Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 7 d’agost del 2007

Albert Abelló, l'home de moda


El vam poder veure aquest cap de setmana als informatius de Televisió de Catalunya i aquest dilluns va estar convidat a la tertúlia de El Club d'Estiu de la cadena autonòmica. Es tracta del president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, que s'ha erigit com un dels més crítics davant del caos a l'autopista AP-7 de dissabte i la manca d'infraestructures necessàries al Camp de Tarragona. Davant les cameres se'l veu còmode. Abelló té un tarannà molt diferent al seu antecessor, Xavier Artal. Potser s'apropa més al de Jaume Ferrer?

També el republicà Sergi de los Rios, alcalde en funcions de Tarragona per l'abscència de Ballesteros, que està de vacances, està treient el cap aquests dies als mitjans defensant els interessos dels ciutadans tarragonins.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Defensant els interessos de qui?

Anònim ha dit...

Els penjats no podeu caure en l'error de veure nomes la façana d'aquest personatje. Vol protagonisme per potenciar la seva opció a ser cap de llista per CiU a les properes de Tarragona.

Anònim ha dit...

No serà que els penjats el que volen és obrir aquest tipus de debats. Seria Abelló un bon alcaldable de CiU?

Anònim ha dit...

És una bona pregunta: Abelló seria un bon alcaldable de CiU? Què en penseu?

Anònim ha dit...

Cap dels que ha parlat pels mitjans aquests dies defensa els intresos dels que paguem impostos, crec jo. Ningú ha tingut pebrots de dir les coses pel seu nom. Perquè els fa tanta por enfrontar-se a Acesa filial 100% d'Abertis. Potser és perquè al consell d'administració de la macro empresa, amb presència amb més de 16 països, i al de la seva filial, hi ha accionistes com La Caixa; Caixa Catalunya; Caixa Tarragona; Caixa Terassa i Sitreba, un grup que aplega les caixes més importants de València....
Per quina raó els fan tanta por als nostres polítics els Alemany, Fainé, Florentino...etc. Que potser els i deuen res?
Algú hem podria explicar per quina raó cobra 40 milions d'euros de subvenció una empresa privada que cotitza en borsa amb un capital social fixat en 1.915.225.875 euros?
Avui he escoltat per aquests "mons estranys" que hi ha vincles "familiars" entre Acesa i el Govern, en sabeu res? Jo l'únic que vincle que conec és el de Miquel Roca Junyeny, que és secretari No Conseller d'Abertis.

Anònim ha dit...

Responent a penjats, cada cop més gent de CiU tenim clar que Aregio no pot ser candidat al 2011. Abelló? Com president de la Cambra és un desastre, però com candidat de CiU seria interessant.

Anònim ha dit...

Artal és un senyor. Abelló és un patan. Ferrer tenia empreses i guanyava diners, Artal també, Abellò no te empresa i la que tenia se la va treure de sobre amb deutes milionàries a la seguretat social. Ah! I Abelló no li arriva a Aregio ni a la sola de la sabata.

Anònim ha dit...

Cada cop li marxa més gent del seu equip. Se li ha pujat el càrrec al cap. De que viu? Els convergents no volem trepas així.

Anònim ha dit...

Hola,
jo també penso que Aregio no pot ser candidat de CiU el 2011 perquè no ha demostrat que sàpiga treballar per la ciutat. El temps dirà qui pot ser el candidat capaç de recuperar la confiança de la gent.

Anònim ha dit...

El Dani Juárez hauria de presentar-se com a candidat de CiU, jajaja
Si dieu que l'abelló és un "patán", un "trepas" i un mal gestor, i ha arribat a ser president de la cambra; i l'aregio no sap treballar per la ciutat ni té la confiança de la gent (tot extret de comentaris anteriors), i ha arribat a ser alcaldable; imagineu-vos que pot fer en cocoliso, que reuneix les característiques dels uns i els altres, jajaja
Cocoliso rules!!!

Anònim ha dit...

I que se'n sap de la candidatura de Joan Miquel Nadal com a independent el 2011?

Anònim ha dit...

realment els usuaris d'aquest blog "rajeu" de collons, eh! aprofiteu la mínima per començar a repartir i no queda "títere con cabeza"! però tots anònims...mmmmmm

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Osti! el Nadal va putejar l'Aregio abans de les eleccions (bona part del fracas cal agrair-lo as gent del propi partit) i ara ja li esteu fent el llit?

Com es noten els anònims.

Anònim ha dit...

abello es dedicar a intermediar sol... i la venda de la seva empresa va ser molt rarilla, jo no el veig com a politic...
l´aregio li dona mil voltas, el fallo del aregio va ser la llista i el nadal

Anònim ha dit...

¿pero al arruinador este de empresas le va a tocar otra vez la loteria?

este tio es un experto en dejar pufos y ya le arreglo la vida un buen pellizco multimillonario que le toco cuando los intereses estaban disparados

por no comentar lo inchadas que sacaba las cifras de su empresa para salir en el boletin economico

espero que ahora le guste madrugar porque antes era dificil verle antes de las 10 de la mañana

supongo que por eso tenia que hacer siesta

en resumen: mal gestor, incumplidor, impresentable, vago, dormilon y fanfarron. eso si, sabe como comprar a los del diari de tarragona

Anònim ha dit...

el de antes no podría describir mejor al personaje