Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 3 d’agost del 2007

El joc dels disbarats

Fa uns dies que sembla que visquem en un món al revés. Posarem només tres exemples per flipar i per anar fent amics abans del sopar de blocaires!

El president comarcal de CiU, Quim Amorós, escriu un post sobre el POUM i acusa a PSC i ERC de no haver-se'l mirat prou bé (no cal que us recordem com se'l va mirar l'ex regidor d'Urbanisme!). També diu als veïns que "abans d’arribar a tirar una casa hi ha d’haver una negociació" (tampoc tornarem a parlar de com es van assabentar del tema). El que compta és el que diuen els papers i no les paraules dels polítics, que se les emporta el vent.

El bloc convergent Millorem Tarragona diu en un post que el Serrallo va estrenar piscina el passat més de juny. I resulta que encara no s'hi ha banyat ningú. És ben estrany!

I per rematar-ho, el PSC defensa l'ex alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, que ha hagut de dimitir per prevaricació. Diuen que negar-se a convocar un ple que l'hagués deixat fora de l'alcaldia va ser només "un error de forma". Molt bonic! Ella diu que va "actuar de bona fe". Nosaltres d'això en diem "actuar per salvar el cul".

45 comentaris:

Marc ha dit...

Jo no acusaria al PSC ni a ERC de no mirar-se el POUM prou be, més aviat els acusaria de mirar-se’l com més els hi ha convingut.

Potser si que de la desinformació que existeix te part de culpa l’anterior govern, per molt que hem pesi dir-ho (tot i que si prestaves atenció si que te n’assabentaves), però el més lleig de tot és la manipulació que per part del PSC-ERC ens hem hagut d’empassar a costa de fer patir tots els pobres ciutadans que viuen en alguna de les zones polèmiques.

Potser si que hauria calgut informar més detingudament al ciutadà. Rectifico s’haurà d’haver fet. Però que no ho estan ara d’informats? Que no han tingut l’oportunitat de presentar les seves al•legacions? Que no se’ls escoltarà ara? Doncs clar que si! I pel que jo se, tot i ja haver estat aprovat el POUM tothom continua conservant la seva propietat, oi? I fins hi tot és possible que no l’hagin de deixar mai.

Recordem que el POUM no te caràcter d’obligatori compliment tal com ens ha fet veure segons qui. Es tracta única i exclusivament d’una primera guia la qual encara s’ha d’acabar de polir.

Aleshores he de plantejar una pregunta i ho he de fer amb tota la franquesa de la que puc fer gala i per això demano permís per “parlar en plata”. Perquè collons se’ls ha hagut de ficar la por al cos a aquesta pobre gent?? I perdó per ser tant explícit però es que a casa meva sempre m’han ensenyat a no jugar amb la gent.

Lo de la piscina, doncs és una llàstima que no estigui oberta, sobretot perquè ja està acabada (ho se perquè la veig cada dia quan passo pel seu costat).

I això de l’error de forma és el mateix d’abans si t’ho mires com més et convé...

Anònim ha dit...

Els polítics no fan mai res dolent i sempre s'aplaudeixen entre ells. Aquí teniu el PP, on unes cintes gravades recollien el Zaplana dient que estava en política "para forrarse", i desprès va ser ministre i no passa res.

O el PSC, que van tancar a la presó el secretari d'organització per finançament il·legal i els socialistes, no contents amb anar en massa a la porta de la presó per donar-li suport (se suposa que la sentència tenia totes les garanties democràtiques o no?), quan va sortir el van nomenar secretari de Formació (per ensenyar qué?). A aquest senyor el vaig veure jo amb els meus ulls al saló de plens de Tarragona el dia de la presa de possessió de Ballesteros.

Ara son els socialistes que donen suport a una alcadessa condemnada per la justícia, que se suposa es democràtica i legal, com si no haguès fet res. La prova del cotó és: Si és tan innocent i tan bona, per qué plega? Per qué els batasunos son uns fatxes quan no accepten la justícia espanyola, i en canvi els sociates (en aquest cas) son tots innocents?

Ja val, home.

Marc ha dit...

Ostres! Perdoneu per la parrafada, no era la meva intenció avorrir-vos!

