Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 18 de setembre del 2007

Les visites reincidents d'Agustí Mallol a l'Ajuntament de Tarragona


No sé sap ben bé per què, però últimament l'exregidor no adscrit i de CiU, Agustí Mallol, es deixa caure amb certa regularitat per l'Ajuntament de Tarragona. No sabem si troba a faltar el seu despatx de la regidoria de Medi Ambient i els seus temps gloriosos en què feia anuncis de televisió i anava allà on calgués amb la samarreta del Nàstic... O potser és perquè no s'oblidin d'ell aquells a qui va donar suport durant les eleccions municipals (el PSC), a veure si "li cau alguna cosa". La foto, que ens ha proporcionat El Gran Barrufet, és del juliol.

67 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

uy uy uy... Aquest post portarà cua....

Algú dubta que li donaran un càrrec al Mallol?

Està claríssim!

Jo crec que sestan esperant a que passin els 100 dies....

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Jo continuo pensant d’aquest personatge el que pensava l’1 de Maig del 2003... és un fals i farsant.

A aquest no l’ha de caure un càrrec, l’únic que l'hauria de caure és la cara de vergonya per la seva mala gestió i la seva poca alçada política... sempre recolzada pel seu amic Nadal.

Soc socialista i hem fastiguegen individus com aquest... que fan de la política la seva menjadora... sense escrúpols, ni principis... i ni molt menys ideologia... sempre surt per la porta de darrera però donant un fort cop.

I la culpa la té qui la deixat viure tant anys del conte sent com és un polític nefast, que tant sols sap fer àpats, regalar camisetes i passejar la bandera de Tarragona.(amb el que això representa pel prestigi de la nostra ciutat)...

Per mi és fàcil la definició a Reus l’Ariel Santa Maria i a Tarragona l’Agustí Mallol...

Anònim ha dit...

oportunista i chaquetero!!

Anònim ha dit...

diuen que s'encarregarà de la comissió de treball per que Tarragona sigui capital de la cultura europea 2016, no?

Anònim ha dit...

Doncs si aquest és l'exponent per Tarragona capital de la cultura europea 2016, apaga y vamonos és com pa pixar i no soltar gota, un pic i una pala i a fer voreres que no ha donat pal a l'aigua en sa vida, ara que s'encarregui d'altra ciutat i que faigi reusisme o salouiesme,... de tarragonisme ja en tenim masses que ho fam.

Anònim ha dit...

Es una mena de 'bufón' de la corte, ell ho te asumit i qui li paga també, tot rei vol tenir el seu 'bufón' per portal de paseig per tarragona i que la ciutadania se ho pasi d'alló més be jaja

Anònim ha dit...

Sabeu qui és un aprofitat del servei públic? Sabeu qui s'arrossega per un sou? Sabeu qui no té sentit del ridícul? Sabeu qui no té ideologia política i només és belluga per motius personals? La resposta... el bufó de Tarragona: Agustí Mallol.

Anònim ha dit...

Alejandro,axiò que pensen li hauries de fer entendre al teu jefe que l'acompanya a tot arreu

Anònim ha dit...

Sempre s'el veu parlant pel mòbil, i aquest mai es gasta un duro. Algú li deu pagar

Anònim ha dit...

Al Sr.Alejandro Caballero
Ole por tus palabras...
ahora bien espero que no tengas q tragartelas....
por que todo el mundo sabe que el amigo pep felix le prometio un caramelito... y sin tan mal lo hacia con el nadal por que el ballesteros consintio que le apoyara.. por que daba votos y la politica es asi en todos los partidos!!!

Anònim ha dit...

I JA L'HAN COL·LOCAT AL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DEL PORT. PERÒ NO HA ESTAT BALLESTEROS. HAS ESTAT . . . . A PROPOSTA DE LA GENERALITAT!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Alejandro
Ja et passaré la foto de l'abraçada de Ballesteros i Mallol al sopar de campanya del PSC a l'Imperial Tarraco. Se'ls veia molt feliços.

Anònim ha dit...

Anònim de les 14,25, hi ha alguna diferència entre que el col·loqui Ballesteros o la Generalitat?

Unknown ha dit...

Ànonims varios: esta es mi opinión sobre el personaje la que tengo desde hace años y que no ha cambiado ni un ápice... es más con los años la veo reforzada... y el que me conoce y habla conmigo si me pregunta sobre el susodicho sabe que no cambio ni una coma... como mucho puedo decir más cosas en el mismo sentido...

En cuanto a Ballesteros es mi alcalde, un compañero de partido y un amigo... y esta claro que yo no hablo por el, hablo por mi...

Esta es mi opinión y la defenderé aquí y donde toque, por suerte siempre he podido mantener mi libertad de expresión.

En cuanto al apoyo recibido, bien lo habéis dicho Mallol apoyo, no fue apoyado...

Unknown ha dit...

Jordi, si quieres te paso las fotos oficiales de CiU de los últimos 3 mandatos... iba en vuestra lista... en esto más vale que no digáis nada... que sois los que lo habéis hecho un personaje público y le permitisteis que jugara a "bufón" local...

Te recuerdo que este en su día se fue del PSC porque nadie lo apoyo para ser regidor... y cayo en manos del Sr. Nadal que lo utilizo de "animador" electoral.

Salud.

Anònim ha dit...

