Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 5 d’agost del 2007

Jaime Climent canvia de camisa


Ciutadans es desfà com un terròs de sucre. L'alcaldable de Ciutadans a Tarragona en les passades municipals, Jaime Climent, va escriure fa uns dies un article d'opinió al Diari de Tarragona titulat "El final de Ciutadans, para algunos". I divendres passat ens ho va acabar d'explicar en una entrevista al mateix rotatiu.

Diu que deixa el partit perquè s'han trencat els principis que van inspirar la seva fundació i que a partir del setembre formarà part d'un nou projecte polític. Ens hem quedat amb un dubte: també s'hauria donat de baixa de Ciutadans si fos regidor? El periodista li pregunta però ell respon que no es pot fer política ficció.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavier vende 2 Bicicletas DECATHLON ROCKRIDER de 20" 4x4 en perfecto estado (sin apenas uso y tienen todavía garantía) Ideal para niños o niñas de 6 a 11 años (hermanos, gemelos, primos...)
Seguridad: Frenos V-Brake(frenado potente y preciso)Cárter de protección de plato.
Solidez: Protector de cambio. Sillín reforzado. Bicicleta conforme con la norma NRF30020.
Facilidad de uso: Cuadro rebajado (ideal para niños/as) 5 velocidades con puños giratorios ultrasuaves. Fijación rápida de rueda delantera, caballete.
Lúdico: Equipada con una horquilla con suspensión.
NO SE MANDA POR CORREO. Recoger en Tarragona
ATENCIÓN: Precio: 1 bicicleta 70€ las dos 130€
Ticket de compra de 171,95 € cada bici
Teléfono 606788018

Anònim ha dit...

Ja veig que no és que us vulguin vendre la moto, sinó que només poden a arribar a vendre-us la bibicleta ...

Anònim ha dit...

Aquest gent de Ciutadans son el pitjor, no porten ni 1 anys com partit... i ja s'han excindit, dividit, barrallat...

Són el pijtor de la política (format per tots els rebotat d'altres partits)tots juntets per fer punyeta i xuclar com la resta... xd...

Gerard Castells ha dit...

A mi el que me fa gràcia de la gent de Ciutadans és que quan va nnéixer es van definir com a defensors i "paladíns" d'una forma diferent de fer política, fora de les baralles intestines dels partits i les lluites pel poder...criticaven els partits tradicionals i els seus subterfugis....I vaja...al final resulta que han patit del mateix mal que tots els partits i moviments tradicionals, esbombant-ho a tots els mitjans. No serà que al final la consició humana és igual a tot arreu, on hi ha persones hi ha problemes...una llicó d'humilitat.

Waipu Joan ha dit...

Seriosamnet intento entende la ideologia de Ciutadns i no em surt.

Anònim ha dit...

La millor prova que són com tots és que cinc dels 12-13 regidors que C's va treure a les eleccions municipals eren del mateix poble; eren rebotats per problemes en la confecció de la llista del PP. Vaja que C's no es va estar de donar-los cobertura de forma oportunista ... com qualsevol altre partit.

Anònim ha dit...

L´hi veig mes futur a la CORI.

Anònim ha dit...

la ideologia d'aquesta gent és clara: ESPANYOLISME POSTFEIXISTA, arreplegant gent tipus pedro heras però també en Valero, un curiós professor que adoctrina els jovenets en matèria olítica des de la urv.

The Great Smurf ha dit...

jo crec que aquesta gent(eta) pateix molt. Quants son? quan costaria un bitllet nomes d'anada a un lloc on s'hi sentissin a gust? posem, 'el valle de los caidos' o el cap del Boadella, vull dir el cul, perdo. Jo crec que seria millor fer-los una col.lecta i aixi matairem dos o tres 'pajarus' sense tirar cap tret, es a dir, els seus problemes psicosocials d'inadaptacio a l'entorn on viuen i els nostres, d'haver d'aguantar que la densitat de bestieses es faci insufrible.

Unknown ha dit...

A mi realment em faria por portar -si fos el cas- a mon fill al Mare Nostrum, on li rentaria el cervell aquesta gent(eta).

