Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 23 de setembre del 2007

Històries sabadellenques dels "Més"

Com sou molts els que seguiu les aventures i desventures de Cinto Romeu, Nicola Pedrazzoli i altres socis i exsocis del propietari del Grup 100% Comunicació us reproduïm una notícia apareguda al portal www.comunicacio21.com.


La segona resurrecció de Més Sabadell

L’empresa Comunicació Efectiva Metropolitana (CEM) va sorprendre ahir anunciant que Més Sabadell tornarà als carrers el proper dilluns. Sorpresa perquè, tot just una setmana abans, havia aparegut el primer número d’A Sabadell+, una publicació promoguda a mitges pel Grup Canal Català i l’editora del diari Avui, que es declarava en el seu número u continuadora del gratuït. En la nota feta pública ahir, els propietaris de la marca “Més Sabadell” explicaven: “Comunicació Efectiva Metropolitana SL vol manifestar que el nou gratuït A Sabadell + no té res a veure amb els diaris Més, ja que no existeix cap tipus de vincle empresarial”. L’afirmació és, com a mínim, agosarada: a banda d’erigir-se explícitament en continuadors, el nou producte té el mateix director que Més Sabadell en el moment d’extingir-se i el Grup Canal Català era qui explotava la capçalera abans d’associar-se amb l’editora de l’Avui i reconvertir-la plegats en un bisetmanari gratuït més d’acord amb la maqueta i els estàndards de qualitat del diari de pagament.

En tot cas, Comunicació Efectiva Sabadell SL, propietat de Nicola Pedrazzoli, explotava el gratuït tan sols en règim de franquícia fins a l’actualitat, segons ha apuntat el director general de Comunicació Efectiva Metropolitana SL, Andreu Castelló. Pedrazzoli ha reconegut que a la pràctica existia aquesta relació empresarial, tot i no estar formalitzada per cap tipus de contracte. Castelló s’ha declarat “sorprès” per la nova etapa que l’empresari italià ha iniciat amb l’Avui en l’edició dels +, de la qual assegura “haver-se assabentat pels mitjans”. Per part seva, Pedrazzoli no veu cap problema en que coexisteixin dos gratuïts a Sabadell, on assegura que ja existeix una gran diversitat de mitjans de proximitat.

25 comentaris:

Hola maku! ha dit...

Dicen ...que el miserable de Romeu esta bajo de forma, no le apetece trabajar (robar) y solo piensa en llevarse todo lo k pueda del país, allí (brasil) keda toda la especulación del ladrillo a mano.


El que recibió el premio de empresario del año de manos de s.m. el rey, ahora ve que solo le keda poder ser el julian muñoz de brasil.


Otra cosa, es lamentable que la tv de tarragona haya caido en manos del nicola de bari ese, NUNCA hará una tv de proximidad, NUNCA dará el servicio público que se le supone a una televisión local, en fin... otra cosa para agradecerle a Jacinto Julian Romeu Muñoz Pantoja.

Anònim ha dit...

el jacinto este es una fotocopia de un home de veritat

Anònim ha dit...

“Qui sap esperar guanya. Guanya qui resisteix. Ho va dir un premi nobel i no hi ha caçador que no ho sàpiga” - Alfredo Gavin al llibre col.lectiu “ 27 mirades sobre Tarragona “.


He coincidit aquest cap de setmana a actes públics i a alguns de semi-públics. Ja se sap que un alcalde té pocs actes totalment privats. No em cega ni la militància ni l`amistat. Tampoc no soc partidari de lloances ni d`adhesions cegues. No subscric mai al 100 % allò que fem. Molt menys el que faig jo que m`equivoco i ho acostumo a reconèixer en públic. Però ho esta fent de nassos el nou alcalde de Tarragona.
Post escrit per el Xavier Sabaté al seu blog.
Sr. Sabaté no cal que doni tant de sabó entre vds. vosotros "flores propias, merda segura"

Anònim ha dit...