Tinc una idea, en Mallol podría ser el cap de recursos humans d'en cinto romeu, el fa les nómines i paga al personal :-)

Faro ha dit...

Mallol deuen ser uns 200-400 vots que se'ls curra casa per casa. 400 vots no són moco de pavo i poden significar la diferencia entre ser alcalde o no. (Penseu en un candidat escagarrinat abans de les eleccions). Per tant se li promet el oro y el moro si Mallol dóna el seu recolzament. Aleshores ningú sap com la ciutadania rebrà el canvi de xaqueta. Es guanyen les eleccions i ara Mallol viene a recoger lo prometido. Però, ay, ara resulta que ningú vol carregar-se el muerto de donar el premi a l'Agustinet perquè l'opinio publica ja l'ha clisat. Ballesteros truca als seus coleguis de Barcelona per que li donin un càrrec a Mallol. Ballesteros no vol veure ni en pintura el titular: "Ballesteros coloca a Mallol de...".
Com s'arregla la cosa, doncs es col.loca a Mallol del que sigui i perquè no digui paraula ni renegui se li fot un fajo de billets a la boca cada mes. Problema solucionao y a otra cosa mariposa. Total, no serà l'unic mort que carreguen a les espatlles els contribuents. Els consells comarcals, diputacions, ports, etc. n'estan plens de convergents, sociates i ara republicans que viuen del cuento, però això si, que son afines a la causa.
Periodista tira el carnet del Col.legi y sácate uno del PSC. No seas tonto.

Anònim ha dit...

Esteu segurs que té un càrrec al consell d'administració?? Si consulteu http://www.porttarragona.es/apt_conselladm.htm veureu que no hi figura

Anònim ha dit...

Alejandro, precisament per això. Sinó ho dic perquè estigués amb Nadal, sinó perquè mira que va a arribar a dir coses sobre vosaltres i especialment sobre el teu cap i amic i company. Llegeix unes quantes actes del plenari de l'Ajuntament dels darrers 18 anys i xalaràs. . . o no.

Anònim ha dit...

Jo penso que alguns dels què parlen aquí tenen familiars o amics que van anar a algun sopar de campanya del PSC quan teòricament no són de la mateixa corda. És clar que cal estar bé amb tots per tal què rutlli l'empresa.

Anònim ha dit...

Fa 'fastic' que por un puñado de votos, tarragona tingui que aguantar amb akest 'hibrid' entre politic i payaso de circo, ja sigui per part de ciu com del psc, més val k no parlin cap dels dos grups i fagin una mika de 'autocritica'.

Anònim ha dit...

Caballero el jordi sendra tiene razon, al cosano , al ballesteros , a la floria (delante mio) los ha destripado, a todos y leugo se vendio por....... ya se vera, personalmente hay cosas que esta haciendo el nuevo alcalde q me gustan (y no lo he votado) y creo que tiene un buen talante, pero como le de un cargo al Mallol, para mi perdera muchos puntos...

Anònim ha dit...

Caballero el jordi sendra tiene razon, al cosano , al ballesteros , a la floria (delante mio) los ha destripado, a todos y leugo se vendio por....... ya se vera, personalmente hay cosas que esta haciendo el nuevo alcalde q me gustan (y no lo he votado) y creo que tiene un buen talante, pero como le de un cargo al Mallol, para mi perdera muchos puntos...

Anònim ha dit...

I si senzillament s'enyora???

Gerard Castells ha dit...

Aquí tothom critica molt l'agustí Mallol però tots l'han anat a buscar perquè els doni suport. Va estar un munt d'anys a CiU i tot el que ara diuen els de CiU no ho deien abans. Me trobo molts convergents importants de la ciutat i me diuen que Mallol era un inepte. Però el van tenir de regidor de medi ambient. Potser és que llavors no era un inepte, i si ho era i ho consentien, què són els qui ho han permés. S'encandalitzen perquè va donar suport al Ballesteros, però quan era amb CiU, era un bon ja i se n'anava a tot arreu pagant l'ajuntament i a CiU callats. Va, home! Si Mallol donava suport a Nadal per un càrrec, què hi ha de dolent que doni suport a Ballesteros per un altre càrrec. Jo no crec que el Psc li degui res al senyor Mallol ( a qui no conec), però aquest senyor va ser regidor de CiU amb càrrec i era vàlid, quan els va "vendre" ja no era vàlid.

El poc que conec de la vida i miracles de Mallol es podria resumir amb un "ande yo caliente y ríase la gente". és curiós tothom diu que és un tonto però ell se'n va sortint. No serem nosaltres els tontos?

Anònim ha dit...

Gerard al Mallol no el volien al partit, és a dir,va ser Nadal qui el va tenir dde bufon. l'Aregio no el volia amb ell i els socialistes ho sabien,per això el van fer canviar de xaqueta. El van enganyar d'entrada, ballesteros li va prometre el n. 5 i sabaté es va negar.Per tant, Ballesteros té un compromís amb ell i algun lloc el posarà.

Anònim ha dit...

Y Laura que todo lo sabe sentó sentencia...

Faro ha dit...

No, si Mallol és un visionari. Ell va ser qui va acunyar la famosa frase " Anirem hasta les estrelles"

Doncs ja el veieu: estrellao

Anònim ha dit...

yo no dicto nada,Mallol que es un bocas todo lo casca, jiji

Anònim ha dit...

puede entrar en el ayuntamiento que ya no viene de uno

Anònim ha dit...

