Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 1 de setembre del 2007

La connexió basca del PP de Tarragona

Ens explica un confident que en els darrers actes que organitza el Partit Popular de Tarragona on hi ha manduca, pica-pica o dieu-li jalar, com per exemple l'última nit electoral, els militants i simpatitzants conservadors poden degustar montaditos i altres delícies culinàries típicament basques. Quina relació hi ha entre el PP de Tarragona i Euskadi? No ho hem acabat d'esbrinar però hi ha alguna relació famíliar entre algun membre del PP tarragoní i la cadena d'establiments de restauració Lizarran.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

El propietari (es diu Bernardo) és amic personal de l'Alejandro, el Roca i la Judith Heras

Anònim ha dit...

Tal com diu l'anònim de les 20:48 el Bernardo què és el propietari és amic nostre.

Això no treu que li encarreguem els montaditos perquè són bons ....

Anònim ha dit...

Per cert, algú sap alguna cosa de la connexió PP->PSC->ManU?

Diuen que ens van veure a l'Alejandro i a mí fent unes birres a una coneguda cerveseria ... més d'una vegada. I que una vegada se'ns va veure parlant amb l'Eric Cantona.

;-)

Anònim ha dit...

josep-tgn

que bo lo del cantona, jo tinc una foto amb ell al aeroport de paris, i per cert parla catala perfecte per que la seva mare es catalana, lo del lizarran molt be, millor una conexio lizarran , que una conexio mac donals... jajajaj tot i que el meu fill li encanta el happy meal jejejeje

Hola maku! ha dit...

He entrado al Saló y vaya que tema más 'absurdo' el lizaran y la heras y el otro y los montaditos, k poka gracia tiene todo esto.

Cèsar Llamborda ha dit...

Esperava aquest post ;-)

Anònim ha dit...

No sé a què ve aquest post. Això interessa algú ?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Jo, darrerament, em començo a avorrir.

Enrique de la Torre ha dit...

Es absurda la "noticía", diría incluso con mala fe.

¿Se pretende que salga alguno diciendo "ah, pues ya no como más en el Lizarrán que ahí va el PP" o se pretende desafortunadamente intentar confrontar a estas siglas con esa región española, por el hecho de tener un nombre de orígen vascuence? No sé qué pensar.

No me esperaba una noticia así dels Saló dels Penjats. Mala fe.

Anònim ha dit...

No feu cas dels comentaris negatius Penjats,

És una informació valuosa. Les nits electorals hi ha veritables professionals dels pica-pica que fan els partits. Els que els agraden els montaditos ja sabran on anar a la nit electoral de les generals.

No crec que els Penjats busquin crear cap boicot al Lizarran. No busquis fantasmes De la Torre.

Ara hauríeu d'ampliar la informació. Que podem trobar al carrer Ramon i Cajal i a l'hotel on sempre van els convergents. Iniciativa donava cous-cous en la nit electoral de les municipals? I ERC, crema catalana?

Anònim ha dit...

Això de "vascuence" feia molts anys que no ho sentia. Només per això ja ha valgut la pena ...

Anònim ha dit...

Els d'ERC sempre van a iniciar la campanya a la cerveseria, que ara no recordo el nom, de la rambla vella ... no?? ERC = cerveza?

Anònim ha dit...

Podria apareixer algun article sobre els actes de l'11 de setembre a Tarragona i no aquesta mena d'articles. PEP

Unknown ha dit...

Crec reciordar que ERC va iniciar la campanya electora en un establiment de restauració on un dels socis és policia nacional,o així havia estat en un passat.

Evident,ent no és cap delicte, clar, però és curiós per un partit que s'anomena sobiranista. Com curiós és que les franquícies del Lizarran les gestioni gent del PP: la pela no te fronteres.