Salut!!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ei “saló dels penjats” gràcies per fer-me president comarcal de CIU, però no ho soc, només soc president local de CDC de Tarragona.
I en el meu bloc, vaig dir que potser no s’havia informat prou als veïns, i d’això ens fem responsables, i evidentment que hi haurà d’haver una negociació amb els que puguin estar afectats pel POUM abans de tirar rés a terra.
I acabo el post dient que s’han d’estudiar totes les al•legacions presentades i que s’haurà de veure com quedarà després d’aprovar les al•legacions.
I dic que els socialistes i ERC no s’havien mirat el POUM i ho segueixo dient,
i ho deia en el sentit que van votar en contra del POUM, no perquè fos bó o dolent ( no ho podien saber, perquè no se’l coneixien), sinó perquè el presentava CIU.
I gràcies per seguir el meu Bloc, i que de tant en tant parleu d’ell, això m’encoratja a seguir treballant, perquè els temes que hi tracti tinguin interès i fomentin el debat.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

O sigui, Marc, que l'anterior reghidor d'Urbanisme no prestava atenció? perque, ell mateix, va dir que no coneixia el contingut del POUM. Per altra banda, com havien de presentar al·legacions els veïns de les zones afectades si algú no els avisava?

Anònim ha dit...

Que el PSC,ERC i IC no s'haguessin mirat el POUM és lamentable, que bé els hi haguès anat saber-ho abans de les eleccions.
Que el regidor d'Urbanisme no ho sabès és desinterès. Però que el candidat a Alcalde per CiU Joan Aregio tampoc ho sabès, no sé com qualificar-ho.

Anònim ha dit...

Si l'oposició hages tingut la informació sobre el POUM complerta ( van estar mes d'un any reclamant-la sense exit)segur que el resultat de les eleccions encara hages estat mes terrible per CIU. Us podeu immaginar que hages passat si en plena campanys electoral els veins de l'Av. Andorra s'assabenten que el seu estimat alcalde Nadal els ha pres el pel i els ha mentit com un "cosacu" fent creure que tenia la seva conformitat. I aixi amb tota la resta de veins estafats. Vigileu el que dieu, poden donar les gracies els Sr. de CiU de que la ciutat no va coneixer el POUM fins passades les eleccions.

Unknown ha dit...

Marc, lo del POUM ni lo comentaré, o bueno como tu hablaré en plata: CiU la "caga" y encima quiere manchar a los demás con su "mierda".

Y lo de las piscina, haz el favor de enterarte de las cosas antes de hacer juicios de valor.

Ya dije que haré un post sobre el tema, pero se me acumula el trabajo... en dos pinceladas... Nadal inauguró antes de elecciones, con la obra si entregar por parte de la Empresa, me parece que era LUBASA,como no estaba entregada (luego no estaría acabada y hace un par de semanas aun no estaba entregada... no se a día de hoy como estará exactamente el tema... volveré a preguntar) no tenia los permisos de actividad... y en segundo lugar el Sr. Nadal y sus compañeros de gobierno, querían privatizar el servicio (con el encarecimiento que suponía en los abonos, de piscina y gimnasio) y ahora se esta trabajando para que lo dirija el Patronat Municipal d'Esports como los demás polideportivos...

Claro que es más facil decir que no se abre porque no se quiere...

Yo el problema lo veo en que durante años se han hecho tan mal las cosas y sin seguir los procedimientos... que algunos parecen haberse acostumbrado a ese funcionar... y por lo que parece ahora estamos como con el detergente "el frotar se va acabar" y en Tarragona "el hacer las cosas mal se va a acabar"

Por cierto en el Tema de Dolors Carreras, podríais hacer el favor de explicar punto por punto el proceso, no el judicial, sino el acontecido en 1997, yo soy estudiante de derecho y me gusta la política, sobretodo la municipal, y hay algo que no entiendo...

Un regidor dice que dimite, pero no firma su dimisión en ningun documento... y el partido (CiU) y el partido del que era transfuga cursa en la Junta Electoral, la documentación para que pase a ser regidora la siguiente de la lista... encontrándose la alcaldesa de Cunit con dos actas de regidor/a para el mismo puesto.

Digo yo que esto será como el metro, antes de entrar habrá que salir...

Si algún jurista especialista en Derecho Administrativo me lo puede explicar lo agradecería...

Y por otra parte el proceso judicial, no lo veo claro, se llega al Supremo por lo contencioso-administrativo, y luego resulta que la sentencia que se debe cumplir es una por lo penal de la audiencia provincial... no lo entiendo... algo se me escapa...

Por cierto investigar si es cierto que la diputación de Tarragona hizo un informe en que daba la razón a la decisión de Carreras... de no convocar el pleno, pues el transfuga se hecho atrás y dijo que ya no dimitía... y esto hacia que dicho pleno fuese totalmente inútil.