Ara el tenem montant assosiacions de veïns paraleles. Control absolut socialista.

Anònim ha dit...

Mallol i Juárez donen la mida de la societat civil de Tarragona. Hi ha algú altre que pugui arrossegar més gent que ells ?

No em preocupen ells, sinó el fet que triomfin.

Anònim ha dit...

Juarez-Mallol-Romeu, Tarragona va bien!!!

Anònim ha dit...

Alejandro Caballero es el Mallol del PSC, com molt be es va apuntar en ocasions anteriors, el volen per cridar i després riures d'ell.

Unknown ha dit...

Fantasma si puedes explicarme que quieres decir...

Angel juarez ha dit...

Parece ser que a algun anonimo le molesto bastante,y popr lo que observo parece que se aburre mucho y tiene muy poco trabajo con, mucho tiempo para dedicardse a esparcir mierda por todos sitios ,os va a castigar dios por ser personas malas, malas ,malas y algun dia os lo vais a comer con creces.

Angel juarez ha dit...

por cierto sigo trabajando por esa sociedad que no os gusta ni a mi tampoco,por supuesto y menos con sujetos asin............

Anònim ha dit...

Trabajandote las subvenciones para cambiar de coche, de moto y comprar islas.

Cuanto hace que no das un palo al agua y vives de las subvenciones para una ONG que no plantea nada, tan solo presión al ayuntamiento de turno si no le da pasta.

De movimiento vecinal a vivir del cuento que lujo. Gente como tu ensucia el nombre de las ONGs y de los movimientos sociales.

Dani Juárez ha dit...

Ostras! Veig que a alguns anonims es diverteixen molt difamant i fotent merda de la meva familia. Suposo que serà per falta d'informació.. O es que tenen por a alguna cosa?. Per cert, vaig contestar l'article del mes passat, on alguns cobards deien mentides i barbaritats sobre nosaltres.
Torno a repetir que si algú vol que li expliqui la veritat de la nostra lluita, no tinc cap problema en quedar cara a cara i amb molt de gust li explicaria. Clar, a lo millor, per a alguns culturetes que van de progres no els faria molta gracia quedar amb un noi fill de barri obrer.. Seguim sent molestos per a algunes capes de la societat, curiosament per als que van de anonims i desprès prediquen el progresisme i bla,bla.. Doncs res, aqui quedo a la vostra disposició.

Anònim ha dit...

Xec, que tu no ets millor que ton pare, que també t'agrada la menjadora pública i no saps fer la "O" amb un canuto.

I tu ja no ets fill d'obrer, ton pare fa segles que no treballa, i en tot cas vius a la part més "pija" del barrio.

Col·locat per CiU, gran partit obrer, vas a les eleccions amb partits de dretes i vols donar leccions.

L'unica feina que feu es enriquir-vos.

Per cert qui ha pagat l'ordinador que utilitzes hem estat tots els ciutadans o ha sortit del sou que et paguem tots els ciutadans.

Angel juarez ha dit...

Hola anonimo,como ves sigo dando la cara con mi nombre tu "no" (que me cambio de coche o compro una moto)que gran argumento mas convicente verdad y lo de la isla ya es de risa informate mejor por favor,antes de decir mas mentiras mira anonimo sufri bicot durante todos los años de reinado de malloll jamas en todos los años de su mandato dio ni un duro para ningun proyecto nuestro si si ahunque sea increible asin es ,y ahi estan los archivos del ayuntamiento para verificarlo ni tuvimos ninguna ayuda de ningun tipo y te lo demuestro cuando quieras con pruebas,pero es que los que estais ahora tambien mas de lo mismo tanto el tripartito pero especialmente, los tuyos , haces años que estamos sufriendo un verdadero acoso tanto por medios dudosamente democraticos, como estos anonimos como de boicot activo en todos los frentes que nos movemos en nuestro trabajo diario,ni la derecha mas reacionaria ha empleado jamas estas formas de acoso fascista, y si crees que ya esta llegando la hora de empezar a decir verdades habra que empezar a decir nombres ,que se estan escondiendo bajo algunas siglas,que hace años estan viviendo sin pegar un palo al agua como tu dices ,o empezamos a hacer la lista del puerto,del ayuntamiento,de la diputacion o el escandalo del gobierno de la generalitat.si eres tan democrata porque no te metes con ellos ,a no ser claro que tu seas uno de ellos ,cosa segura por la forma que escribes y por tu talante.

Anònim ha dit...

Ufff, això es posa calentet

Anònim ha dit...

Tirar de la manta Juarez's pero tener cuidado no os destapéis

Anònim ha dit...

me gusta el juarez cuando dice: 'ASIN' en lugar de 'así'

Hola maku! ha dit...

A mi del Mallol lo k más me gustaba era cuando 'COMPRABA' el premio 'L'escombra de plata' a la empresa (k es kien otorga el premio) k le suministra al ayuntamiento los likidos y materiales diversos para las limpezas, despues él todo solemne se enorgullecia (en publico) del premio recibido por su buena gestión al frente de medioambiente jajaja k kretino!

Anònim ha dit...

De los 23 periodistas que forman este blog hay alguno que se dedique a comprobar que lo que se dice es verdad?

