Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 22 de maig del 2007

Aregio vol ser l'alcalde de Ballesteros

Ja ens imaginàvem que quan Joan Aregio (CiU) deia allò de "vull ser el teu alcalde" anava per tots els tarragonins, inclòs el seu principal contrincant, Josep Fèlix Ballesteros. Però, per si no quedava clar, avui els convergents han penjat cartells nous amb un Aregio somrient ensenyant una foto de Ballesteros i dient que, malgrat tot, també vol ser el seu alcalde, "encara que eviti el cara a cara"! Saben que és una llaga i hi volen enfonsar el dit.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del cara a cara ja fa pudor. Merda pels convergents, que no tenen més arguments. I merda pels socialistes, que no son capaços de dir que no volen fer el cara a cara i punt, sense donar cap més argument que aquest, que no volen, ningú els pot obligar, són lliures. I una altra cosa: per què no queden per fer un cara a cara després de les eleccions? Segur que els penjats els pagarien una cervesa per posar al mig.

Anònim ha dit...

Algú els podria dir als de Convergència a Tarragona que tota la propaganda que surt publicada als diaris (com a mínim la que he vist al Més Tarragona) està plena de faltes? Les perles d'avui: per a "garantitzar".../ patrimoni de "l'Humanitat"/ votaré "a" Joan Aregio...
sense paraules...

Anònim ha dit...

L'Aregio no vol el cara a cara per que sap que te les de perdre, i de els cartells de Ciu, vergonya!!!! Ja tenen els de Ciu permis per utilitzar la imatge del Ballesteros ?????

Anònim ha dit...

No t'enteres de res... Que és en Ballesteros qui no el vol!

Unknown ha dit...

La campanya arriba a cotes d'agressivitat... al meu darrer post parlo de la resposata que m'ha donat en Ballesteros a una pregunta que li vaig formular al seu blog. Si voleu... doncs podeu veure-ho i escoltar el vídeo.

Anònim ha dit...

Buenu, no tots som de lletres. Jo soc mes de ciencies naturals, ja, ja, ja...

Anònim ha dit...

Escolteu, amics Penjats:

Per qué no expliqueu públicament les trucades i pressions que rebeu d'una candidata d'un partit socialista, una noia amb el cabell curt i que està més toixona que mai?

Trobo que ho haurieu de denunciar públicament, Més que res, perquè tothom sàpigui com aniran les coses en la relació Ajuntament-premsa si Ballesteros és alcalde. I, de pas, perquè faríeu un servei a la veritat explican qui son en realitat aquesta gent amb cara de no haver trencat mai un plat i que en realitat son llops amb pell de corder.

Anònim ha dit...

Dame una

B!

Dame una

E!

Dame una

G!

Dame una

O!


Maaaaaaaaam-bo!!!!

Anònim ha dit...

El cara a cara nomès fa pudor pels fatxes, que no volen discutir democràticament sobre el futur d'una ciutat.

Son els mateixos que en campanya no volen que es parli del que precupa la gent, immigració, seguretat. No volen que es parli de gran cosa, de fet acabaran sense voler que es parli en absolut.

Tripartit... PSC... quina asfixia!!!!

Anònim ha dit...

Sorry però jo segueixo la campanya d'aprop i encara no he rebut cap pressió. Sera que no interessa el que dic o que no n'hi ha tanta com sembla!!!!!!!!

Anònim ha dit...

jo conec de trucades (no d'aquesta persona però sí de l'entorn) per publicar fotos, o això és el que m'han dit. Periodistes, investigueu-ho.

Anònim ha dit...

Per a Siscu Bates,
Una curiositat, amb el govern de CiU a l'Ajuntament, la premsa no ha tingut trucades i pressions?

Anònim ha dit...

Hi ha trucades però de moment no és preocupant. El dia que el bolañisme arribi a Tarragona, no us preocupeu que ho publicarem aquí!

Anònim ha dit...

Pel que sé, l'ajuntament de Tarragona té una política de comunicació tan absent i desastrosa que ni trucades fan. I qualsevol persona que faci periodisme municipal a la ciutat pot dir-ho.

És molt fàcil, nomès ho de preguntar als periodistes que fan ajuntament de Reus...

Anònim ha dit...

