Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 17 d’agost del 2007

Ángel Juárez somnia amb un arxipèlag de Nicaragua


El director del grup ecologista Mediterrània, Àngel Juárez, s'ha comprat un terreny a Solentiname, un arxipèlag situat al sud est del llac de Nicaragua, per construir-s'hi una casa. Hem de confessar que anem una mica tard perquè ja ho va publicar fa un any El Nuevo Diario de Nicaragua (podeu llegir l'article aquí).
Un altre dia ja us parlarem més extensament d'aquest curiós personatge i del seu fill que, al capdavant de l'Agrupació d'Entitats del Camp de Tarragona, tenen la debilitat de criticar algunes administracions més que d'altres. Sabem que ni un ni l'altre no deixen indiferent a ningú i per això us demanem que sigueu respectuosos amb els comentaris, que portem uns dies una mica esverats!

27 comentaris:

Anònim ha dit...

ke kabróóóón

Anònim ha dit...

De fantasmes ni ha fins Nicaragua, i d'aprofitats també.

Anònim ha dit...

Aquest i el seu fill són dos que han fet el joc a Nadal i CiU a Tarragona i viuen de la política i a l'hora es permeten criticar-la.

Anònim ha dit...

El pare un "vividor" i el fill de netejar cisternes químiques -LAVAFLIX- a treballar a la Diputació "pel forat del gat", amb el Joan i a la llista de CiU les passades eleccions Municipals.
Els testos es semblen a les olles.

Anònim ha dit...

Els que coneixem de prop tot el que ha succeït al Dani Juárez no entenem com va poder anar a la llista de CiU i creiem que no té el nivell per estar treballant a la Diputació. Algun dia els polítics entendran que totes aquestes coses són les que provoquen el desencís dels votants.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

collons! qui és l'alcalde de Tarragona que també es fa casa a Solentiname?
que s'hi empadronaran?

Oscar Ramírez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Espero que la gent de aquell, ara desgraciat lloc, s´enteri aviat del que s´els hi ve al damunt.

Anònim ha dit...

Però a veure , hi ha alguna cosa demostrable i que sigui "il.legal" ? Tot em fa un tuf d'enveja ....

Anònim ha dit...

Heu vist la part de l'article que diu: "Otro que tendrá casa en Solentiname es otro alcalde, de Tarragona, tan popular en ese cargo que al terminar su período la población lo ha obligado a seguir siendo alcalde, porque no querían tener otro alcalde."

Anònim ha dit...

Si tinglados com els de Juárez s'han obert pas és perquè la resta, la suposada societat civil, tampoc no val un duru.

Anònim ha dit...

Per a mi el problema, es que es produeix una disonancia cognitiva, una cosa es que hauria d esser un dirigent d una ong i altre cosa el que es, aixo en recorda, al rafael puertas, d ajuda en accio i depres unes cuantes ongs mes i el que va pasar al final....les ong haurian de canviar, es una opinio.

Anònim ha dit...

Enveja?, en el meu cas no. Valoro les persones per el que son, i no envejo certes maneres de ser.

Anònim ha dit...

Menudo par de sinvergüenzas.Tendrían que hacer una investigación sobre las cuentas de su "ONG". Por cierto la hija es la tesorera, que impresentable y sin embargo van de "progres". Si las administraciones tienen un poco de dignidad deberìan vigilarles de cerca y cerrarles el grifo con el que nos están robando a todos. Es dificil encontrar un caso de corruptela más evidente que el de esta familia de ineptos para todo menos para corromporse. No entiendo como los políticos se pueden dejar obnivular por este par de payasos sin cualidad individual ninguna. ¿ O es que los políticos que tratan con ellos son iguales?

Anònim ha dit...

El Nadal va viatjar a Nicaragua amb el Juarez.........

Anònim ha dit...

Soy de fcc reus. Osea que los ecologsitas de reus s.a. se montan el negocio con el 4% y los ecologistas de tarragona s.a. se forran con otro urbanistico en nicaragua con uncomunista cristiano. Que Dios nos coja confesados a todos!!!

Albertus Magnus ha dit...

No és que siguin millors o pitjors que d'altres "espavilats", no. Aquí es podria aplicar allò que diuen els castellans: "En el país de los ciegos, el tuerto es el rey" i aquesta nissaga conillera de Juàreces, s'han fet una disfressa ecologista/humanitari que, amb l'ajut importantíssim dels polítics del moment, els serveix per a fugir de la seva pròpia mediocritat i viure com reietons.
Ah! Per a qui no ho sàpiga; també volíen muntar una emissora de ràdio (i possiblement una de TV) a la idíl•lica illa, a l’estil Chávez, evidentment. Uiiii, això sí que és enveja.

Waipu Joan ha dit...

la major part dels crítics són anònims, per què????
bé, jo no em fio d'aquest home, no per res, però em costa de creure les seves pel.lícules.
El fet que es compri uns terrenys a Nicaragua no és tan extraordinari... igual és més barat que un pis a Riu-clar avui en dia.

