Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 23 d’agost del 2007

A la tercera, va la vençuda?

Alguns comentaristes ens han dit pesats per insistir en aquesta tema però vam dir que ho repetiriem cada quinze dies i així ho farem! De fet, tocava fer-ho ahir. Haurem de menjar cues de pansa. Per tercera vegada, volem recordar a l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que va dir que faria públiques les seves propietats. Ens ha dit un ocellet que no tardarà gaire a fer-ho...

15 comentaris:

eric castel ha dit...

ho publicaran al seu panflet en primera plana?

Anònim ha dit...

Realment crec que es tindria que tractar temas importants i no deixar-nos enlluernar per les propietats d'una sola persona.

El Capità Tarragona ha dit...

Jo es un puc dir una!

Vigileu o al ifnal us titllaran de Convergent so de PPeros! jeje

Salut!

Anònim ha dit...

aixo es una pantomina, per que pot fer patrimoni a traves de una empresa ect.... o pot tenir un bon sou i comprar un altre pis ect...
jo no veig tan necesari aixo jo lo que vull es que governi be a tarragona i que no li doni cap carrec al transfuga mallol!!!

Oriol ha dit...

Jo que crec que si és algo que va dir que faria en campanya electoral s'ha de fer, no van dient després que "las promesas son para cumplirlas"? Us pot agradar més o menys aquesta proposta, però no va dir que ens ho diria? Doncs endavant

Anònim ha dit...

Ballesteros diu tantes coses, que no vindrà d'una que sigui mentida

Anònim ha dit...

Crec que seria més important que es publiquessin les de tothom. La Floria per exemple, que digui el que cobra i el que té.

Anònim ha dit...

la floria que te....
deu ser molt amiga de algu.... per que la carrera ha estat meteorica....

son rumores son rumores......

Unknown ha dit...

Un company seu em va dir un dia que la floria estava contractada per la Diputació com asserora alliberada, vol dir cobran 2000 euros, sense apareixer. I m'ho va dir molt emprenyat, perquè resulta que de la delegació del govern ja cobrava molta pasta i esclar el mon està mal repartit.

Anònim ha dit...

que tendra la floria q tendra......
q amistades tendra q tendra....
la deben ver con buen "ojo" nunca mejor dicho...

Anònim ha dit...

Estimats ciutadans de Tarragona i estimadíssims periodistes a qui us hem deixat treballar tant i tant bé en l'assumpte taurona, us anuncio que les meves propietats són:
- vehicle: un sincamil del 77
- vivenda: porteria de 25 metres quadrats situada a les Cases Barates (me la volen expropiar)
- segona residència: habitació de les escombres del xiringuito de la Savinosa (part naturista)
- i això és tot, la roba la compro al Zara.

Anònim ha dit...

Ja posats li hauriem de demanar al Nadal que presenti la declaració de béns de quan va començar a ser alcalde i la del 16 de juny, quan va marxar. La seva i la de la seva dona, jo crec que seria més sucosa la de la seva dona. I la del Fernández...algú sap si el Fernández va fer declaració de béns quan va marxar? I la del Badia, ho va fer també?

Anònim ha dit...

tens rao estaria be aixo que dius sobre tot la del angel f. alias bill laden, pero et recordo que ells mai van dir que ho farien i el pep felix si que ho va dir..

Anònim ha dit...

Per cert, el notari pregunta que feia el dimecres mallol dinan amb el fernandez, que deuen tramar.

Anònim ha dit...

O J O !!! al periódico mensual de la CEPTA 'Crónica Empresarial', parece que lo va a gestionar (aparentemente) algún antiguo trabajador (testaferro), pero 'detrás seguirá estando Jacinto Romeu - en que condiciones y bajo que figura legal es lo que falta por ver-, estos días se esta 'cociendo' el acuerdo, otro intento de estafa y que los trabajadores y proveedores vayan a cobrar al río... y ¿Sebastiá Cabré seguira mirando a otro lado por ser 'amiguete' de ese sujeto?