Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 22 d’agost del 2007

Albert Abelló no aprova al capdavant de la Cambra


Abans de tot: aquesta enquesta té la validesa que té, ben poca. Hem preguntat als nostres visitants la valoració del primer any d'Albert Abelló com a president de la Cambra de Comerç de Tarragona. Tot i que al començament les respostes estaven molt igualades, finalment s'ha imposat l'opció "malament", amb un 48%. Un de cada quatre repostes (24%) opina que "bé" i un 18% "molt bé", mentre que el 10% afirma que la valoració és "regular".

En la nova enquesta la pregunta és gairebé obligada: que s'havia de fer amb la taurona de la platja del Miracle, que finalment ha mort l'Aquari de Barcelona?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a mínim protesta i el que no li sembla bé ho diu. s'ha queixat per la manca d'infraestructures a Tarragona, per la senyalització de l'AVE, per les autopistes... Jo crec que n'hi ha que ho fan molt pitjor que ell. A més, lo de posar una senyal a tarragona que indiqués on era l'estació va ser original i una forma de sortir per tot arreu.

Waipu Joan ha dit...

La taurona s'ha mort.
Crec que el que s'hauria de fer és començar a treballar a la casa gran. Queda molta feina per a fer, o això diuen, és hora de treure el sabó i netejar els carrers i les demagògies.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari de Waipu Joan. És l'hora de treballar i mirar de complir la gran quantitat de promeses que s'han fet i que resultaran molt difícils de portar a terme. A veure si aconseguim tenir una verdadera oposició (la que tenim per part de CiU ara mateix fa pena!).

Anònim ha dit...

Si, realment, la que fa el PP és més contundent i seriosa que la que fa CIU, d'oposició.

Anònim ha dit...

"es que els de CyU encara se piensen que estan al gobern"

Josép Montill
Presiden de la Generalità

Anònim ha dit...

O sigui que el futur de la Cambra de Comerç de Tarragona passa per sortir clavant un lletrero per anar a l'AVE.

Ja la poden anar tancant, doncs.

Anònim ha dit...

Avui he tornat de vacances i he entrat en el salod els penjats a veure ke s'ha remenat akests dies. L'enkesta de la taurona molt be. Proposo posar a tgna lo mateix ke el toro d'osborne pero amb la taurona i fer cada any per l'agost la festa del tauro.
Per cert, repasant els temes he trobat lo d'un 4% a reus amb 89 entrades i algunes amb carrega de profunditat. Ke es aixo del 4%? Es ke he llegit alguns comentaris que ho expliquen pero no em keda clar. Penjats, crec ke podeu fer alguna explicació correcta del tema pero neutral. Tot i això, la tenen liada ben grosa pel ke es veu.

El Zorro Tgna ha dit...

La Cambra es només una 'atalaya' per personatjes com l'Abello un gris 'peixeter'.

Anònim ha dit...

Voldria fer una pregunta lateral però que va també de política (jo crec que hi ha bastanta gent que pot estar interessada en aquest tema si és veritat):
La reestructuració del cos de subalterns que treballen a l'Ajuntament té a veure amb llistes negres i ajustaments de comptes dels socialistes amb els militants i simpatitzants de CiU i del PP? Per què es va aturar l'altre dia la seva aprovació al Plenari?
Crec que la premsa hauria d'averiguar que hi ha de cert en tot això i denunciar-ho a través dels mitjans de comunicació.

Anònim ha dit...

a l'empresa d'aparcaments municipals ja els havien avisat que anirian contra els convergents i els peperos

Anònim ha dit...

No soy votante del psc, pero hacen bien en colocar a gente suya, a quien van a colocar si no?, en cuanto a la oposicion esta claro que el jefe de la oposicion hoy en dia es el pp, comparto lo de otro post, en ciu se creen que todavia mandan ellos, por cierto tengo ganas de saber si al transfuga mallol le dan algun cargo, por que entonces si que se el ballesteros se cargara su imagen de noi-bo

Hola maku! ha dit...

La 'Cambra' es una 'pantomima', desde el edifici on esta amn una 'ostentació' grotesca i insultant per els pobres empresaris/ empresariets/autónoms/comerciants que pagan per NO rebre cap servei 'útil', fins els 'presidents' que volen guanyar amb el carrec el que no consigueixen amb la seva feina, es a dir 'prestigi', ja esta be de que personatjes com 'Abello' s'apoltronin deixant anar tres 'perogrullades' sobre l'autopista i l'ave, i pensin al demunt que esta fen alguna cosa, menys sopars, dinars, i brindis al sol per part de la 'Cambra' i una mica més de serietat. Sí a presidents 'valids' i de 'prestigi' anterior a la elecció, i NO a 'trepas'incompetents (el plenari n'esta ple) de pà sucat amb oli.

Anònim ha dit...

Anònim el Mallol ja està al consell d'administració del port. L'altre dia va estar pel serrallo amb el Ballesteros per un tema de Federació de peñes del nàstic, i ara, monten una misa al serrallo amb el fill del mallol de tenor homenatgeant a la dona de Ballesteros, no pateixis, el càrrec li caurà.jajajaja

Anònim ha dit...

el dia q le caiga el cargo a dedo del psc al mallol, el ballesteros quedara a la altura de......
entonces todo el rollo de los contedores.. ect.......
Mallol = traidor

Anònim ha dit...

Mallol era un inutil incompetent amb CiU i no deieu res, li reieu totes les seves mamarratxades. Ara que va demanar el vot pel pep felix ja es un trepa. Esta ple de ex carrecs de ciu enxufats per tot arreu i no dieu tampoc res. Tots els "ciuborgs" sou patetics. Aneu a que es moqui la yaya del Mas.

Albertus Magnus ha dit...

Crec sincerament que l' "hola, maku" ha fet una trista però veritable definició del què representa la Cambra de C. de Tgn.
És lamentable, però ja veieu sempre qui s'hi posa al front; professionals del amiguisme i/o dels polítics, els quals ja han fet però estan ampliant la seva fortuna personal. Mai hi veureu cap "matat" amb ganes de treballar per la ciutat, doncs no el deixarien, naturalment.

Anònim ha dit...

Si el mallol era un incompetent... dons s´ha lluit el pep felix... que ja fa ganas de cagar tan bon nen, tan maquet... emb semble que es una mica zapatero que a tot diu que si...
escolta i jo no voto a ciu , pero et dic una cosa el Artur Mas hauria de ser el president de la generalitat igual que el ballesteros alcalde de tarragona que ja ho es... o no , o mano el Sabate i la seva camilla parker la floria...

Anònim ha dit...

O J O !!! al periódico mensual de la CEPTA 'Crónica Empresarial', parece que lo va a gestionar (aparentemente) algún antiguo trabajador (testaferro), pero 'detrás seguirá estando Jacinto Romeu - en que condiciones y bajo que figura legal es lo que falta por ver-, estos días se esta 'cociendo' el acuerdo, otro intento de estafa y que los trabajadores y proveedores vayan a cobrar al río... y ¿Sebastiá Cabré seguira mirando a otro lado por ser 'amiguete' de ese sujeto?

Anònim ha dit...

Últim anònim. Em sembla que vau equivocats.

A veure Penjats si esbrineu alguna cosa d'aquest tema.