Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 3 d’agost del 2007

Vocento mira cap a Tarragona?


Vocento, un dels grups de comunicació més potents de l'Estat i propietari de capçaleres com ABC, El Correo, El Diario Vasco i amb participació accionarial a Telecinco o Punto Radio, ha comprat Qué!, un dels principals gratuïts que s'edita a la península. Aquest grup s'ha gastat 132 milions d'euros en aquesta operació, que demostra que vol entrar en un sector on fins ara no hi era.


Serà aquesta la primera operació de Vocento en el llaminer mercat de la premsa gratuïta? Hi ha més d'un que diu que estan mirant cap a Tarragona, on hi ha un mercat interessant. Ja fa mesos que se senten veus al voltant d'aquestes capçaleres tarragonines. Potser en els propers mesos o setmanes tindrem notícia d'una nova operació. Primer falta que vulguin vendre.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I que és al que mira cap a Tarragona?, potser es volem quedar amb el Més 100% i amb el Badia i amb el Cinto abans que s'en vaigi cap a Brasil?...que algú espliqui més coses

Unknown ha dit...

Només ens falta que els propietaris de l'ABC maquillin de demòcrata una nova publicació per oferir-nos els contiguts cavernícoles de sempre.

Anònim ha dit...

Aquí s'ha de parlar clar: Vocento vol comprar la capçalera del Diari de Tarragona. Tancarà la operació ben aviat, ja ho veureu. Fan obres a l'edifici per vendre'l a algú altre. I així, negoci rodó. Segur que entre una cosa i l'altre en treuen uns 200 milions.

Anònim ha dit...

Per què heu tret allò del rastre. Era distret mirar d'on venien les vostres visites.

El Zorro Tgna ha dit...

aix aix aix comprar el grup 100%? d'entrada qué en queda del grup? jaja, poca cosa la veritat, la radio res (el Justo i el filo-constructor de pacotilla posat a editor als jutjats), las teles hiper-hipotecades amb els italians, i dels diaris ...sense publicitat 'inflalda' institucional de CIU, res de res, pq negoci negoci només ho ha sigut amb l'entorn de corrupció generalitzada que hi habia a Tarragona a la etapa anterior, el gran somni del Badia fa aigues per tot arreu, i el 'titella' emportanse els pocs diners que restan a casa la parenta al Brasil, aix aix aix

Anònim ha dit...

Comprar el Diari de Tarragona, és el que volen. El grup 100 x 100 no estava en mans dels socialistes, a traves de l'Abelló (Carlos)?

Anònim ha dit...

Zorro
pots dir quin era el somni del Badia. I això del "titella", qui és?
No tots estem tan enterats.

El Zorro Tgna ha dit...

...el 'titella' es el sr jacinto romeu masip, i es el 'titella' de aquells que li varen fer constituir una 'fundació'que fa riure fomada pel seu comptable, la seva mare i ell mateix jaja, per poder rebre els diners del 'impuesto revolucionario' imposat a les empreses constructores i de mediambient (digali el 3%, digali ..si voste vol construir, si voste vol una concesió, si voste vol que li adjudiquem aixo o alló, voste firma un 'conveni de col.laboració' amb el grup 100% per 'decreto ley' i li dona uns diners a camvi de RES, els diners són per comprar mitjans de comunicació...seguirà

El Zorro Tgna ha dit...

http://ebop.altanet.org/index.php?op=anunci&id=6074&ebop_any=2007

La S.S. de los diaris Més NO se estan pagandooooooo snifff, snifff, snifff, i el Cinto a Brasil de vacances