Lo que explico es todo información aparecida en prensa, por lo tanto si alguno de los periodistas que ha escrito los artículos tiene más información o información que aclare estas dudas... la agradecería.

Anònim ha dit...

Bona tarda, no us cansen tants anònims? Em sembla que aquest blog pot morir d'èxit si seguim amb tants anònims, o no?
I estic d'acord en què hi hauria d'haver una forma d'accedir als darrers comentaris publicats, siguin de l'article que siguin.

El Capità Tarragona ha dit...

Alejandro, te excedes en las formas, ya que te consideras aprendiz de político, deberías empezar a moderar tus formas, se puede decir lo mismo pero sin decir CIU LA CAGA Y QUIERE SALPICAR CON SU MIERDA A LOS DEMAS.

No te das cuenta que seria muy facil ponerse a tu nivel?

Salut!

El Capità Tarragona ha dit...

hola nuria!

que si cansen els anònims?? MOLT!

Jo ja vaig fer una entrada al meu bloc parlant d'aquest tema...

A que et referexies amb un sistema per mirar comentaris antics?

Gerard Castells ha dit...

Vaja, al final semblarà que el Sendra no va dir el que va dir a la ràdio si no quew ho va dir el Magí de les Timbales....és cert Marc el Poum no és d'obligat compliment...però això no vol dir que es pugui fer el que es vulgui

Anònim ha dit...

Marc: dius que ..."de la desinformació te part de culpa l´aterior govern"...

Només part???!!!.

La tenen tota pura i dura. A corre cuita, d´amagat. Tothom ho sap.
Au va, no juguem amb la gent. On s´ha vist.

Anònim ha dit...

Marc: no giris la truita. No m´extranyaria lo de la manipulació que dius, que per aixó sou polítics.
En la meva opinio, el que cal empassar-se es la vergonya d´haver creat el monstre. Que ara els altres s´en aprofiten?, normal.

Anònim ha dit...

Un anónimo es una opinión. Ni mejor ni peor; diferente.
La mayoría de visitas de los blog son anónimas.
Es bueno que los intolerantes os pongais vosotros mismos en evidencia. Nos ahorrais trabajo.

Anònim ha dit...

A qui no li agradin els anònims que no els llegeixi o els ignori. Res a dir. Tothom es prou grandet per saber què fa i , al cap i a la fi, l'anonimat és una possibilitat que donen els propietaris del blog.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

A mi també em sembla que els/les opinants s'haurien d'identificar i evitar tants anònims.

Anònim ha dit...

No estic d'acord Josep Maria, mentre un comentari anònim no sigui insultant te el mateix valor que qualsevol altre opinió amb foto o no, potser tindrem d'anar amb el carnet a la boca, o no t'en recordes dels guardies urbanos segurament, amics d'ASEMIT que us demanaven la documentació als "despullats"?

Reanònim

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb els anònims sempre que siguin respectuosos, com el que estic escrivint. Però penso que tenen més valor els comentaris firmats perquè és molt més fàcil criticar des de l'animat que donant la cara, per tant s'ha de valorar això.

Anònim ha dit...

"El juicio que me interesa es el del pueblo. Y a mí me ha juzgado tres veces a favor" diu Dolors Carreras al Diari de Tarragona. Senyora Dolors, les sentències oer haver comès un delicte no es dicten en unes eleccions sinó als jutjats.

Anònim ha dit...

Mentre els anònims siguin respectuosos tenen tant de valor com un de signat. Per a mi el que interessa és el que es diu, no qui ho diu.

Anònim ha dit...

Jo vaig sentir al Sendra per la ràdio i va dir que no ho sabia perque la revisió del POUM era competència de l'Alcalde.

Se les va tenir amb el López Pasca que no entenia que un regidor no es llegis els papers abans de votar una cosa. Ara el Pasca, que es regidor socialista,es deu llegir hasta el directori telefònic de l'Ajuntament.O no?

Qui tampoc se'ls va llegir va ser el regidor d'urbanisme a l'ombra, el socialista Carles Castillo. Per això l'han enviat a lidiar amb la Guardia Urbana

Anònim ha dit...

Esto... aquí abajo pone:

Elegir una identidad

Google/Blogger Otros Anónimo

Con lo cual, "Anónimo" es una identidad. No hace falta que me pidais la identificación. Soy Anónimo.

Anònim ha dit...

Y si me da por perder el respeto, elijo Blogger u Otros. Perfesto.

Anònim ha dit...

