Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 10 de setembre del 2007

Alejandro Fernández, en forma. O això sembla!


En la darrera Esquesta Penjada hem preguntat "Quin líder polític està més en forma en aquest inici de mandat?". El cap de llista del PP, Alejandro Fernández, ha guanyat amb majoria absoluta. Ha obtingut un 52% dels vots, per davant del 29% de l'alcalde de Tarragona, el socialista Ballesteros; el 15% del segon tinent d'alcalde, Sergi de los Rios; i el 4% del portaveu de CiU, Joan Aregio.

Ens han sorprès la quantitat de vots obtinguts: 583. Un récord absolut. Però és que aquesta darrera setmana també hem batut el récord de visites en un dia. Dijous vam arribar a les 809 visites.
En la propera enquesta us preguntem sobre el Pla Territorial del Camp de Tarragona. L'avantprojecte es va presentar aquest dimecres.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

diecres?

Anònim ha dit...

Home, la veritat és que està més incissiu en aquest començament de mandat

Anònim ha dit...

No comparteixo l' ideologia política de l' Alejandro, però és evident que està en forma !! No sé si per que és jove, si és per que encara no està cremat del món de la política, si per que s' ho creu ( el tema de la responsabilitat política ) o simplement per que serveig, per que és com dirien a "barrio sésamo" el político más dicharachero.
Ha fet una campanya amb marxa, relativament divertida, amb sentit de l' humor, i ha emprés la legislatura amb esbranzida. A veure si continuarà...
Molts polítics podrien prendre exemple de la vitalitat de l' Alejandro.
Personalment només crec que falla en una petita cosa. En els actes públics no sempre hi són, (els del PP) però si hi van marxen ràpid. Bé és una apreciació personal, i reconec que no és pot ser perfecte !.En qualsevol cas, sempre té un somriure i alguna petita broma que entren bé.

Anònim ha dit...

Felicitats per l'Alejandro i l'oposició que està fent. Acabarà sent el referent a Tarragona.

Anònim ha dit...

llastima k sigui del PP

Anònim ha dit...

i tb llastima k vagi de la mà de algú tant incompetent com l'Eras

Anònim ha dit...

Eh, de la mà de l' Eras, que pinta l' Eras ? però que no és el cap de protocol de l' Ajuntament?

Anònim ha dit...

Jo només vull dir una cosa. El senyor Ballesteros i l'Alejandro Fernández només van rebre 30 i pocs vots i 60 vots en tres dies. Després en el tres dies pròxims han rebut 530 vots, també passa el mateix amb Ballesteros. Jo crec que aquí algú s'ha preocupat molt de que els dos pugessin, però no tinc proves. Però fixeu-vos en les entrades i els vots. Han arribat a rebre 150 vots en un dia!!!! Aquesta enquesta crec que ha estat una mica alterada....no creieu el mateix? Algú està interessat en què els dos guanyessin. Moltes visites de llocs públics i altres zones....vaja...something is rotten in this enquesta

Anònim ha dit...

Judith Eras

Javier Hurtado Mira ha dit...

Alejandro "el popular" ha guanyat perquè a internet la dreta... es mou millor. No sé perquè -ens estimem més la llibertat- però... hi ha una vitalitat als blocs de dretes (liberals, conservadors i... centristes?) que no hi ha als d´esquerres. Ja es veu que els tópics sobre el PP van caient i... això és bó!

Anònim ha dit...

Penso que la deixadesa en la votació dels seguidors del Joan Aregio només indica una vegada més la deixadesa en molts altres temes i una mostra de la crisi que hi ha en el grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Tarragona

Anònim ha dit...

el grupo de CIU no esta 'motivado', no hay obras k licitar, cargos k ocupar, y comisiones y sueldos k kobrar, así no se puede hacer 'politica'

Anònim ha dit...

osti que digui algu que a internet es mou la dreta millor,,, tot per no reconeixe merits del alejandro, jo he votat un cop hi he votat per ell...
Es el cap de la oposicio, i el sr.aregio si vol ser senador o un altre cosa que deixi pas a gent no a convergencia

Javier Hurtado Mira ha dit...

Anònim,

Ja veig que hi ha hagut confusió i m´has malinterpretat, crec.

Jo també vaig votar un cop per l´Alejandro i sóc dels que creu en la meritocràcia, i aquest cop... s´ha demostrat. No li resto cap mèrit.

Crec que els que SOM de dretes... defensem més la llibertat i per tant... internet. I ens movem millor: mira la de diaris digitals "de dretes" que hi ha i la "calité" que tenen.

Unknown ha dit...

Doncs l'enhorabona a l'Alejandro pels resultats a l'enquesta.

Anònim ha dit...

Made in: Lluis Badia i Chancho http://www.eleslabon.org.ar/noticias_desarrollo.shtml?x=26669

Anònim ha dit...

Home! això de "qualité" serà perquè ho dius tu, que n'estas enamorat i són dels teus !

Javier Hurtado Mira ha dit...

Jajaja, no estic enamorat del PP, no et preocupis; sóc humanista i m´agraden les persones, la Familia, les noies, etc.

Als partits... se´ls ajuda, se´ls dona suport, però enamorar-se... ni que el PP fos el Partit Republicà dels USA, jeje.