Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 20 de setembre del 2007

A dues bandes

Natàlia Rodríguez, ex-staff del Diari de Tarragona, va fitxar per CiU per portar la campanya electoral del seu alcaldable, Joan Aregio. Després de la derrota electoral dels convergents, continua treballant pel partit. Però a més torna al Diari de Tarragona per desfogar la ploma literària a la contraportada. Cinc dies a la setmana! Què haguéssim dit si Begoña Floria, treballant pel PSC, hagués fet el mateix?

20 comentaris:

Anònim ha dit...

La Bego no ho necesita, els del psc li tenen la compte bancaria ben plena.

Anònim ha dit...

per favor,,, ni punt de comparacio amb la floria per favor...
lo de la floria ha sigut una carrera meteorica....

com deia aquella canço

"son rumores son rumores"

Anònim ha dit...

¿por que el trato de favor a la ampliacion del edificio del DIARI DE TARRAGONA

se esta ocupando suelo publico disfrazando como venta para darle una legalidad rozando la ilegalidad
¿por que se concedio esa licencia
la respuesta es facil
en Diari ha trabajado y sigue para Nadal y Aregio ,,¿quien es el director
el jefe de prensa de Pujol durante "tropecientos años"

Anònim ha dit...

Tractant-se d'articles d'opinió, no hi ha cap mal en ser d'un partit, sigui CiU, el PSC o la CORI. Molts dels columnistes que publiquen als principals diaris o que intervenen en tertúlies de ràdio i TV són precisament polítics, expolitics o simpatitzants de partits i no se n'amaguen pas: el Terricabras, el Cardús, la Rahola, el Culla, la Nebrera, l'Aritzeta, el López-Bofill, la Maruja Torres, la Rivière...

Anònim ha dit...

El tema del Diari de Tarragona va passar per comissió i tots els grups hi van votar a favor me sembla...

Anònim ha dit...

Lo de la remodelació del Diari i la relació pornogràfica entre l'editor i l'anterior ajuntament ha de sortir per algun lloc. Cada dia imploro que un grup de comunicació amb cara i ulls compri la capçalera i ens desfem d'aquesta mena de destripador periodistic que es el Sanchez Friera.

Anònim ha dit...

pero si el diari...... esta siendo ultimamente psc...

Anònim ha dit...

Anònim de les 23:24.
Has mirat de passar per l'Ajuntament i consultar l'expedient urbanístic del tema?. Perquè és molt fàcil acusar amb paraules rimbombants (trato de favor, rozando la ilegalidad)sense haver comprovat abans la veracitat de tot plegat.
Hauries de saber que aquesta tema va seguir tota la tramitació legal corresponent i es va aprovar per part de tots els grups polítics de l'Ajuntament.
Aquí no va passar com amb el Fortí, on el PSC va donar llicència quan no podia fer-ho.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La Bego no és parcial. Notari.com

Anònim ha dit...

Cualquier comparación entre la calidad periódistica y la formació, y trayectoria profesional entre Natalia Rodríguez y Bego Floría es una infamia. Rodríguez era jefa de prensa de la Comision Europea, señores, mientras que aquí la Bego le limpiaba los moquitos a Sabaté y Ballesteros en el cenagal de la política local.

Por otro lado no veo donde está el problema si los articulos de Natalia no tratan de política local. La Natalia no engaña a nadie, todo el mundo sabe para quien trabaja. La que engañaba es la Bego, que siendo periodista de la Vanguardia era una sociata de tomo y lomo, como se ha visto.

Anònim ha dit...

"Jesús pensante", en el ámbito de la formación: La Natalia hizo de periodista (o eso dice ella) en Bruselas, pero no tiene la carrera de periodista; es licenciada en Derecho ( o eso dice ella también).
Contrariamente, la Bego sea de la tendencia ideológica que sea sí que ES PERIODISTA de profesión y con un currículum detrás de si.
Y sobre lo de que la Natalia no engaña, mira, antes de trabajar para el Aregio, que no para CiU, se pasó por todos los partidos políticos de Tarragona ofreciéndose a llevarles la campaña . Pero claro, me parece que eso ella no lo dice...aunque todo se sabe.Pero desde luego no, la Natalia no engaña.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
eric castel ha dit...

quin gran gag dir que el "pamflet" de tarragona son de ciu, però si els hi han fet mitja campanya al psc perfavor...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La Natàlia Rodriguez és una persona polèmica i no fàcil de tractar. Això ho saben els que la coneixen. La convivència de l'equip de campanya de ciu va ser dificil, ho sap tothom, to i que no tota la culpa era de la Natàlia. Els altres savis amics de l'Aregio alguna cosa hi tenien a veure.

Esperem a veure que fa. Jutjem-la per la feina que faci.

Anònim ha dit...

pepi torro:
Que tu no hagis tingut bon filing amb la Natàlia, no et permet dir que és una persona polèmica....
A la vida ha d'haver persones de tot tipus i tu ets lliure d'escollir els teus amics.
Era companya de feina tva, apendra a conviure, no cal que vagis de farra amb ella.
"I jutjem-la per la feina que fa"? qui ets tu per jutjar? et jutjem a tu?

Anònim ha dit...

Mira Jesús pensante, hablo con conocimiento de causa. Sé perfectamente como está el patio de periodistas licenciados. Tener la carrera de periodismo no será importante para ti, pero sí para los que leemos y queremos periosimo de calidad, que no "crónicas sentimentales en rojo", estilo Natália.
A los que nos hemos chupado una carrera de cinco años, nos joroba bastante el intrusismo, y entre otras cosas, cuando salimos licenciados tenemos una "ligera idea" de lo que es comunicar.
Y en cuanto a que la Natalia escogió, pués mira, escogió mal, y resulta que al final no será tan lista como parece, sinó que si tantas ofertas tenía, habria optado por el caballo ganador. Una pena.

Anònim ha dit...

"eligió mal" porque eligió al que perdió????

A lo mejor no es que no sea una persona lista, sino que es una persona de convicciones que va con quien quiere... porque puede.

Anda que no has quedado retratado.

Anònim ha dit...

Todos estamos de acuerdo en que elegir, eligió. Así que queda un poco feo que ahora vaya de periodista profesional de los mas madia independientes. Uno si pasa al otro lado de la raya ya sabe lo que hace, y queda muy feo querer estar en todos los bailes. Si asesoras un partido, no puedes decir que escribes como periodista independiente en un periódico. Queda fatal! Me extraña que acepte el curro, dice muy poco de su moral.