Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 8 d’agost del 2007

On són els davanters?

Aquesta és la gran pregunta que es fan els socis i aficionats granes. Per què el Nàstic continua sense tenir cap davanter a dia 8 d'agost? El director esportiu, Ricardo Resta, demana tranquil·litat a l'entorn, però en els dos darrers partits disputats pels de Javi López s'ha vist la necessitat imperiosa de tenir una referència davant. En l'1-2 al camp del CF Reus les centrades de Campano i Antonio López no van trobar cap rematador i els dos gols van ser obra de Pinilla i Gil. Ahir, al camp del Gavà el Nàstic va ser incapaç de fer un gol a un equip que acaba de pujar de Tercera a Segona B.

El cas del Nàstic és bastant insòlit ja que deu ser l'únic equip de categoria nacional que no té cap davanter. A més, els granes van dues passes per darrera dels seus rivals en la lluita per l'ascens, ja que molts d'ells tenen ja enllestides les davanteres. Per la seva banda, el Nàstic té alguns noms en ment però de moment les coses no avancen. Nino del Llevant i Calle de l'Albacete són els escollits per la direcció esportiva però falta arribar a un acord amb els seus clubs d'origen. Ricardo Resta ha apostat fort per aquests dos homes, però el problema pot arribar si no s'aconsegueix incoporar aquests dos jugadors, ja que s'haurien de mirar altres opcions i queden dues setmanes per començar la competició.

A aquest pas, dos grans mites del 'nastiquisme' com el nigerià Ekpoki i el serbi Goran Celar podrien tornar a vestir la samarreta grana. L'altra opció pel tècnic del Nàstic seria tirar de l'equip de veterans on podria disposar del seu segon entrenador, Xavi Bartolo, o Xavi Escaich.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tarragonajove

Anònim ha dit...

Tranquils!!!!

Arriba Jandro a solucionar-ho tot.

Anònim ha dit...

Nastic?... What Nastic?

Waipu Joan ha dit...

avui parlaven d'un tal Jandro... Al pas que anem que jugui el meu fill.

Antoni Ramos ha dit...

el problema és que Jandro no és davanter... es mitja punta i de moment en tenim tres (pinilla, grahn i el propi Jandro). Fitxem el que tenim i el que no tenim doncs no ho fitxem. És la lògica dels que manen...