lo pitjor del cas es que l'ajuntament segueix posant anuncis als Més, diners que van a la butxaca del romeu i no pas als treballadors, son una mica 'insconcients' aquests polítics

Anònim ha dit...

hola maku
me tienes sorprendido por tus comentarios. Realmente parece que hayas tenido relaciones muy estrechas con dicho personage, es mas creo que tienes mas información tu que muchos de los ex-socios y socios de este señor ( lo ultimo es por decir alguna cosa). Digo yo, me pregunto, realmente crees que en Brasil dicho ente tiene algo, o hay alguien que lo esta utilizando para que haga otra vez de hombre de paja? me quedo con lo segundo, creo que alguna empresa o alguien conocido por su trayextoria politica lo esta utilizando en ese pais. De todas formas pienso que la solución de esa televisión pasaba por las arcas municipales, es decir una capital como tarragona tiene que tener su propia televisión, seguro que le cuesta mas barata que las publicidades, convenios, chanchullos varios que tienen o tenian con 100%. Sr Ballestero, soy votante suyo y creo que esta vez no ha estado a la altura de la circumstancia. Tarragona como Reus y como otras ciudades pequeñas del campo de Tarragona tenia que tener su propia TV y mas por los cuatro duros que pedia dicho sr. Ya solo me queda una preguntita, quien sera el nuevo director de la televisión? el sr Abelló? porque no me queda nada claro, y si es el Sr Abelló que dios los pille confesados a todos.

Anònim ha dit...

Para el último anónimo: El ayuntamiento de Tarragona tendrá su TV local con la TDT, pero será junto con otros ayuntamientos: Valls, Constantí, Montblanc, Torredembarra, y otros. La situación de Reus no es posible con la normativa de tvs locales, que marca una clara diferencia entre tvs públicas y privadas. En el caso de Reus, el ayuntamiento tendrá que montar su propia tv, continuando Canal Reus TV como una emisora totalmente privada.

Unknown ha dit...

Tot això del Més sembla un culebrot, llàstima però que hi ha gent que en pateix les conseqüències doncs és ben real.

Unknown ha dit...

Tot això del Més sembla un culebrot, llàstima però que hi ha gent que en pateix les conseqüències doncs és ben real.

Hola maku! ha dit...

Cierto ...Joan, el tema esta en que una TV del ayuntamiento es como el Bolletí Municipal, un: 'yo (ajuntament)lo hago muy bien', 'yo (ajuntament) soy el mejor', Etc., Etc., y eso a la audiencia NO le interesa lo más mínimo, en cambio si la TV privada hubiera estado en manos de alguien 'decente' de tarragona podía haber llegado a ser un TV de 'proximidad', participativa, dinámica, veraz, Etc., Etc., ahora desde Sabadell (grup català) no kreo que se den esos parámetros tan interesantes para una ciudad, en este caso Tarragona.

Anònim ha dit...

sonsa el despertador, dos quarts de vuit, el primer que et ve a le ment son totes aquelles persones que estan al voltant de la direcció del més $ company. Poses un peu a terra, et toques els ulls, i si, realment son dos quarts de vuit d'un dimarts i no hi ha altres trons que anar a Lopez Pelaez i aguantarv cada una de les coses que pasen, diuen i fan.
Vuit del matí, el teu cos ja ha començat agafar formar de persona, pero de manera irracional li comencen a fer mnal moltes coses, l'estòmeg, el cap, vomits etc etc etc...
-hi ha alguna cosa que et diiu, no, endevant tot això és psicològig...
però un altre cosa et diu,
-si si! psicologic però estic aquí, tocant els pebrots...
Malgrat tot, dos quarts de nou, els teus ja t'han dit aquelles paraules màgiques de
- et queda poc, ja veuràs com al final alguna persona ho compra tot i mai serà tan dolent com ara...
grans paraules per agafar l'avinguda i come´çar anar al treball.
M'entres camines, observes la gent i et sents desgraciats, menys preat i un inútil. En el fons penses tot això per no perdre el que tinc, que és clar no tinc res, perquè si no em paguen es com si no tingues res.
Avui no ploraré, els homes no ploren, tampoc m'enprenyaré, no no no, n'estic convençut.... Quins collons, han pasat només dos hores de la meva arribada i cap dels meus proposits han estat complerts.
UMMMM, el sol marxa, ja em trobo bé, ohhhh quin plaer, s'acosta l'hora de plegar, aquest estat em dorar més o menys tres hores, les que estré per anar a dormir i pensar que dem`tindré que tornr aguantar aquesta colla d'inútils ( directius 100%).
Aquest és el nostre dia a dia. Espero que s'acabi aviat aquest calvari.
En nom meu i dels meus companys.

