Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 12 d’agost del 2007

El Notari pregunta...

El Notari fa cinc preguntes però no publica els comentaris dels lectors. Si algú té alguna resposta, la pot escriure aquí! Que sigui educadament! Gràcies.

22 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Gràcies Penjats!

repsosta la pregunta 1 (Per què el web de Joan Aregio s’ha clausurat de bones a primeres i sense que ni el seu partit ni el seu grup municipal en sàpiga res?)


Em sembla una pregunta bastant estúpida, la veritat.

Perquè una persona no pot tancar la seva web personal (www.aregio.info)?

Si jo vull tancar el meu bloc hauré de demanar permís a algú?

La web/bloc, com ja he dit en reiterades ocasions, va estar prop d'un mes amb un missatge d'agraïment i després va tancar, cosa lògica, ja quee ra un diari de campanya, ja em diras quina necessitat hi ha ara de tenir un diari de campanya, això millor que li preguntis al teu "jefe ballesteros2, que ell encara surt com a candidat a l'alcaldia al seu web-bloc.

El tema del notari ja fa massa pudor, tothom sap qui és però insisteix en intentar seguint amagant-se.

Notari/A, com a minim, i fas preguntes, publica els comentaris.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

No ho sé. En qualsevol cas també es podria preguntar perquè Xirinacs ha criticat tant els polítics d'aquest pais, probablement m'interessaria més que les preguntes, el partit de futbol o el sopar dels "blocaires".

El Capità Tarragona ha dit...

Ho pots preguntar Josep Maria, no cal que ho facin els penjats, no?

No sempre els temes són a gust de tothom, per a això tens un bloc, no? per parlar del que vulguis i del que t'agrada, no?

Salutacions

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Perdona, capita Tarragona, cada dia m'expresso pitjor. Ho preguntava i ho pregunto, no ho delegava en els Penjats si be si que els hi passo la part que pertoca al meu interès.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

De totes maneres tampoc pretenia encetar un debat a partir d'un post que no pertoca i els posts depenen dels Penjats

Anònim ha dit...

no ve a "cuento" amb l'entrada del blog, però em venia de gust posar-ho... gestors del blog, us heu parat a mirar el "cluster-map" que teniu a baix a la dreta? indica l'origen geogràfic dels visitants de la pàgina, i se'n pot treure un perfil interessant amb 2 característiques bàsiques:
1- El vostre públic és fidel, perquè us miren estànt de vacances... (o això o teniu seguidors arreu del món, però jo m'apunto a la primera opció)
2- El vostre públic té calers... perque us miren des de destinacions envejables (Amèrica del nord i del sud, índia, japó,...)
Felicitats pel blog, senyors/es!!!
;)

El Capità Tarragona ha dit...

Hola penjats, una cosa que us volia dir,

com és que incloeu a elnotari.com a l'apartat polítics?

Vosaltres també sabeu qui és o només perquè és partidista?

Penso que si no desvetlla la seva identitat tampoc hauria d'estar, no?

Potser apareixarà algú debatint perquè hi estic jo, o el caballero o qualsevol dels que no estem a l'Ajuntament, be, a mi realment no és una cosa que m'importiel estar a blocaire o a polítics, si hi estic perquè que estic afiliat a un partit, ho trobo correcte, si hi estic perquè em consedereu un, gracies (:D), però el notari (ino perquè sigui PSC), penso que si no diu qui és potser hauria de ser un blocaire o... no se.

Que en penseu vosaltres que l'heu classificat???

Es que queda una mica extrany tenir un apartat de "polítics" i de sobte un Anònim, no?

Salutacions!

Anònim ha dit...

Preguntes com les que fa el Notari interessen només als militants més militants dels partits polítics. Després s'estranyaran que hi hagi abstenció. El que planteja el Notari no pot interessar a cap ciutadà, si no està prèviament molt polititzat. A la gent "normal" provocava indiferència, ara un cert cabreig de veure com es perd el temps.

Cesc ha dit...

I a mi no em considereu polític? :D Em vau citar en un post i encara no apareixo! :(

El Capità Tarragona ha dit...

Estic amb tu eduard.

el més trist és el que és diu (i està contrastat) sobre l'autoria del notari.

Anònim ha dit...

l'AGUSTI MALLOLL FORMA PART DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DEL PORT DE TARRAGONA A PROPOSTA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

ES CERT, SI HO INVESTIGUEU VEUREU QUE NO DIC CAP FALSETAT.

M'HAN DIT QUE ES EL PRIMER ABONAMENT QUE EL DELEGAT DEL GOVERNS FA AL SR. MALLOL DESPRES DEL CANVI DE VAIXELL.

Unknown ha dit...

Por cierto si sabéis quien es decirlo... yo tengo mis dudas... y creo que no es la persona que todos pensáis... no se porque pero me parece que vais errados. Y prometo que yo no tengo confirmación alguna de la persona que lo escribe... pero algunos detalles me hacen pensar que no es la persona que alguna vez se a nombrado.

En cuanto al apartado político... se tendría que crear un apartado de blocs partidistas je, je... hay pegaría más...

Unknown ha dit...

Cesc porque no eres de Tarragona... y el en el Salo salen los que son de Tarragona ciudad... Esto es capitalidad y centralismo, je,je...

Saludos... por cierto queda menos para el día 25

Anònim ha dit...

El Notari està dins dels blocs polítics perquè, tot i ser anònim, està fet des del PSC

Cesc ha dit...

Gracias Alejandro, no lo sabía :P

Cesc ha dit...

Aún así, veo que me han puesto :D

El Capità Tarragona ha dit...

Enhorabona Cesc, ja ets polític!

:D

Unknown ha dit...

I ets considerat tarragoni d'adopció... jeje.

Anònim ha dit...

Lo del Mallol és cert, avui m'ho han dit.A més, m'han dit que li estan montant una història per a fer uns cursos de formació amb Repsol per no sé quina història de Tarragona 2015. Ho sé per una persona molt propera a ell.

Gerard Castells ha dit...

Lo del Mallol és penós,

aquest paio va casar a uns coneguts meus, una noia peruana i un noi romanés i enlloc de començar a parlar de la parella i l'amor, es va posar a parlar de Tarragona i que Tarragona els havia fet conéixer...tot molt llastimós i sense cap sentit. Aquest tio porta 15 anys enredant i venent tarragonisme populista i completament buit. Jo no sé perquè els socialistes li deuen res. Mireu els resultats del PSC al Serrallo i tampoc han pujat per l'efecte Mallol sino perquè han pujat a tots els districtes. A part, és un paio que si d'aquí tres anys els vents bufen cap a un altre lloc també hi anirà...

eric castel ha dit...

si només fossin 15 anys els que porta enredant... estava clar que l'acabarien enxufant al port, allí es veu que hi cap tothom.

El Capità Tarragona ha dit...

Si albert, fins i tot el Ballestero al consell d'Administració