Anònim ha dit...

tens rao, recasens deia d aquest home que era un incult, un analfabet...en canvi ha triumfat...es la proba vivent de que l escola no serveix per res, si per fer gent, com naltrus que ens pasen el dia critican covardment als demes, abaix l escola, visca el mangoneo...estudiar pa que!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Juarez es el rei de Tarragona:
-Viu molt bé amb els nostres impostos amb la colaboració de CiU(subvencions de l'ajuntament, el fill mamant de la diputació...).
-Els polítics el respecten tot i no tenir 2 dits de front.
-Te a la familia ben "colocadeta".
-Viatja arreu del món i s'entrevista amb tot cristo (sempre que sigui fotgènic, q després ha de semblar que fa moltes coses).
-No fot brot.
Després de dir això, he de dir, que jo SI que tinc enveja d'aquests trepes... jo també vull que CiU (sempre amb diners públics, clar) em pagui per no fer res i doni feina a la meva familia, que a mi em toca pencar i cobrar poc. Hauré d'anar a la universitat del mangoneo a fer un master, perqué está vist que els estudis de debó no valen per arribar lluny...

Anònim ha dit...

Al que somnia ser Juarez de gran, l'haig de preguntar si sap quans han enxufat els socialistes a la diputació. Pep Bonet, Floria... amb bons sous.
Per exemple, la nova regidora de cultura, també hi va treballar a la dipu i per fil directe...mamoneo ho fan tots. Per cert, crec que el Juarez també va rebre subvencions dels socialistes i bastants.

Anònim ha dit...

Fa molts anys a Solentiname hi havia la comunitat cristiana d'Ernesto Cardenal. Què se'n deu haver fet ?

Anònim ha dit...

Eso de hablar de la Floria y de la nueva regidora de cultura y luego meter la palabra "mamoneo" me parece de muy mal gusto. (Y "muy mal gusto" no va con segundas, pervertidos)

Unknown ha dit...

Sueño de Solentiname !

Més enllà d'històries dels poderosos, d'històries del totxo... em quedo amb el poble, amb el somni que des de sempre ha vist néixer aquest racó de món, de món amic i proper què és Slentiname.

Per cert... Recordeu la trobada que es va montar a aquest bell indret Nica amb tres participants tarragonins?

Anònim ha dit...

PAREJA DE IMPRESENTABLES,SINVERGÚENZAS,LADRONES,ANALFABETOS,APROVECHADOS,LAMECULOS,ETC,ETC.

Angel juarez ha dit...

Que fuerte cunta rabia ,odio y como no envidia corre por ahi,para resumir todo es mentira quien quiera toda la informacion solo tiene que llamarme y se lo mostrare todo y con informacion puntual de lo que pregunten,yo nunca me escondi en el anonimato como muchos de este foro autenticos cobardes,os sorprenderan muchas cosas que parece que haya interes en no decirlas como que no recibimos casi ninguna subvencion de la administracion ,que nos autofinanciamos con nuestro trabajo en casi el 90 por ciento,y que sin tener obligacion hace ya años que auditamos todo lo que entra en nustra organizacion,y si quereis os paso la lista del ejercito de enchufados de todos los colores politicos y que curiosamente todos callan,y los h.p que se atreven a acusar a mi familia y a mi de ladrones y sinverguenzas que me lo demuestren si son capaces que no son mas que pobres frustados aaaaaaa y no creais todo lo que publican los diarios pues como todos sabeis es raro que sean del todo ciertas ,pues el ex alcalde ni tiene parcela ni nunca piso en su vida nicaragua,salut de uno que no forma parte de la cultureta de la tarragona de algunos que menosprecian el valor de los que salimos y habitamos en barrios.
Angel juarez

Dani Juárez ha dit...

Em van comentar uns amics que mires aquest blog i quasi no contesto.. però ho faré pel bé de la veritat. Primer dir que estic molt orgullòs d'haber estat més de 10 anys netejant cisternes de materies perilloses i de ser fill de barri obrer. En quant als meus estudis si algú te curiositat que em truqui i es podria portar una sorpresa.. No crec que tingui que justificar-me més, però ho dic de tot cor, si algú vol saber la meva historia personal no tinc problemes en fer un café i li explicaria. M'han fet molt mal, a mi i a la meva familia,som victimes d'una persecució i un boicot brutal des de fa anys per part d'alguns sectors(o colors) de la societat.. ÉS MOLT FÀCIL FER MAL I PARLAR PER PARLAR.. Arribarà un dia que moltes coses començaran a sortir a la llum i llavors ningú podrà arreglar el mal que feu amb les vostres mentires i comentaris amb verí.El que diu que coneix de prop el que em va succeir que doni la cara, expliqui que vol dir i a veure si em coneix de veritat. Per cert, estic orgullos de ser fill de qui sòc,de ser com sòc i no ser un cobard.Gràcies per tot.