Hablar por hablar y hacer análisis someros basandose en apariencies, rumores, dimes y diretes es bastante fàcil y si a eso le añadimos posibles envidias, celos, rencores o fustraciones personales.... nos podemos encontrar de todo, como por ejemplo el montón de tonterías que he ido leyendo.

Alguno de vosotros sabe realmente cuanto dinero recibe Mediterrània del Ayuntamiento o de la Generalitat? es fácil de averiguar, buscarlo, publicarlo y alguno puede que se lleve una sorpresa y se quede con un argumento menos en contra de Ángel Juárez.
Por si no lo sabeis las cuentas de Mediterrània se auditan desde hace varios años, y si no lo sabeis es algo que Ángel Juárez dice a los 4 vientos, pero hay quien solo oye lo que le interesa... así que agradecería que se hiciera honor a la verdad y no ensucies el trabajo que se hace desde Mediterrània, que por cierto, ¿alguno de vosotros lo sabe? Por todo lo que he leído no teneis ni idea, informaros porque vale la pena.

Otro cosa que me ha "gustado" lo del barrio pijo de Tarragona.... Sabeis porque se construyó el barrio pijo de Tarragona, ERA UNA REIVINDICACIÓN DE LA ASOC. DE VECINOS DE RIU-CLAR, presidida por Juárez, ¿sabeis a que precio se compraron los primeros pisos y casas? entre 10 millones y 16 millones, No hacen falta subvenciones para pagar hipotecas de 10 millones....¿sabeis que los primeros pisos que se construyeron en el barrio pijo son de protección oficial, que eran más baratos que los precios que en ese momento había en el mercado? El barrio-pijo es pijo porque desde que se empezó a tener problemas con las construcciones de los pisos y casas, la gente se organizó y reclamó lo que era suyo, porque Juárez con más gente no ha parada de dar la lata para que acaben calles, para que se tenga la jardinería en condiciones, etc. etc. etc.. Alguno de vosotros ha visto un árbol en mal estado en su calle y ha llamado al ayuntamiento o a la brigada para que vengan a arreglarlo, o una señal
, pues en eso Juárez es una mosca cojonera...os lo puedo asegurar. Siento haber desmontado el argumento de que Juárez vive en una casa de muchos millones...

Podría decir más pero no tengo tiempo...

Mucha envidia, mucha tontería y poco trabajo... Si quereis salir en la foto... hacer algo y lo enviais a la prensa, así de fàcil, además entre vosotros os echareis un cable.. ¿no?

PD: Hay un argumento que no puedo desmontar y es que hay gente a la que Juárez no le cae bien y eso lo encuentro lícito a mi a veces tampoco me cae bien pero los motivos que exponeis no son coherentes, son o mentiras o casi mentiras

Anònim ha dit...

juarez tu haces bien, la gente si pudiera haria lo que tu haces, a mi personalmente no me caes ni bien ni mal, pero tu hijo paso de ir en una lista del psc a ir en una de ciu y eso ya no me gusta tanto,,, no me vale que iva de independiente
de todas maneras seguro que con mallol no te llevas bien...

Anònim ha dit...

¿creo que el Sr. Mallol no contribuyo en el triunfo de los socialista todo lo contrario
este Sr. se fue del partido por que no hiba ha ser elegido en las listas
y no voto en contra del POUM por qeu se le amenazo con una auditoria en su gestion
la Sr. Martorell sufrio en sus carnes el mismo trato
pronto se sabran con documentos y pruebas la verdad

Dani Juárez ha dit...

A veure si t'enteres d'una vegada "anònim".. Primer recordar-te que ets un cobard,per què segueixes sense donar la cara. En segon terme m'agradaria que sapiguessis que no m'has fet mal per dir que no se fer la "o" amb un canuto, no m'ho has fet perque no es veritat i per que amb amargats i mentiders com tu no penso perdre més temps. Per tancar aquesta absurda discusió et deixaré clar dos cosetes.. Jo visc en un pis de protecció oficial de 90m, i l'Albada es el que es entre altres coses, per moltes persones que passem moltes hores diaries del nostre temps lliure treballant pel nostre barri..Tu que fas per la nostra ciutat sense ànim de lucre?.. O es que nomès saps insultar?.
Referent a lo d'anar a les llistes de CIU, es una opció personal democràtica meva que vaig decidir molt conscient del que feia i amb molt d'orgull. I es que, encara de que em venen ganes d'explicar algunes cosetes de la meva historia personal.. no ho farè per respecte als moltissims amics que tinc al TEU PARTIT. I per ultim, ser d'esquerres o progresistes, es demostra fent polítiques progresistes i democràtiques, els que aneu de progres com tu i desprès no feu més que criticar no em serveixen per a res. Estic orgullòs de ser qui sòc, de viure a on visc, de fer el que faig i de no caure en la trampa d'alguns monopolis dictatorials d'aquesta ciutat.. Que s'amaguen sota banderes progresistes i d'esquerres però que no tenen cap reparo en destruir i coaccionar a tot el que no els segueixi la corda. Visca la llibertat!. Penso seguir lluitant pels meus barris, per les meves idees, per la meva gent,per un mòn millor i contra persones com tú que voleu embrutar la veritat..com el meu nom.

Anònim ha dit...

Ángel Juárez=SIRUSA

un ciudadano ha dit...