Uns per poc i altres per massa. No els envejo gens els que fan política a Reus, la transparència brilla per la seva absència. Cal recordar que el cap de comunicació ja va rebre la petxina tancada

Anònim ha dit...

aquest fòrum és el més semblant a una diana on tothom qui pot va llançant algun que altre dard enverinat!! no us sembla que tanta denúncia anònima fa angúnia? sigueu clars i explícits i si hi ha alguna maneres de fer que us molesten manifesteu-ho personalment. al cap i a la fi la relació premsa-política és un joc d'interessos que convé a les dues parts... reflexioneu-hi...

Anònim ha dit...

No hem comentat el demencial perfil (o massatget) que el Diari de Tarragona (aquell tant convergent) publica avui del PepF.

Quina mania amb barrejar política i religió. Per començar, crida l'atenció el carca, llepat i beatorro que resulta el candidat socialista:

"Son muchas personas a las que aún resulta chocante ver a un socialista en misa. Ballesteros se confiesa religioso y practicante. «Soy cristiano católico y sí, voy a misa."

I a mí qué, que vagi a missa? Que es pensa, que dir-ho el fa millor persona?

"Hace años era casi anatema decir que eras cristiano y socialista, pero debe tenerse en cuenta que entre el 60 y el 70 por ciento de nuestra militancia es católica."

L'Església catòlica és un club privat i té unes normes d'accès molt clares. No s'obliga a ningú a ser-ho. Però si un es proclama catòlic i en fa un argument electoral ("Qué-bona-persona-que-ets-PepF"), cal exigir COHERÈNCIA amb aquestes normes. L'Esglèsia catòlica diu que els gais no es poden casar, i el partit del PepF ha permès que es casin; també diu que no s'han de fer servir anticonceptius artificials, i el partit del PepF els fomenta; l'Esglèsia catòlica diu que no es pot avortar, i el partit del PepF ha legalitzat l'avortament i fa els ulls grossos quan s'incompleix la llei.

La marca "catòlic" té uns gestors privats. PepF, per a que et donin aquest label has de passar la inspecció... i tú vols repicar i ser a la processó. Si et vols proclamar catòlic, està molt bé, però sigues coherent. No val "per unes coses sí, i per les altres no". Si hi no estàs d'acord, el mínim que pots fer és callar. Estàs cometent apropiació indeguda, en en un tema molt sensible.

"No hay ninguna contradicción y siempre recomiendo la lectura del Nuevo Testamento»."

Així deus conéixer aquell fragment que diu "el que faci la mà esquerra que no ho sàpigui la dreta". O sigui, que menys proclamar el molt que vas a missa i lo bona persona que ets.

També hi ha aquella del fariseu que anava al temple i resava donant gràcies a Déu perquè ell era molt bo i ho feia tot molt bé, i el pecador que es quedava a la última fila donant-se cops al pit i demanant perdó a Déu perquè se sentia un pecador. El text diu que el pecador va tornar a casa perdonat per Déu i el fariseu no.

També et podria sonar allà de "Donéu al Cèsar el que és del Cèsar, i a Déu el que és de Déu". Quina mania amb barrejar política i religió!!!!!

"Del libro sagrado Ballesteros ha extraído sabios consejos. «Es un compendio de lo que busca el socialismo: la lucha por la igualdad y contra la injusticia social y el belicismo."

No t'enteres de res, PepF. T'has quedat en les tapes. No diu Jesús a l'Evangeli que "el meu regne no és d'aquest mon"? I quan ve un que li demana a Jesús que exigeixi al seu germà que parteixi amb ell l'herència, no li pregunta "Qui m'ha fet jutge o repartidor entre vosaltres?".

Si l'Evangeli fos un compendi del socialisme, qué passaria, que els que no son socialistes no podrien ser cristians? Quina mania teniu els progres tronats de voler sentir-vos
moralment superiors als vostres adversaris polítics, als qui considereu nececessàrient dolents i males persones quan pensen diferent de vosaltres! Sou com els sagristans fatxes d'abans, però en progres. Que per ser sociates no sou millors que els altres!!!!

"En la revolucionaria década de los Sesenta eran muchos los que mantenían la tesis que Jesús de Nazaret fue el primer socialista de la Historia.En la sociedad franquista de la época, esta relación se planteaba como insultante."

Quina txorrada. Per començar, el que es deia en aquells anys era que Jeús havia estat EL PRIMER COMUNISTA. A no ser que pensis, PepF, que socialisme i comunisme sigui el mateix (podria ser que ho pensessis, ja que penses que és el mateix socialisme i cristianisme, i no hi tenen res a veure).