Però no t'ho perdis,... Anònim de les 13:23. al novell Carles Castillo l'hi posen un càrrec de confiança/assessor,... i no saps qui és?: el jefe d'aquest sindicat "independent" que es diu ASEMIT, aquest sindicat que diuen han censurat a l'ajuntament...No entenc res!!. Ja veurem com acaba aquest matrimoni de conveniència Sociates-Asemit

Unknown ha dit...

Anónimos no hay nada como hablar sin saber, no me extraña que uséis el anonimato... porque sino se podría identificar a todos los que van de enteradillos y nunca aciertan una... Lo mejor cuando no se sabe es callar... pero bueno seguir usando los anónimos para decir chorradas... como mínimo hacéis gracia... eso si credibilidad "0".

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alejandro Caballero, ara sabràs el que es estar al poder, et sentiràs dir de tot, molts cops serà veritat i molts cops serà mentida, quant sigui veritat t’ho hauràs d’empassar i reconèixer que s’heu equivocat, i quant sigui mentida, a part de cabrejar-te com fas, t’hauràs d’aguantar. Veig que començas a tastar la mateixa medicina que nosaltres hem tastat durant 18 anys.
Així que ara us toca a vosaltres. I com diuen en castellà “ que cada palo aguante su vela”

Anònim ha dit...

A l'Alejandro Caballero:
No sé fins a quin nivell de coneixament de la llengua s'exigeix als estudiant de dret, però si un dia has de fer l'ALEGAT FINAL en un judici usant el mateix lèxic que fas servir en els teus posts, dubto molt que ningú entengui res. Això sí; sempre podran aventurar-se a fer deduccions o llegir entre línies, però... no és el mateix.

Un altre anònim!!

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom!
Potser no m'he explicat bé. No volia pas dir que no hi ha dret d'enviar anònims però crec que en alguns casos s'utilitzen per parlar malament d'algú encara que no hi hagi motiu. Es pot ignorar el missatge però no tothom està al dia de l'actualitat política de la ciutat i coneix als seus protagonistes prou bé com per poder-ne fer valoracions i judicis.
Teniu tots dret a seguir utilitzant els anònims però la resta també tenim el dret d'ignorar-los i posar en dubte el que diuen.
Un altre avantatge de saber qui escriu un post és poder-lo contestar.
Capità Tarragona, en algunes webs on hi ha notícies d'actualitat hi ha la possibilitat de poder saber quines són les darreres entrades. No se si és possible fer-ho en un blog però seria interessant. A vegades no tires enrera per veure si hi ha nous comentaris i més d'un cop ens perdem coses interessants.

Anònim ha dit...

Els anònims tenen menys credibilitat. Si jo dic que fulanitu sé del cert que ha fet alguna cosa i no dóno el meu nom, és menys creïble, això de tota la vida. Igual si en una noticia hi ha noms i cognoms de qui dóna la info, de la procedència, o no. Una altra cosa és fer el que estic fent jo ara, donar una opinió, això es pot fer des de l'anonimat. Però no donar dades com a certes, sinó com a opinió, no difamar de les persones.

Anònim ha dit...

Donç jo crec que opinant pots difamar bastant.

Que encara no ha nascut el qui te la sabiduría absoluta, ni ho fará, Alejandro.

Núria, hi han coses pitjors que li pots fer a les persones que parlar malament d´elles.
A vegades es fa amb raó.
Jo també ignoro alguns no-anónims.
Pots contestar perfectament un anónim posant l´hora. Jo ara seré el plasta de les 22:11

Credibilitat?. La raça humana no en te d´això.

Gerard Castells ha dit...

Una pregunta tècnica...anònim és sempre el mateix....vull dir és que jo me lio...seria més divertit si enlloc de dir-se anònim es busquessin noms a l'estil espia: Michael Landon, Aitor Tilla, El notari, Heman, Krilina...així seria més divertit i podríem identificar més fàcilment els escrits... així que proposo als anònims que us visiten que facin un exercici d'imaginació i es busquin algún nick. Podria fer fortuna...

El Capità Tarragona ha dit...

Tens raó Gerard, és que si els ANONIMS no voleu donar el vostee nom, coi, inventeu-vos un.

Així ocm a minim sabrem qui escriu perquè amb tants an``onims al fina l no saps qui respon, qui repteix, qui ESCRIU!

Si en lloc d'anònim, poses Shhhhh (per exemple), i jo et contesto alguna cosa, si tu (Shhhh) tornar a escriure amb aquest nom, jo sabré qui contesta, però amb TANTS ANÒNIMS al final no s'entèn res.