D'Agustí Mallol no tinc molt a dir, perque de Medi Ambient i bones polítiques ambientals a Tarragona a fet bastant poc, som dels ultims a la cola de molts ajuntament catalans que tenen bones agendes 21 i possan al capdavant el medi ambient als interessos particulars. Si per el canvi ha hagut de ser perquè mana una altre partit ja m'estava bé, i dic m'estava pq resulta que ara el Mallol està amb els socialistes, i no sé que pensar, que ha demanat a canvi? aixó estaria bé que algú ho digués. Espero i desitjo que es dediqui al Nàstic i deixi tranquil l'àrea ambiental.
Per una altra banda, m'agradaria que haguès més persones siguin d'on siguin i com siguin que treballin seriosament en aquest tema, com ho ha fet l'Àngel Juárez. La seva organització ha sigut la unica en plantar cara a l'Ajuntament (manat el socialistes i manant CIU)i mai l'han pogut dir res pq tot sempre ho ha portat en regla. No entro en comentar el seu caràcter o la seva manera de ser, entro a dir el que ha fet, i fa més de 20 anys que ha tingut el que fa falta per apretar les torques quan ningue ho feia, tant al gran empresaris com a les adminstracions, i la seva força és la gran quantitat de gent que el fa costat, sobretot perque compleix el que promet. Personalmet m'agrada mirar web de Mediterrania (com altres) i he de dir-te Àngel que ánim i que gracies per fer el que fas. Se que lo de la illa no es veritat pero saps, que pensin el que vulguin, i canvia la moto i el cotxe i la vivenda les vegadas que vulguis (a tots en encantaria fer-ho), sobretot sbent com dius que tot esta auditat i que la majoria dels teus ingressos son privats, pero si us plau no deixis la teva lluita d'anys que moltes persones com jo t'ho agraïm. Tarragona està envoltada per grans industries que feien de la seva sense que ningu fes res, i ara tenim un pla de vigilancia i seguretat que han fet que la majoria del abocaments incontrolats, fuites, etc, s'hagin reduit, i molt d'aixó és gràcies a tu i no al Mallol, i encara que s'ha tingut de possar SIRUSA pel tractament dels residus, el periodistes d'aquest blog constataran amb mi que en aquell moment era la unica forma de fer alguna cosa ben feta davant el desastre de gestió de residus que hi havia (pels que no ho sàpiguen, es molt pitjor mediambientalment parlant el no tractament o mal tractament del residus per les causes que provoquen el abocador incontrolats com hi havien que una incineradora) aicò si s'ah de treballar per reduïr la seva tasca i el ideal seria que no existis pero aixó ara mateix és un utopía.
Així que Àngel ja que he seguit la teva trallectoris i m'he molestat en veure la web de la teva ONG i també com tots he siguit la trallectoria del Mallol, et dic que no hi ha color, i ànim.

Anònim ha dit...

Juarez padre, Juarez hijo y el ciudadano todos crean la cuenta el mismo día y en dicho orden... sospechosillo, Dani que se te ve el plumero... ja,ja que poca imaginación...

Y el IP

Anònim ha dit...

Cree el ladrón que todo el mundo es de su condición... será porque todos usais la misma técnica....

Anònim ha dit...

una cosa es enrahonar, discrepar, discutir, opinar, debatre, és a dir, parlar; i una altra és perdre les formes i el respecte per les persones, per tot això que veig cada dia i no m'agrada i no arribo a comprendre, no us tornaré a votar mai més, us dessitjo el millor en les vostres vides, però no compteu amb mi per mantenir-vos a la poltrona.

Pd: modereu aquest blog, pq això és un insult constant i despòtic, fa llàstima.

Unknown ha dit...

Tan solo entro para hacer un pequeño comentario... pues yo entre a hablar de lo que iba el tema del post y esto a derivado...

Señores Juárez, quin se supone que son los "vosotros" o "vosaltres"... que yo sepa aquí ningun anónimo ha dicho que sea de izquierdas o progresista... esos terminos salen de sus comentarios... como el de "pero es que los que estáis ahora también mas de lo mismo tanto el tripartito pero especialmente, los tuyos" debo haberme perdido... pero que yo pueda observar ningún anónimo ha dicho ser de ningún partido del "tripartito"... observo cierta paranoia persecutoria en sus textos

Yo creo que no esta bien bien por parte de ustedes, el otorgar "a los que ahora gobiernan" la autoria de los anónimos. O hablar del "TEU PARTIT" haciendo referencia a un anónimo que no ha dicho pertenecer a ninguno... con la clara intención de identificarlo con la izquierda que gobierna la ciudad.

Aunque puedo entenderlo dado los intereses que les unen a CdC en Tarragona.

No voy a entrar a valorar sus actividades, ni sus pertenencias pues para empezar no era el tema del post, no obstante con el sectarismo que demuestran ustedes y la "rabia" que se desprende de sus textos hacia ciertos partidos... se descalifican ustedes sólitos... y no crean que son mejores que ningún militante de ningún partido y que son los únicos que hacen las cosas de forma altruista porque ni lo son, ni lo serán.

Sin más... espero que rectifiquen.

Salud.

Anònim ha dit...