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Llegir posts com el del gran barrufet em confirmen que un partit com C's és molt necessari a un indret com Catalunya (...a l'altra banda del món, on viuen contents els catalans). Jo crec que val la pena tornar-lo a llegir:

jo crec que aquesta gent(eta) pateix molt. Quants son? quan costaria un bitllet nomes d'anada a un lloc on s'hi sentissin a gust? posem, 'el valle de los caidos' o el cap del Boadella, vull dir el cul, perdo. Jo crec que seria millor fer-los una col.lecta i aixi matairem dos o tres 'pajarus' sense tirar cap tret, es a dir, els seus problemes psicosocials d'inadaptacio a l'entorn on viuen i els nostres, d'haver d'aguantar que la densitat de bestieses es faci insufrible.

Enhorabona barrufet!

I al sr. Tondo, jo crec que si un és gerent d'un col·legi es dedica a portar els números, contractar activitats, el menjador i coses d'aquestes, no crec pas que es pugui adoctrinar des d'un despatx amb un excel. En tot cas veig que fas teva la doctrina del cordó sanitari.

Anònim ha dit...

Amic Joan Miquel Climent,

1.-S'c no és necessari: són uns paranoics tiquismiquis.

2.- Enhorabona Barrufet.

3.- El gerent no és qui contracta els profes?

Com deia son avi del Maragall: Adéu Espanya.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Sí, amic anònim, jo crec que el Sr. Climent quan ha de contractar un profe li pregunta: ets un paranoic tiquismiquis? Si el paio diu que sí llavors el contracta segur, si diu que no pensa: vaja, un altre d'ERC.

Però no creus que això és feina del director escolar, que no d'un gerent que no és ni professor?

Adéu anònim, ah! i jo em dic Carrillo, no Climent.

Unknown ha dit...

Per Joan Miquel:

El comentari anterior l'he intentat fer amb ironia, potser no m'ha acabat de sirtir bé. Descobec per funcionament tant el Sr. a qui fa referència aquest post com el col.legi on treballa, per tant cal demanar disculpes si el que he comentat no és encertat del tot.

Gràcies,

Anònim ha dit...

Em sembla que Ciutadans no té ideologia. Precisament els problemes han sorgit quan han hagut de definir-se més enllà de defensar que cap castellanoparlant sigui bilingüe si no ho vol (mentre que els catalanoparlants hem de ser bilingües per trons). El que m'ha semblat el colmo de la pressumpció i la pedanteria és que que en la seva propaganda diguessin "Yo soy racional" , atribuint-se en exclusiva allò que a tots ens fa humans. Una bajanada similar a la d'alguns polítics que diuen ser "constitucionalistes", ocupant així el que hauria de ser terreny comú a gent que pensa diferent.

Anònim ha dit...

¡¡¡Ei Tondo, el Mare no es el que representa i diu un treballador seu....¡¡¡

Unknown ha dit...

Ok. Dormiré més tranquil ;-))

Anònim ha dit...

pregunta per el sr.climent,
si hubieras salido concejal???
plegarias ahora del partido??

venga va.....
subete a mi moto.. no fotem

Albertus Magnus ha dit...

Curiosos personatges, aquests paios de CIUTADANS. Oportunistes, rebotats del PP, torrecollons i inadaptats. Ni son el que pretenien ser ni seran res que pugui interessar a la població catalana. Ningú amb dos dits de front votaria a aquests espabilats que intenten propagar allò que cap país fa: renegar dels propis arrels en favor d'un moviment imperialista, dictador i insensible per la resta de cultures que no siguin la seva pròpia; com si la seva fons la única amb permís per a viure.
Jo més aviat els denominaria "Partit dels Renegats". A aquesta colla de caragirats m'agradaria què un dia, per aquells rars girs que dóna la política, un bon dia s'axequessin del llit amb la obligació sine qua non de parlar obligatòriament en portuguès, resultat d'algun pacte d'annexió o casament amb un descendent de l'antiga casa reial del país veí.
Llavors tastarien la seva pròpia medecina. I quan parlessin en castellà, algun aixalabrat nou patriota li etzibés alló de: ¡Habla la lengua del imperio, perro!(però en portuguès, és clar)