Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 10 de maig del 2007

Melòmans electorals

Les campanyes electorals també tenen la seva banda sonora. Qui no ha tatararejat mai l'enganxosa sintonia del PP (i alguns fent mímicament la gavina). Els socialistes també tenen des de fa anys aquesta música que destil·la transcendència i ERC li va encarregar una peça a en Pep Sala que ara sentim en cada campanya. CiU aposta per "The moment I wake up", d'Ella Fitzgerald. Alguns dels polítics més propers també fan servir la música. Veiem alguns exemples.

Només entrar a la pàgina web de la candidata de Tarragona Grup Independent, Maria Mercè Martorell, us rebrà una cançó de campanya centrada en la figura d'auesta nova líder política. Bastant tradicional. La Coordinadora Reusenca Independent (CORI), de l'incombustible Ariel Santamaria afronta la segona campanya amb la mateixa sintonia. Només es pot definir com a cançó juantxi.

Des de Cambrils, els independents de la PLIC ens deleiten amb una peça moderna que ens es pot posar als mòbils i està tenint èxit. No canta, però al Youtube podeu trobar el cap de llista d'ERC a Torredembarra, Gerard Ciuró, explicant en 40 segons els seu programa amb la sintonia de Pep Sala de fons. Quina cançó us agrada més? I si ens podeu fer arribar alguna altra peça musical electoral al Saló dels Penjats us ho agraïríem.

2 comentaris:

Josep Maria Yago Suau ha dit...

enhorabona pel blog. A veure si treu més informació que els mitjans. Aquesta nit, a lo millor, podreu sentir la cançó dels contrabandistes :-)

Cèsar Llamborda ha dit...

Bon blog amics! Bona gent!

Un post a banda es mereixerien les bandes sonores institucionals que de forma incomprensible (jejeje) associem molts cops automàticament a un partit i no a una institució. Recordeu el "Fem Tarragona amb il.lusió"