Be, no se si m'explicat, es que avui estic molt cansat!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

No es cabreo Quim, es incredulidad ante ciertos comentarios... que se escudan en el anonimato para difamar o afirmar cosas que desconocen... o bien han oido algo pero no conocen los temas en profundidad...

Me hace gracia... por cierto estoy de acuerdo con Gerard... no costaría nada utilizar pseudónimos.

"Anónimo de las 19:05", puedes entender que no le de mayor importancia a tus comentarios... si no te gusta mi léxico... pues no me leas... o mejor si me dedico a la abogacía... no me contrates.

Aunque te diré algo, creo que es bastante evidente que no usare el mismo lenguaje para escribir un post (o un comentario), para hablar con mis colegas, o para escribir un alegato final

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 10:52
Segurament no mereix la pena respondre't, però ja que estic amb energies renovades, després de les vacances, et faré una pregunta. D'on et ve la fascinació pseudoprogre pel sindicat ASEMIT?
Hi ha massa pseudoprogres com tu amb massa prejudicis per aquest saló.
Nota: pseudoprogre = Fals progressista, en poques paraules, hipòcrita.

Salutacions

JOSEP MARIA CUMBAIÀ

Anònim ha dit...

Vaya, veo que os habeis hecho un problemita.
Seguid con el, que los anónimos seguiremos con los de verdad.

Anònim ha dit...

Som en un blog obert a tothom; si voleu saber qui escriu, quin és seu DNI i on viu, feu-ho bé: féu una intranet i contracteu una empresa de seguretat que comprovi immediatament la identitat de cadascú. Jo continuaré amb els anònims i si no voleu llegir-me, doncs perfecte. També jo, en veure segons quines signatures, passo.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alejandro:
Només volia dir-te, que això forma part de l’eròtica del poder, que us trobareu que sortiran moltes informacions i noticies que la gent explica i que contínuament haureu d’estar desmentint o no...
I que això ho hem patit durant 18 anys, amb falses noticies, rumors infundats, es posava en dubte l’honorabilitat dels regidors, etc etc. De fet era allò de” calumnia que algo queda”, però d’entrada el mal ja estava fet, i quan es demostrava que no era cert, no hi havia cap rectificació per part de ningú. I consti que no estic parlant de la premsa.
Altres vegades era cert, es posava en evidència alguna cosa mal feta i pert tant ho havíem d’acceptar i assumir.
Ara hi ha un canvi de govern, i ara us tocarà a vosaltres litigar amb tot això, quant sigui veritat us ho haureu d’empassar i quan sigui mentida us haureu d’aguantar.
Sobre el tema dels anònims, si està premés que facin comentaris, tenen tot el dret a fer-ho, desprès hi ha el dret o no a no fer cas. Però fora bó que cada anònim posés un nick o un alies per poder contestar directament i conservant l’anonimat.

Anònim ha dit...

Soy anónimo. Si pongo el nombre os quedais igual ya que no nos conocemos. Llegué al blog navegando a la deriva y cuando me apetece opinar lo hago. Como en tantos blogs o foros que hace años que existen. Opino en sitios de estos de toda España desde el año 2001. No es ninguna odisea pero tengo mi espacio. He tenido nicks absurdos, sobre todo al principio, y ahora siempre elijo anónimo, porque no pretendo hacer amigos, ni ligar ni conocer a nadie por internet.

Anònim ha dit...

Amb el tema dels blocs veig un factor. Els polítics parlamentaris són tots molt amics i ja esperen amb candeletes anar a sopar el dia 25 tots juntets, fent carrera.

Unknown ha dit...

¿? Jordi puedes explicarte? lo siento, pero no consigo entender lo que quieres decir.

Unknown ha dit...

Que es eso de "polítics parlamentaris"?

El Capità Tarragona ha dit...

Jo tampoc ho he entés Jordi.

Gracies

salut!

Marc ha dit...

Ui quina por que fa aquest post! Ja m’havia oblidat que havia comentat i m’he trobat un munt de comentaris que m’eludeixen. Quin èxit!! Jejeje!!

Alejandro, no he fet pas cap judici de valors. Només dic que és una llàstima que veient com es veu acabada doncs podria estar oberta, ja està. No t’ho prenguis malament que no m’he atrevit a culpar a ningú del fet de que estigui encara tancada. Tens la pell molt fina i saltes molt ràpid, company!

Respecte als comentaris sobre el POUM, doncs que us he de dir: que la metodologia d’expropiació no és la millor, doncs si. Però jo em referia a la planificació urbanística del pla. En fi, segur que més endavant se’n parlarà més de tot això.

Salut i bon rotllo!!