Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 30 d’agost del 2007

Qui és el cap de l'oposició?

Mentre a CiU encara s'entretenen llepant-se les ferides de la derrota electoral, el portaveu del PP, Alejandro Fernández ha aprofitat per agafar les regnes de l'oposició. Va ser el protagonista de l'últim ple pel frec a frec amb la portaveu del PSC, Begoña Floría, per la creació de nous càrrecs municipals. I ho va tornar a ser ahir amb una resposta contundent a les declaracions de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que havia demanat la dimissió dels dos líders de l'oposició. El popular no ha esperat ni els 100 dies de cortesia per començar a carregar contra la gestió municipal i denunciar "l'incompliment de promeses electorals". En canvi, tres mesos després de les eleccions municipals el portaveu de CiU, Joan Aregio, sembla que no ha aixecat el cap.

16 comentaris:

Gerard Castells ha dit...

De moment porta ventatja l'alejandro Fernández. Crec que la seva oposició serà més dura que la de CiU, però això té una part bona i una part dolenta: el PP ha fet coses dolentes al govern, és cert que s'han mantingut, però allò de "a lo hecho, pecho" els pot sortir bé, o malament. Però queden 4 anys per endavant així que de moment dir qui serà el cap de l'oposició és una mica precipitat. L'Alejandro té dues coses a favor: té un bloc públic on contesta totes i cada una de les seves intervencions (a vegades enviant pilotes fora i fent servir la fórmula: pregúntame lo que quieras que te responderé lo que me dé la gana), però respon i dóna la cara, ell asumeix els seus errors. L'altra cosa és que té perfil comercial i se sap vendre i vendre el projecte que ell té per Tarragona, amb el qual hi estic en desacord, però té discurs. EL problema de CiU és que, a dia d'avui, estan descol.locats i mentre el PP fa oposició sobre alguns temes de fons ells ho fan sobre l'anécdota. Però 3 anys i mig són molt llargs, i el govern desgasta, però ho fa mol més l'oposició

Unknown ha dit...

Que s'ho currin , que per alguna cosa cobre els polítics: estiu i hivern.

eric castel ha dit...

però l'aregio ha aixecat mai el cap?

Anònim ha dit...

El problema de fons no és de competéncia entre CiU i PP sinó de qui necessita determinat tipus d'oposició. Amb 30 anys l'Alejandro es pot permetre el luxe de fer oposició dura perquè voler relacionar-lo amb el passat és ridícul.
Per això el Ballesteros sap que es va equivocar buscant el frec a frec amb algú molt superior dialècticament a ell (inferior en d'altres coses) i ara envia al "perro de presa" Floría sempre disposada a exhibir "talante"
Els PSc s'ha equivocat perquè l'Alejandro sempre es trobarà més còmode en el cos a cos i la imatge del Ballesteros com algú que crispa la vida política pot augmentar.

Anònim ha dit...

S'ESTAN REPARTINT ELS PAPERS, QUE NO US ADONEU?
FERNÁNDEZ NO POT GUANYAR MAI AMB EL PP, PERÒ SÍ QUE POT PUJAR 1 Ó 2 REGIDORS SI FA LES COSES BÉ I AMB ELS "CIUTADANS" I ELS SEUS 2000 VOTS FORA DE CIRCULACIÓ. I SAP MOBILITZAR ELS SEUS
i AMB UN PP AMB 5 Ó 6 REGIDORS, L'AREGIO ALCALDE!!!!!!

Anònim ha dit...

Resposta al cinquè comentari (Anònim):
Realment et penses que és una estratègia tan elaborada o realment és que només existeix com oposició el PP i CiU està "desaparecida en combate"?

sdas ha dit...

Ja veurem que passa en el futur, l'Alejandro és un noi que li fot molta canya sempre i això està molt bé però d'aqui a que es converteixi en el cap de l'oposició... s'haurà de veure que passa en els propers plens. El que és innegable és que l'Alejandro donarà molta guerra.
D'altra banda trobo perfecte que es començi a criticar la gestió del consistori amb una mica més de duresa.

Enrique de la Torre ha dit...

Es evidente que lo que yo diga en favor de Alejandro Fernández y su forma de hacer las cosas, no será gran noticia, y que por más que motive las cosas, se dirá que barro para casa. Así que no lo haré, limitando a lo que todos ven.

No sé (imagino que aquí no asistimos ninguno a plenos o juntas de gobierno) cual es la forma o métodos de todos los que formamos parte de ese saco al que atizar llamado Oposición. Pero se que en cuanto a comunicación y trato y cercanía con la gente, Alejandro es el que más y mejor lo hace.

Yo no me imagino a Aregio, ni a Ballart (creo que aún estará intentando asumir el golpe mezquitano {y no mezquino}) ni a de los Ríos, etc. (¿donde están ya Martorell, y los del Partido Humanista, entre otros?) escribiendo posts, respondiendo casi con carácter urgente a los comentarios, y en suma, dialogando con todos, anónimos inclusive.

De Ballesteros imagino su gran preocupación por la ciudad, por el quedar bien, por cumplir como Alcalde, y por ello se justifica su ausencia cibernética. Veremos a partir del próximo mes si se porta como tal.

Anònim ha dit...

josep-tgn
Alejandro fernandez para mi es el jefe de la oposición y para mi repito para mi el político más preparado y mejor que hay en tarragona, sigue haciendolo así, por que eres el único que esta en su sitio, els convergents encara es creuen que manan i els del psc que hi son a la oposicio, per cert ara que fara el Sr.Navarro amb el poum?? ja veureu com quedara aixo... quin hivern més bo tindrem!!!

Anònim ha dit...

El jefe de la oposicion este sr. en union de Sendra son los jefes de los ignorantes ,,¿como se puede aspirar a Alcalde sin conocer nada de ,loq ue apoya en los plenos,,,que mas da lo importante es cobrar cada mes,,,,vaya cartel de politicos
de todas formas Nadal es un genio el solito se ha "currado" el plan general
que por cierto lo mas importante esta en lo que no se dice,,,,loq eu tapa el plan
hiremos sacando cositas paso ha paso de legalizaciones encubiertas

Unknown ha dit...

Bon blog day, penjats i penjades!

http://www.blogday.org/ca.htm

Anònim ha dit...

pues yo al sendra es al unico que lo veo ir todos los dias al ayuntamiento. A trabajar ? no lo se,pero seguro que va.

El Capità Tarragona ha dit...

FELICITATS PENJATS!!!

Passeu-vos pel meu bloc i sabreu perquè!

Salutacions

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ei saló dels penjats heu de recollir un premi al meu bloc.

smith ha dit...

Whether it’s a basic, 3D, or video slot, there’s a casino sport 카지노사이트 for every kind of gambler

asfasfa ha dit...

Thank you a bunch for sharing this with all folks you actually understand what you are speaking approximately! Bookmarked. Please also discuss with my site =).
We will have a link trade arrangement between us!
사설토토