La Secció Sindical SPPME-CAT de la Policia Local de Torredembarra exposa públicament el que ha succeït en les últimes eleccions municipals:
Amb data 15/05/2007 per la tarda, el Cap de la Policia Local de Torredembarra fa públic penjant en el taulell d'anuncis de les dependències de les mateixes, una circular en la qual informava al personal d'aquesta policia que prestí servei el dia de les eleccions (27/05/2007), que gestionin el temps d'anar a votar FORA DE LA SEVA JORNADA DE TREBALL, contradient la normativa vigent al respecte, alhora que informa de la possibilitat de fer la votació per correu així com el dia de finalització d'aquesta que serà el 17/05/2007. Que el personal que realitza servei el dia de les eleccions, degut a les rotacions de treball i descans, comencen a treballar el dia 21/05/2007, per la qual cosa aquests s'assabenten un cop ha finalitzat el dia per poder votar per correu. Amb data 23/05/2007, la Secció Sindical de la Policia Local de Torredembarra, té una reunió amb l’Inspector-Cap, Juan José Maestro, juntament amb el Sergent del Serveis Operatius de torn, en la qual se'ls informa que la mesura que la prefectura ha pres en relació al dret a exercir el vot dels agents de policia i personal administratiu es completament arbitrari i va en contra de la legislació vigent al respecte, alhora que es fa entrega per escrit, seguint el procediment establert i amb 84 hores d'antelació, per què el servei pugui reestructurar-se adientment, per part de la secció sindical i en representació del personal afectat, de les 13 instàncies de sol•licitud del permís mínim i necessari per anar a exercir el dret a vot, tal i com estableix l'article 13 del Reial Decret 605/1999, de 16 d'abril, de regulació complementaria dels processos electorals, modificat pel Reial Decret 1382/2002, de 20 de desembre.
Amb data 25/05/2007, per la tarda, el Cap de la Policia Local, contesta a tot el personal que va sol•licitar el permís legalment establert per la legislació, i DENEGA OFICIALMENT I PER ESCRIT el permís als treballadors, basant-se en una consulta que ha fet amb el Secretari de l'Ajuntament de Torredembarra i fent referència a una publicació d'una revista anomenada "EL CONSULTOR".
Que amb tot això el que ha succeït i el que es vol denunciar, és que un col•lectiu com el de la Policia Local que en un dia com el de les eleccions municipals el principal objectiu d'aquests es el de protegir i garantir el lliure exercici dels drets i llibertats deis ciutadans i, com no, que aquests ciutadans puguin exercir el seu dret a vot lliurament i sense impediments de cap tipus, i que a aquest col•lectiu se li ha negat aquesta possibilitat, fent això que molt del personal de servei aquell dia no hagi pogut votar.
Com un Cap de la Policia Local i segons diu en la seva contestació amb consulta al Secretari de l'Ajuntament, poden contradir la llei i es privi a uns ciutadans d'exercir aquest dret ??.
Des dels membres de la Policia Local de Torredembarra ens preguntem si això es pot considerar una forma lliure, democràtica i sense entrebancs d’anar a exercir un dret constitucionalment reconegut a tots els ciutadans espanyols, com es el d’escollir lliurament i en sufragi universal als nostres representants en la vida pública.

Anònim ha dit...

Alejandro..."Soc socialista i hem (per cert, s'escriu sense "h") fastiguegen individus com aquest... que fan de la política la seva menjadora... sense escrúpols, ni principis... i ni molt menys ideologia... sempre surt per la porta de darrera però donant un fort cop."
Quant cobres per estar al Consell d'Administració de pàrquings de Tarragona?
Quin és el teu sou a una empresa subcontractada pel port?
Quina durada té el teu contracte?
Quines són les teves funcions i quins són els teus mèrits? (per no dir aptituds individuals i/o acadèmiques...)
Menys xerrar i més treballar...però de veritat, eh?
Això va per tothom...sé que hi ha més faltes ortogràfiques, però passo de corregir-les,no és la meva feina. Que no es pensi ningú que en queda net...no només de la banda “socialista”(cosa normal), sinó de la “nacionalista catalana”, amb això vull fer patent la més profunda repulsa a tota aquesta mena de pseudo-intel•lectuals salvadors de pàtries que se les donen de guais de pensament i que no foten més que pena amb els seus retrets...els quals em provoquen un sentiment de llàstima infinit...
Sóc el nou anònim, cap dels anteriors...

Unknown ha dit...

Primero gracias por la corrección ortográfica es lo único cierto y veraz en tu comentario…

1.- Mira por estar en el Consell d’Administración de l’Empresa Municipal d’Aparcaments de Tarragona, no cobro, tan solo si asistes a las reuniones convocadas cobras la asistencia… que esta fijada y puedes solicitar en el ayuntamiento. Y asisto en representación de mi partido, como el resto de personas que asisten en representación de todos y cada uno de los partidos representados en el consistorio. Y desde luego si soy miembro es porque mi partido así lo ha decidido y no porque yo lo haya pedido, y porque como joven al que le interesa la política es una oportunidad para aprender el funcionamiento de una empresa municipal y sobre su gestión. Des de luego no el factor económico lo que hace ilusión cuando tu partido confía en ti para que lo representes a nivel municipal, es el orgullo de poder hacerlo.

2.- Bueno no puedo contestarte el 3 y 4, puesto que en la pregunta 2 me demuestras que no tienes ni idea de para quien trabajo, infórmate mejor “enteradillo” y luego podemos seguir hablando… eso te pasa por querer ir de enteradillo de “oídas”.

