Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 24 de maig del 2007

Els candidats a les petxines de la informació


El Col·legi de Periodistes de Tarragona entregarà la setmana que ve les Petxines de la informació. Els guanyadors de l'Oberta i la Tancada encara estan per decidir però ja hi ha finalistes. Els candidats a la Petxina Oberta (a les persones o institucions que ens fan més fàcil la feina) són el regidor d'Esports i de Trànsit, Raül Font; els Bombers de la Generalitat, i l'oficina del Portaveu dels Mossos d'Esquadra. La Petxina Tancada (als que ens fan menys fàcil la feina) podria caure a mans de l'entrenador del Club Gimnàstic, Paco Flores; la Subdelegació del Govern a Tarragona o Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (AENA). I el periodista Lluís Amiguet (el de la foto) recollirà la Petxina Daurada (en reconeixement a la trajectòria d'un professional destacat per la seva contribució al periodisme de les comarques de Tarragona).

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La petxina oberta a l'oficina del portaveu???? O és un disbarat o no tenen el mateix tracte amb tots els mitjans, perquè en el que treballo, l'oficina del portaveu passa de naltros. Per setmana santa vaig haver de trucar fins a 5 cops per a que m'aconseguissin una entrevista amb l'Agustí Migó per fer una valoració del dispositiu de l'operació sortida! Sense comptar que em van enviar tres cops a demanar permís al servei català de trànsit, la noia de premsa de trànsit encara riu ara. Que reconsiderin aquest finalista.

Anònim ha dit...

Jo crec que entre els candidats a la petxina tancada falta la guàrdia urbana de Tarragona. Ja es pot enfonsar el món que ells mai saben res!!!
Quan un tema depèn d'ells ja pots estar segur/a que no en trauràs res!

Anònim ha dit...

La petxina oberta a Raül Font com a regidor d'Esports i Trànsit? No serà més aviat com a ex-president del Nàstic?

Anònim ha dit...

SOBRE LA CAMPANYA DE LA MARTORELL:

Srs periodistes,

Consultin la Ley General de la Publicidad i comprovaran que deixa clar que estan expressament prohibits els HOME ANUNCI. És una pràctica degradant per molt que amb tota la barra del món es digui que és caritativa.

Anònim ha dit...

Això és el que se'ns ve a sobre, si diumenge no ho evitem...

Montilla augura que "el nou alcalde de Tarragona" serà del PSC

José Montilla s'ha mostrat convençut en el míting central del PSC que Tarragona -fins ara el feu electoral més important de CiU- tindrà alcalde socialista després de les eleccions municipals del proper diumenge. El dirigent socialista ha tingut paraules pels alcaldables del PSC i ha fet una referència especial a José Fèlix Ballesteros, l'alcaldable per Tarragona.

"A Tarragona quina sort amb el Pep Fèlix, que serà el nou alcalde de Tarragona, no ho dubteu", ha assegurat. "Espero anar ben aviat a Tarragona i que tu em puguis rebre com a nou alcalde de la ciutat, estic convençut que serà així", ha afegit.

Montilla ha mencionat també els "bons candidats que tenim" i ha esmentat "Manolo Bustos, Celestino Corbacho, Maite Arqué". Els alcaldables "a Terrassa, a Mataró, a Gavà, a Viladecans, a Sant Boi, a Mollet, a Santi Adrià".

Anònim ha dit...

No entenc perquè hi ha gent que no deix un comentari sinó que aprofita per fer articles de pensaments que no tenen res a veure amb el post.

Anònim ha dit...

Tranquil, la setmana que vé ja no hi seran.

Anònim ha dit...

Les petxines tancades van ser una bona idea al seu moment, però al llarg dels anys no han provocat cap reacció en els guanyadors.

La Guàrdia Civil, l'ajuntament de Reus, la guàrdia urbana de Tarragona, etc. mereixen totes les petxines tancades del món, però els seus responsables de comunicació no tenen la percepció que hagin de canviar d'actitud, perquè tota la pressió que som capaços de fer els periodistes és premiar-los amb unes petxines que ni tan sols han d'anar a recollir.

Amb comptades excepcions, està clar que els caps de premsa, caps de gabinet i demés correveydiles professionals només serveixen per filtrar, desinformar i amagar les vergonyes de mediocres responsables institucionals.

La meva pregunta és: si guanya en Ballesteros, tindrem un Claudi Arnavat a Tarragona? Serà igual d'accessible el Balles que ho ha estat el Nadal? Serà l'ajuntament més modern i menys transparent?

Anònim ha dit...

"Amb comptades excepcions, està clar que els caps de premsa, caps de gabinet i demés correveydiles professionals només serveixen per filtrar, desinformar i amagar les vergonyes de mediocres responsables institucionals" i jo em pregunto si als mitjans de comunicació no passa el mateix, que també hi ha, amb excepcions comptades, periodistes que només serveixen per copiar-pegar, informar sense contrastar i amagar les vergonyes dels seus caps de redacció?

Anònim ha dit...

Potser hi ha models de comunicació que podem considerar passats de voltes però el de l'Ajuntament Tarragona, com a model de comunicació és penós per tractar-se d'un ajuntament que vol ser capital. No dic que un model com el de Reus sigui l'ideal pels periodistes, però aquells qui se saben espavilar ho fan, sigui quin sigui el gabinet de premsa que hi hagi. Ara demanar alguna cosa al de Tarragona és com un drama i això que ha millorat recentment.

Anònim ha dit...

La de l'Amiguet és un gran encert...