Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 8 d’agost del 2007

Insistim!!


Ja ho vam explicar en un post anterior però ho repetirem cada dues setmanes fins que ho compleixi. L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros va dir que si governava donaria a còneixer el seu patrimoni per garantir el seu compromís de separar els interessos públics i els privats. Volem veure aquesta llista de propietats aviat!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que está de vacances, home... enlloc d'anar-ho repetint quan no hi, és espereu-vos a que torni, i, com que sou periodistes, li pregunteu... no veig que sigui tant problemàtic com per dedicar-li 2 entrades al blog...

M'agrada la multilinealitat política d'aquest blog, i penso que és una opció interessant per informar-se d'alló que no us atreviu a publicar ;) però ara us he de dir: pesats! (ja he explicat abans el motiu)

Per cert, cal respectar l'anonimat, es pot criticar el contingut dels missatges, però si algú no vol donar la cara, no hi ha perqué criticar-lo...

Unknown ha dit...

Potser s'està rumiant com fer-ho mentre estiueja... O no!

Anònim ha dit...

Perquè no demaneu mai res de la Diputació, ni d'abans ni d'ara. Trobo que sempre mireu al mateix lloc.Una mica sospitòs si que és.

Anònim ha dit...

ep, xicots i xicotes periodistes, els pronoms febles existeixen!!!!
no seria millor "HI insistim!!"?

en quant a la questio patrimonial...trobo que SI que cal insistir-hi, ja que sembla que no es obligatori declarar l'estat dels comptes i propietats abans i despres de desenvolupar un carrec public que manega tals pressupostos. No hauria aixo de ser obligatori per llei?

saló dels penjats ha dit...

Anònim,

De la Diputació ja ne'm parlat en algun post anterior, encara que no darrerament. En parlarem, ja t'ho assegurem.

Un avanç: ser diputat provincial "ras" és un càrrec bastant ben pagat, un "xollo" diuen molts. Ser vicepresident ja és cobrar com un alcalde municipi mitjà (comptant que segueixes cobrant com a regidor del municipi d'on ets) i el president de la Diputació cobra més que el del govern espanyol.

Però ja concretarem.

Per tant, esperem que les teves sospites s'hagin esvaït. Almenys una mica.

Anònim ha dit...

tambien prometio claridad e investigacion en las cuentas y construccion del Parking Jaime I
¿promesas
quiza coambio de cromos ,,hoy por ti mañana por mi

Anònim ha dit...

alguien sabe por que el Alcalde Nadal , ordeno investigar ha algunos regidores pagos realizados indebidamente en especial a la Sra. Martorell ,,,y el Sr. Mallol quiza habia que asegurar el voto sin preguntas al mal llamado plan general? por cierto si un funcionario publico y en especial los cargos relevantes no denuncian los "presuntos delitos" que ley inflingen

Anònim ha dit...

A mi m'interessa més saber el patrimoni el dia que marxi...el d'ara no deu ser gaire complicat.

Anònim ha dit...

Tens raó, anònim, i això que ja ha governat 14 anys...

Algú sap la diferència entre el patrimoni del Angel des que va entrar a l'ajuntament?????