Por otro lado si como dices trabajara para una empresa privada que esta subcontratada por el puerto… habría algún problema. Una empresa privada contrata al personal que cree conveniente sin tener que dar explicaciones a nadie…. Digo si fuera el caso… que no lo es. Porque yo creo que no da explicaciones, sobre los obreros que contrata, la empresa que hace las vías del AVE…

De todos modos decirte que mi sueldo lo he dicho varias veces en este blog, que no tengo un contrato indefinido y que tiene fecha de caducidad… (tipo yogurt je,je…) y que por supuesto estoy preparado para ejercer el puesto, pues no se solicita ninguna diplomatura o licenciatura (que es lo que todavía no tengo), y los conocimientos sobre la materia para sacar adelante mi trabajo los tengo. Y respecto a mis aptitudes individuales i/o académicas, si no las sabes es que lo del trabajo lo has odio muy de lejos… por eso no te has enterado de nada, porque el que me conoce un poquito sabe ambas cosas.

En cuanto a trabajar de verdad, siempre lo he hecho, yo hago mi trabajo y mi jefe no me ha mostrado ninguna queja, por lo tanto debe ser que no lo hago tan mal… pero a lo mejor tu que no sabes ni donde trabajo, si que sabes si lo hago de “verdad” o de “mentira”. Y tú que trabajas de verdad “anónimo”. Porque además de corregir faltas de ortografía sabrás hacer algo con tu vida no??? A que me olvidaba que eres un cobarde que se escuda en el anonimato para lanzar acusaciones… pero por lo menos di cosas que sean verdad…

Si crees que me vas a pillar por hay lo siento, llevo en política desde los 14 años y no esto aquí por un puesto de trabajo. Si necesito trabajo, tengo suficiente currículo y experiencia laboral como para que no me falte, y no necesito ayudas de nadie para encontrar trabajo. Lo que tampoco voy a hacer es rechazar ofertas laborales, porque gente como tu quiera hacer acusaciones de este tipo… porque yo al final de mes tengo que pagar mis gastos…

Llevo desde los 16 años trabajando cuando puedo y los estudios y el trabajo me lo permiten… y precisamente ahora estoy en uno de los trabajos que menos cobro y que no necesito una especialización curricular que si se me han solicitado con anterioridad.

Que quede claro que yo estoy en política porque creo en unas ideas y las quiero defender activamente… No considero que haya recibido muchos beneficios personales ni económicos de mi paso por la política… más bien he perdido pasta y tiempo de mi vida personal… entre otras cosas podría tener la carrera terminada y sin embargo me faltan unos años por dedicar mi tiempo al partido y las juventudes.

Por cierto vigila tu endiosamiento intelectual no vaya a ser que de tanto subir a los cielos al caer la hostia sea muy fuerte.

Sentimos no estar a tu altura y nivel intelectual, y sentimos el cometer faltas de ortografía, perdónanos oh, gran rey de los anónimos.

Por cierto no se porque utilizas el anonimato para atacarme, me parece bastante innecesario... prefiero recibir los ataques o acusaciones desde un nombre y un apellido...

Salud.

Faro ha dit...

Vaya por delante que no comparto muchos de los puntos de vista del Sr. Alejandro Caballero, pero si que creo que la gente como él que está en la segunda fila del mundo político no hacen negocio con ese, digamos, hobby.

Apostaría a que si echara la cuenta de las horas que dedica a las actividades relacionadas directa o indirectamente con el partido y el beneficio económico que obtiene a final de mes originado por esas actividades de origen político saldría un precio por hora ridículo.

Unknown ha dit...

Joan Miquel Ballesteros, no es ridículo... directamente son perdidas, yo haciendo lo que hago en política pierdo dinero... pero es algo que me gusta y me llena y por lo tanto me da igual.

Salud.

Anònim ha dit...

Si no estàs en política per diners...perquè no renuncies al sou i al lloc doncs? Segur alguna de tantes ONG inventades per socialistes en farà millor ús que tu dels fons que perceps...
Què importa la meva identitat...en política tot consisteix en tirar la pedra i amagar la mà...prometre i enganyar...quina importància té doncs?
Que no estiguis indefinit no demostra que no tinguis feina des de temps immemorables gràcies a la maquinària socialista...AVE...(Alta Velocidad ESPAÑOLA)¿? PSOE (Partido Socialista Obrero ESPAÑOL) ¿?
Alejandro...no crec en déus i molt menys en reis...així que no hi haurà hòstia. Tot i que gràcies per reconèixer les meves capacitats...tant a tu com al tal Ballesteros (família d’algú...?) que ha sortit en defensa teva com a bon peó...caureu tots en el pou de les misèries...els obrers no són rucs...cada dia estan més formats...i cada dia n’hi ha menys...per sort...què us inventareu aleshores?

Anònim ha dit...

