Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 8 de setembre de 2007

Què hem fet malament? (interessant exercici d'autocrítica)


Avui no farem autocrítica. Només volem aplaudir al republicà Gerard Castells per haver engegat un interessant exercici d'autocrítica entre els blocaires polítics. Ha escrit un post per proposar que cadascú digui tres coses que pensi que el seu partit hagi fet malament en els últims tres anys.

Hi ha posat tres condicions:

1. Ha de ser una cosa actual, no s'hi val a parlar de coses de fa més de tres anys perquè perd la gràcia.

2. Han de ser coses de l'àmbit local o català. Madrid i les seves seus centrals queden molt lluny.

3. Han de ser coses que s'hagin fet realment malament. La fórmula "defectes que es converteixen en virtuts" no serà vàlida. No valdrà allò de: el nostre problema ha estat voler el millor per Catalunya, hem pecat d'innocents, sempre hem pensat en Tarragona.

De moment, s'hi han apuntat ell mateix, Jordi Roca (PP), Francesc Xavier Bonet (PP), Albert Puñet (CiU), Quim Amorós (CiU) i Oriol Vázquez (CiU).

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Gerard guapu!!

Anònim ha dit...

Aquest estiu veu penjar una carta sobre una historia de Reus i un tema de desviació de diners que va tenir molts comentaris panfleteros dels treballadors de la neteja. Pero tot i aixo el tema el trobo força interessant. Ahir vaig veure a TV Reus el "lio politic-sindical-financer" que s'ha muntat. Algu podria explicar-me de que va realment aquesta historia. Pel que deien ahir algunes companyes de la meva feina que son de UGT, el director del Diari Tarragona va censurar al periodiste Jaume Garcia a que investigues sobre el tema que denuncien els treballadors del 4%. No tinc ni idea del problema sindical o del 4%, pero es molt preocupant lo de prohibir a un periodista fer la seva feina. Que esta passant amb la llibertat de premsa? Proposo una enquesta entre els blocaires de la professiò: HA MORT LA LLIBERTAT DE PREMSA???

Oriol ha dit...

Hola penjats, la proposta d'en Gerard la vaig trobar molt bona, és una manera de que la gent vegi que no sempre tot es fa bé cada partit com em pogut veure t� els seus m�s i els seus menys, ara, els que sembla que ho fan tot b� s�n els socialistes no? peruq� en cap bloc he vist que hagin fet res malament, ara, tenint en compte que a ells el Montilla ja els hi est� b� i que van retallar l'estatut fins que van poder i m�s, que els hi podria molestar del seu partit?

Gerard Castells ha dit...

Ei penjats! gràcies per penjar-me el post! A veure si tots els blocaires polítics m'agafem la proposta, seria interessant, últimament els blocs polítics s'han convertit en un "què malament que ho fan els altres"

Anònim de les 10.10, ets una anònima?...podem comentar lo del guapo per santa tecla, així que no tinguis por!

Oriol, tú i el Quim vau ser el primers que me vau contestar, merci....hi haurà pacte nacional d'aquí uns anys? On anirem? ;-)

Gràcies

Javier Hurtado Mira ha dit...

Saló, Gerard,

La proposta és molt interessant i no trigaré gaire en respondre; al PP... tenim moltes coses a millorar, jeje.

Amb això del pacte "nacional" (léase regional) a Catalunya... tot és possible; el PP té algunes alcaldies amb el suport d´ERC.

Per cert, qué ha passat a Roda?

Cesc ha dit...

Ha estat una proposta molt interessant la qual m'ha agradat secundar! Gerard, si totes les iniciatives d'ERC fossin tan exemplars com aquesta...

En fi... anunciar també que la Tribuna Lliure del Diari de Tarragona d'avui dissabte 8 de setembre ha estat per mi! jeje.

Anònim ha dit...

Pel que he pogut veure del que no s'ha fet bé... sembla que en el fons tot el que han fet està bé, el que passa és que no hem sapigut comunicar-ho bé...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Bin talal:
Sembla que no vas llegir el que vaig posar jo.
Jo vaig dir que no vam fer bé el canvi d’alcaldia i que la lluita Aregio-Vallve no va ajudar gens.
I lo del notari tampoc ho vam fer bé. No ho teníem que haver fet. Per tant vaig reconèixer que no ho havíem fet bé.
I l’unic que dic que no vam saber explicar va ser el POUM.

Gerard, espero i desitjo pugui haver un pacte nacional, però sembla que amb l’anunci d’en Mas de fer la casa gran del nacionalisme i refundar CDC ó CIU obrin les portes a gent del PSC i a gent D’ERC en algú li estant tremolant les cames. i... no precisament ens tremolen a nosaltres

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

I després dius que CiU no vira cap a l´esquerra... jajaja.

Obrir el partit a PSC i ERC no és precisament ser de dretes o centre-dreta.

Així el PP podrá acollir més vots de dretes a Catalunya, que falta ens fa.

Marc Arza ha dit...

La proposta és fantàstica. Des de Reus, espero que arribi al pocs polítics blocaires que tenim.

Salut,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Teniu mania en que virem a l'esquerra Hurtis i no es aixì apostem clarament pel nacionalisme català i aquest no es ni de dretes ni d'esquerres, i està clar que abans es podran sumar gent propera als socialistes i a Esquerra que gent propera al PP, perque aquestos us voten a vosaltres perque us reconeixen com espanyolistes, per tant a nosaltres ja no ens voten.

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

Llavors com m´expliques que a l´any 2000 a les generals el PP va treure un 24% de vots a Catalunya?

Vaja, 1 de cada 4 catalans fa res eren del PP...

El Capità Tarragona ha dit...

Hurtis, 7 anys et semblen RES???????????