Anònim ha dit...

per que no comenteu al salo dels penjats el 'planton' que va donà el jose felix ballesteros als convidats de les ciutats germanes al sopar




vaig alucinar molt quan van començar a donar regals abans de sopà i de sopte el ballesteros agafa i marxa deixan al manolo lopez pasca com a alcalde en funcions (eso si la cena buenisima manolo!




ballesteros va dir que tenia un acte public pero va ana al concert de sabina y serrat a bonavista perque el va veure la meva veina



va dexar plantats els alcaldes de altras ciutats en el sopà en hometge a les ciutats per veure un concert de sabina y serrat




en veç de dos pajaros a tiro em penso que a bonavista havia mes de pajaros

Anònim ha dit...

perdo: sopà no es diu es diu sopar

Anònim ha dit...

Bé, si no fos res mes que aquesta "falta d'ortografia",que de fet el tema "sopa", no quedava gaire desvinculat ja que potser dintre del menú es va servir "la sopa" abans esmentada, encara tendria un passi, però tots els comentaris no tenen cap desperdici, Visca la acultura i l'anorancia!!
Molt bon nivell.

Anònim ha dit...

Al darrer anònim.
De ben segur que en aquest blog com en molts altres hi ha moltes errades, però saps que passa que quan s'opina en un blog el més important no són les errades si no les opinions, les reflexions i pensaments.
El que no té cap tipus de desperdici ets tu. Dit d'un altre manera un cop llegit el teu comentari només en ve una frase al cap, dedicada exclusivament per a tu..
"bon vent i barca nova"
siau

Anònim ha dit...

el que parla d'ignorancia, bé anorancia tal i com ho escriu. Portes un segell de distinció que fa plorar. com diu l'altre anonim bon ben i barca nova.

Anònim ha dit...

Lamento molt que el nou d'Andreu Castelló aparegui en el Saló dels Penjats ja que a més de mentider és una mala persona ja que va deixar al carrer sis periodistes sense donar-lis cap explicació. Senyor Castelló foti el cap i no expliqui sopars de duro.

Anònim ha dit...

Sabeu com ha quedat el tema del Més Tarragona? Avui veig que la columna d'staff ha canviat, i molt... Han desaparegut les referències als diaris Més, CE... Fins i tot el Romeu no surt enlloc. A més també han canviat l'adreça al C. Sant Agustí (central del Grup 100%)

Anònim ha dit...

El Grup 100% està desfent-se com un terròs de sucre. Sabeu que encara no han cobrat el mes d'agost la gent del Més!!! Això es una cara molt dura. Sabeu quan deuen a la rotativa? Hna cobrat el finiquitu els que han marxat?

I el Col·legi que en diu d'això? Ignasi desperta!!! Ei, on ets? Després et queixes que no se't colegia la gent.

Anònim ha dit...

Més Sabadell: Doncs sí, sembla que ha tornat a editar-se. Com a mínim, tenen la versió "virtual" a la web. De moment sembla que no tenen seu pròpia a Sabadell perquè l'adreça que surt és la de la central de Comunicació Efectiva Metropolitana (Terrassa)

Anònim ha dit...