Caram, quin nivell!!!
Primer, es lamentable que molts dels comentaris d'aquest blog provinguin sempre del mateix grupet. Pel que diuen, llepa-culs d'una o d'altra banda. Gent que deu favors i que es ven a qui mes paga.
Segon, demostren molt poca cultura donada les seves faltes greus a l'hora d'escriure. Segurament no han passat gaires hores al col.legi i no eren pas els mes brillants.
Tercer, alguns, els que mes s'omplen la boca d'estimar i defensar TGN, ni es molesten en emprar la llengua del pais. Es bastant vergonyos que quatre forasters arreplegats que no saben ni on viuen, vinguin ara a fer-se els importants i a dir-nos que hem de fer i que no a TGN. Primer apreneu on viviu i despres ja en parlarem.
Per ultim, lamentar el fet obvi de veure com es mouen i per quins motius aquesta patuleia de rates de clavaguera. Critiquen molt el Mallol, pero ell es el vostre sant patro. Ell fa el que feu vosaltres, llepar culs per 'pillar', ser uns incompetens i uns incults amb infules de reietons de pa-sucat-amb-oli, que no arribeu ni a la sola de la gent normal del carrer. Us hauria de fer vergonya que l'unic que podeu aportar a una discussio es una llarga tirallonga de draps bruts dels altres, sempre dels altres, ja que el vostres no us els veieu mai. Renteu-vos primer la boca de la vostra propia merda i apreneu a parlar abans de res.
Foteu pena, tots plegats, mallolins d'aixeta, patetiques criaturetes a la recerca del coixi mes tou i la camama mes beneficiosa. Continueu llepant culs i aixi fareu una TGN mes ridiCULa.

Anònim ha dit...

Caram, quin nivell!!!
Primer, es lamentable que molts dels comentaris d'aquest blog provinguin sempre del mateix grupet. Pel que diuen, llepa-culs d'una o d'altra banda. Gent que deu favors i que es ven a qui mes paga.
Segon, demostren molt poca cultura donada les seves faltes greus a l'hora d'escriure. Segurament no han passat gaires hores al col.legi i no eren pas els mes brillants.
Tercer, alguns, els que mes s'omplen la boca d'estimar i defensar TGN, ni es molesten en emprar la llengua del pais. Es bastant vergonyos que quatre forasters arreplegats que no saben ni on viuen, vinguin ara a fer-se els importants i a dir-nos que hem de fer i que no a TGN. Primer apreneu d'on viviu i despres ja en parlarem.
Per ultim, lamentar el fet obvi de veure com es mouen i per quins motius aquesta patuleia de rates de clavaguera. Critiquen molt el Mallol, pero ell es el vostre sant patro. Ell fa el que feu vosaltres, llepar culs per 'pillar', ser uns incompetens i uns incults amb infules de reietons de pa-sucat-amb-oli, que no arribeu ni a la sola de la gent normal del carrer. Us hauria de fer vergonya que l'unic que podeu aportar a una discussio es una llarga tirallonga de draps bruts dels altres, sempre dels altres, ja que el vostres no us els veieu mai. Renteu-vos primer la boca de la vostra propia merda i apreneu a parlar abans de res.
Foteu pena, tots plegats, mallolins d'aixeta, patetiques criaturetes a la recerca del coixi mes tou i la camama mes beneficiosa. Continueu llepant culs i aixi fareu una TGN mes ridicula.

Unknown ha dit...

Mira anònimo, lo primero de todo se nota que eres nuevo por estos lares, porque el Joan Miquel Ballesteros es un SEUDÓNIMO que utiliza un anónimo, mezclando el nombre y apellidos de dos alcaldes... pero como vas de enteradillo siempre la terminas cagando...

Y en cuanto a que estoy colocado desde hace tiempos inmemorables... hombre va a ser un poco difícil, ya para empezar por mi edad... en segundo lugar porque teniendo 23 años más de cinco los dedique a trabajar de socorrista, he pasado por el carrefour, y por la petroquímica... no me salen las cuentas…. así que te puedes ahorrar tus MENTIRAS.

Continuemos, te repito yo no cobró por hacer política, y el sueldo que tengo lo percibo por llevar a cabo mi trabajo en la empresa en la que estoy contratado… como comprenderás no tengo porque explicarte ni donde estoy, ni cuanto tiempo… simplemente LO QUE DIJISTE ERA FALSO, ES DECIR MENTIRA…. Y como lo que cobró es por mi trabajo, pues ya me dirás porque tengo que renunciar y que tiene que ver con ningún fondo, ni ninguna ONG… mezclas “tocino y velocidad”… quieres criticar no sabes como te inventas datos y además haces razonamientos sin sentido… yo también te quiero anónimo… pero antes de abrir la boca infórmate… que me aburres…

Chato dudo que seas ni obrero, ni formado, más bien un resentido con el mundo, que hoy a decidido atacarme a mi… pero la próxima de frente sin caretas y con información veraz… o para eso no somos tan valientes….
Adiós a más no ver.

Anònim ha dit...

Jo voto què va a veure el que li cau de seva part del pastís de càrrecs pendent de repartir.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

La meva modesta opinió:

Crec que si algun regidor ha suat la camiseta com l'ha suat el Sr. Mallol, seria l'únic regidor que es mereix un càrrec a l'Ajuntament.

Ho diu un que no és de CIU, ni és polític i està fins al monyo.

A les proves em remeto, de manera pública i notòria. Com s'ho treballava quan era regidor de Medi Ambient!!! Però tal i com està el servei m'estimo més a peu que en bus.

Llàstima que jo sóc de Sant Pere i Sant Pau, i, lògicament, tenia i encara tinc molt de "carinyo" a l'equip de govern anterior, amb l'"amor" que tenien pels barris, especialment per Sant Pere i Sant Pau, que es fèia notar cada cop que s'havien de fer eleccions.