Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 30 d’agost del 2007

No s'ha actuat bé en el cas de la taurona

O almenys això és el que es desprèn de l'enquesta penjada. Un 45% dels que han respòs el sondeig són partidaris d'haver "deixat que l'animal fes la seva" i només un 25% aposten pel que finalment es va fer: capturar el peix i portar-lo a l'Aquari de Barcelona, on va morir. Un 20% està d'acord amb què la capturessin però volien que l'haguessin tornat a alta mar. Finalment un 10% "no ho té massa clar".

Portem dos mesos i mig de mandat i ja hem pogut veure en acció els líders dels partits polítics tarragonins. Us donem l'oportunitat de valorar-los.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu, honestament, crec que s'ha fet un gra massa per un peix, al final crec que fem riure. El tauró estava malalt, es va empassar un am, tant si el deixaven al mar com si s'el portaven moriria igual. Personalment crec que va estar massa temps a la playa,no sabem que hauria passat si l'animal es trobés bé.
Perdoneu-me, però entenc que hi ha pocas notícies i els mitjans s'han passat una mica, la magina s'ha fet més famosa que la Pantoja i mira que hi ha pretenents.
De veritat, quan la premsa dedicava tres planes al tauró, un tren va atropellar un vianant a la plaça dels carros i AIXÓ SI ERA NOTICIA

Anònim ha dit...

Jo crec que la regidoria de Medi Ambient no ha estat a l'alçada de les circumstàncies però suposo que ja millorarà amb el temps

Anònim ha dit...

anònim crec que la regidora de medi ambien té prou amb els pufos-tufos que l'ha deixat el Mallol.

Anònim ha dit...

Laura, l'atropellament de la plaça dels carros va ser un suicidi, per això els mitjans ho van publicar tant petit. És el que es fa quan es tracta de suicidis, és una mena de codi per evitar un efecte cadena.

Anònim ha dit...

anònim això no ho sabia

Anònim ha dit...

Un paso a nivel que supone mas peligro que el tiburón...
Ojo con los trenes.