Sembla que Comunicació Efectiva Metropolitana s'ha fet amb la gestió de Més Sabadell. Al capdavant el mentider d'Andreu Castelló que aposta per la mateixa filosofia que Més Cornellà I L'Hospitalet. De moment, han començat amb una mà darrera i un altre davant ja que la majoria d'anuncis són els mateixos que els de les altres publicacions. Un altre fet curiós. Marc Morató, cap de redacció de Més Terrassa surt com a redactor a L'Hospitalet i Sabadell. Fa riure tot plegat. Aquest Andreu Castelló, amb un 'màster' en gestió empresaria té molts números d'enfonçar l'empresa. No té ni idea de que és un diari. Això sí nomès s'envolta de nenes maques que li riuen les gràcies.

Anònim ha dit...

Jo he estat una víctima de l'estructura insostenible dels diaris Més. Víctima, és clar, entre cometes, perquè si he resistit ha estat perquè he volgut, perquè confiava cegament amb tot allò pel qual en Carles Magrané va lluitar, un diari gratuït i en català, de proximitat i professional. Però els diaris Més l'han perdut tota la credibilitat, no pels periodistes que hi treballen, que fan una feina excel·lent (alguns, clar), sinó per una xarxa d'empresaris dèspotes que no saben què és un mitjà de comunicació, que confonen diaris amb una fàbrica en cadena de penumàtics.
És molt miserable que mentre uns- la gent q fa el diari- lluiten per superar els tòpics de la premsa gratuïta i fer un producte de qualitat, els altres només intentin enriquir-se sense escrúpols. O es que algu compraria un cotxe sense frens? (i si li regalessin?).
No és menys cert, que la penúria dels periodistes -la gran majoria- es fa extensible a molts altres mitjans de comunicació amb molta més façana que aquests Més. Sous molt inferiors que altres feines que no requereixen ni estudis ni t'exigeixen màsters ni idiomes. Però com ja he dit, la vida i el mercat laboral té moltes altres opcions.

Finalment, només dir que als Més els periodistes són l'última escala, números que produeixen. A alguns ja els va bé, no haver de pensar gaire. Jo vaig posar per endavant la meva credibilitat personal. Una opció.

Hola maku! ha dit...

Romeu no pudo, ni puede entender que es el periódismo porque no es editor, no pudo ni puede saber que es un editor pq es solo un 'advenedizo' que de repente se encontro cobrando dinero de comisiones derivadas por badia y su 'jefe' j.pujol ferrusola, y que le 'ordenarón' comprar medios de comunicación.

¿Que pasa cuando un tipo como romeu se pone a gestionar medios de comunicación?, bien, eso parece que ya esta claro..., ahora solo keda esperar que venda los 'vestigios' del 'grupito' y salga de una vez por todas de un sector al k ni pertenece, ni pertenecerá nunca.

Anònim ha dit...

A mi m'ha arribat que els que molts dels que han plegat del grup100% encara no han vist ni un duro... Quina cara més dura tenen alguns!

Anònim ha dit...

Doncs és una veritat com un temple. Deuen molta pasta. Caradures!!!

Anònim ha dit...

(sóc l'anònim de la retòrica d'abans).
És cert que el Grup 100% deu pasta a molts treballador. Però jo era de Comunicació Efectiva i sempre se'm va pagar.Puc criticar moltes coses, sobretot d'estructura empresarial -tot i no tenir el màster de gestió que té l'actual gerent-, però sempre m'han pagat i bé. Però també és cert que als altres Més s'han comès una vassa d'irregularitats, des de finiquitar els periodistes el juliol i tornar-los a contractar al setembre fins a estar mesos i mesos sense pagar. Una autèntica vergonya. I de tot plegat, on son les Associacions de Periodistes?? Amb què ens representen?? O es que al Colegi de Periodistes només hi ha afiliats els periodistes ben assentats?? Dubto que n'hi hagi gaires del Més.