Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 8 d’agost del 2007

Tres mesos i més de 50.000 visites


Avui fa tres mesos que va començar l'aventura del Saló dels Penjats. El 8 de maig vam publicar un post sobre els sous dels alcaldables i vam obrir una caixa de sorpreses que no ens imaginavem que fos tan gran!! Ho hem de confessar.

La criatura ha crescut molt des d'aquella conversa a la llibreria La Capona fins avui. Les visites al bloc han augmentat exponencialment i hem hagut de moderar els comentaris perquè s'estaven desmadrant, algunes persones ens han felicitat i d'altres (molt poques) ens han pressionat amb petites amenaces, hem creat debats amb 182 articles, hem vist com creixia la blogosfera tarragonina i, sobretot, ens ho hem passat molt bé.

Com a curiositat, els articles que han generat més comentaris són:
El joc dels disbarats (44 comentaris) (3/8) (moltes intervencions no parlen del post sinó sobre si els comentaris han de ser anònims o no)
El tercer director que fa maletes (39 comentaris) (1/8)
Un món dominat pels homes (33 comentaris) (17/7)
La revolta dels periodistes (38 comentaris) (27/6)

Sabem que els nostres lectors queden molt reduïts al sector periodístic i polític, i que fora d'aquest àmbit ens coneix poca gent, però estem contents amb els resultats. Segons el comptador que vam instal·lar el 9 de maig portem 54.712 visites. Aquest sistema compta totes les entrades, encara que vinguin d'un mateix ordinador. Segons l'altre comptador, el que vam instal·lar el 16 de maig i podeu consultar clicant la icona de rastre, el récord el vam batre el dia 27 de juny amb 800 visites. A diferència de la tendència general a l'estiu, el bloc no està perdent visitants a l'agost!

15 comentaris:

Oriol ha dit...

Enhorabona penjats!

La veritat és que jo des que vaig fer el meu bloc, no he deixat ni un dia d'entrar-hi. El teniu molt actualitzat i hi ha temes molt diversos dia rere dia.

Continueu així, perquè sou un bloc de visita obligada per a molts de nosaltres!

ànims!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Enhorabona.
Hi ha dies que els temes no m'acaben d'entusiasmar, com per exemple, la insistència amb el sou del Ballesteros, però entro, practicament, cada dia.
Per cert com heu moderat els comentaris?

Anònim ha dit...

hola penjats! em deixeu fer una mica de publicitat? entreu a http://www.tarragonajove.com (la web jove alternativa a la de l'ajuntament). hi teniu fons per al telèfon mòbil de temàtica tarragonina. Ara mateix els últims són de Sant Magí! I gratis, és clar! Senyors de l'ajuntament, a veure si fem també merxandatge festiu per a mòbil i PC!

Waipu Joan ha dit...

Sou un bloc potent, carai, 24 periodistes de Tarragona! Estem parlant practicament d'un diari local alternatiu a "l'oficial". De fet, si fossiu capaços de posar un parell de posts al dia, la cosa cuallaria encara més.

Anònim ha dit...

Lu que posàveu a rastre amb les visites ja no hi és. Què ha passat? Presions?

Anònim ha dit...

Qui hi ha al darrera d'aquesta web de Tarragona Jove, Tarragona Digital? Algun fill de regidors de l'ajuntament o què?

Anònim ha dit...

anònim de les 18:07, darrera de tarragonajove només hi ha algú amb ganes de fer coses per la ciutat a Internet. mons pares no són regidors, t'ho asseguro, i tarragonadigital només em presta l'espai a Internet. a veure si ara també hi veure política darrera del portal, jajaja.

Cèsar Llamborda ha dit...

És un plaer capbussar-se pels vostres posts, pels vostres comentaris.

Per molts posts!

Una abraçada des de la Tarragona del 2016!

Anònim ha dit...

Enhorabona!!

Esteu aconseguint ser un punt de referència per a molts tarragonins, i no només periodistes ;)

Anònim ha dit...

No se us ha ocorregut que podeu morir d'èxit ?

Unknown ha dit...

Això si que és periodisme d'investigació, ni que sigui amb posts breus però carregats de contingut...

Anònim ha dit...

Josep Maria, moderem els comentaris esborrant els que es passen de la ratlla. De moment sembla que és suficient! Si no ho fos, no descartem la possibilitat de deixar comentar només a usuaris registrats o de revistar els comentaris abans de publicar-los.

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats.
Sou un referent de la informació tarragonina a Internet. Que duri!!

El Capità Tarragona ha dit...

ei penjats!

Enhorabona!

Us toquen a 2083,33333 visites per cada un dels membres del bloc!

Jo hi entro cada dia (minim un parell de vegades), val la pena.

Endavant!

sdas ha dit...

Realment està molt bé amb el temps que porta el blog que s'hagi fent tant important i hagi tingut tantes visites. Aquest blog s'anirà fent cada cop més conegut i serà un punt de referència pels que es vulguin informar-se de la política municipal de Tarragona, del que passa a dins l'ajuntament, que al cap i a la fi és la política més propera al ciutadà.