Segon, si fos així per seguir Jesús caldria ser socialista. Ara digues tu, PepF, quina diferència hi ha en dir això que dius tu, i el que es deia al temps del Franco que critiques tant: que per a ser espanyol (o sigui, ciutadà de ple dret) s'havia de catòlic; i viceversa, que no es pot ser catòlic sense ser espanyol, els que ho siguin. Ho veus com els progres tronats teniu el mateix problema que Franco? NO ENTENEU LA LLIBERTAT.

«Estudié en el Seminario,"

T'hi podries haver queda, home, tens fusta de capellà mandón i clericalot.

"inicié la carrera de Ciencias Físicas en Barcelona, que abandoné en segundo curso por una pequeña crisis filosófica que tuve al leer un artículo sobre centrales nucleares, y me decidí por estudiar Pedagogía. Fue un acierto»."

HA HA HA HA HA HA HA!!!! Aquesta sí que es bona!!!!!! O sigui que un paio deixa Físiques per haver llegit un article, i no es passa a Enginyeria, o Exactes... No, no, es passa a... Pedagogia!!!!! Au va, PepF, que a Tarragona ens coneixem tots!!!!! Vas deixar Físiques perquè no te'n sorties, i et vas passar a Pedagogia (que és una carrereta, en termes d'hores d'estudi) perquè era el que et podies treure. Que hi ha molta gent que et coneix, home...

"Su trabajo está estrechamente vinculado a la organización del cuponazo. «En la actualidad tengo excedencia de la ONCE, donde soy profesor de educación integrada."

Clar que sí, home. Expliquem-ho tot. Vas començar a l'Ajuntament amb dedicació exclusiva amb 24 anys. La moció de censura us va agafar amb els pixats al ventre i tots els sociates us vau haver de recol·locar, perquè la majoria de vosaltres vivia de la política. Com que tenieu casi tots els ajuntaments que teniu ara (menys Tarragona), i el govern central com el teniu ara, no us va costar molt. El Sabaté, per exemple, li van donar un puesto al Port de Barcelona (qué sabrà ell de ports, si es mestre!!!!), i li pagaven el cotxe i el lloguer d'un pis. Ara fins i tot té la plaça, i si arriba el dia beneït que deixi la política, tornarà al Port de Barcelona (!!!).

De tu, que no tenies ofici ni benefici, ni havies treballat mai de res que no fos la política, no sabien qué fer-ne. Però era la època en que la ONCE, que manava Manolo Duran (home ben connectat amb els sociates del Baix Llobregat, perquè és de Sant Boi), estava a partir un pinyó amb els sociates, que li havien donat l'exclusiva del cupón i perseguien amb la policia altres entitats de disminuïts, com Prodemi, que intentaven muntar els seus propis cupons. Era la època en que la ONCE era propietària de Tele5 (li van donar els sociates la concessió el mateix 1989), de diaris, de Onda Cero (que vol dir ON-CE)... De manera que els amics de la ONCE, a qui l'ajuntament sociata de Recasens li havia regalat la seu que té a la Rambla Vella, us va tornar el favor i et va col·locar. I allà vas estar mentre no has pogut tornar a viure de la política. Aquesta és la realitat de la teva trajectòria (professional?).

Per cert, també es troba a faltar en el perfil-massatge del Gonsalbes aquest una mica (una miqueta, si més no!!!!) d'explicació de a qué et vas dedicar entre 1983 i 1989. Els anys que vas formar part del govern municipal del PSC amb majoria. Qué vas fer, PepF, com a regidor del govern? Qué vas deixar de perdurable per la teva ciutat?

Per cert qué podries explicar, tant cristià que ets, com és que maltractaveu la Setmana Santa de Tarragona i la tenieu sota minims. Igual que, com a regidor de Cultura i Joventut que vas ser, podries explicar per qué les festes de Santa Tecla i Sant Magí eren tan cutres que tothom fotia el camp de la ciutat.

I també es troba a faltar, de pas, que expliquis alguna cosa de l'acord de govern que vas recolzar amb Joan Miquel Nadal, entre 1995 i 1999. Els anys, per cert, en que el llavors teu cap de files Josep Anton Burgasé va requalificar Terres Cavades, i els anys que va entrar-hi Caixa Catalunya, el braç financer dels sociates via Diputació de Barcelona.

Aquest és un autèntic perfil periodística del candidat PepF, i no les màscares que el candidat es construeix a la seva conveniència. Aquí el posen a la disposició de qualsevol periodista digne d'aquest nom que el vulgui fer servir, en tot o en part.

Amén. I pensa, PepF, que si hi ha Déu ho veu tot...