-roda-desprs.html#comment-8843908004145785180

Anònim ha dit...

Allí estaré. Per vosaltres i també per l'amic Manel.

Herois ha dit...

Un llibre molt pedagògic el d'en Gordillo.

Molt bé!

SIGUEU HEROIS!
http://gransherois.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Anònim de les 12.37h: El post explica qui és Manel Sanromà.
Anònim de les 16.18h: els comentaris que hem esborrat eren de mal gust. Si són de mal gust però no són anònims no els esborrem (s'haurien de passar molt més). Així que si vols ser una mica bèstia, els firmes.
Jordi Sendra: ens veiem a la presentació!

Hola maku! ha dit...

alguien sabe si el 'garfio' derecho de jordi pujol ferrusola ira en las listas de ciu al senado?????

Toni Gallardo ha dit...

Trobo bastant absurda la polèmica sobre la presència de Manel Sanromà en aquest acte. Malgrat tot, afegiré que, per mi, la seva participació també és un motiu per no anar-hi. Però jo almenys signo amb nom i cognoms.

Entenguem-nos. Et pot no agradar el Manel Sanromà. Pots pensar que, com tants altres professors, viu de la suor dels seus alumnes.

I ets molt lliure d'opinar que no n'hi ha per a tant i que si és algú en el món d'Internet és per la ignorància generalitzada, sobretot la dels polítics que no saben si internet s'escriu amb h o sense.

Es pot dir perquè al senyor Manel Sanromà li paguem el sou entre tots els contribuents i un cert grau de crítica és esperable. És també la torna de ser una vedette acadèmica.

I una última cosa: fins i tot pot ser que et caigui gros perquè sí. O que no t'agradi que porti barba.

Però es diu obertament i ja està. A veure si resultarà que aquí sou milers els que el teniu de professor i no us voleu jugar l'aprovat.

Perquè l'anonimat no és dolent per sí mateix. Té la seva funció, que no és altra que la facilitar que vegin la llum pública informacions que, si no fos així, no la veurien. Però també pot emparar les més grans rucades i imbecilitats. O la màxima covardia.

De totes formes, que vagi molt bé l'acte.