Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 17 de maig del 2007

Cara d'àngel


Segurament a tothom li ha passat pel cap, però va ser l'alcalde qui ho va verbalitzar. Ja ho sabem que Joan Miquel Nadal no té pèls a la llengua. Va ser fa uns dies abans de començar una roda de premsa. "Heu fet la comunió vosaltres?". Si, vam respondre la majoria. "És que no sé si us heu fixat en els cartells electorals del Ballesteros..." -ja el vèiem venir- "...oi que sembla un nen de primera comunió? Tan blanquet, amb aquella cara d'angelet!" Patapam ja l'havia fotut i es va quedar tan ample.

No li farta una certa raó. Els socialistes han escollit un blanc immaculat pels cartells de campanya. Ballesteros un home ros i d'ulls clars, vestit amb camisa blanca sobre un fons blanc. Fa pensar en el quadre "Blanco sobre blanco" que és punt de partida de l'obra de teatre "Arte" de la Jazmina Rezza. "M'he comprat un quadre blanc amb unes finííííssimes ratlles blanques que el creuen en diagonal", explica el protagonista als seus amics. I aquests es pensen que s'ha trastocat.

Però això dels socialistes no és una excentricitat artística. És una campanya acurada i planificada al mil·límetre. Josep Fèlix Ballesteros ha de ser la imatge del canvi, de la transparència, de la honestedat. I quin color representa millor aquests valors que el blanc?? Ho veu senyor Nadal? Ballesteros sembla un nen de primera comunió. És cert. Però tot té una raó en aquesta vida.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tripartit watch:

17/05/2007

ALERTA: CUINAT EL TRIPARTIT A TARRAGONA
El periodista tarragoní Frederic Porta s'està guanyant uns calerons com a presentador d'actes en campanya. No li queda res més, després d'haver estat cap de comunicació del Fòrum 2004, amb un èxit perfectament descriptible.

Però el plat fort de Porta no és la coherència (ni la trasmissió de partits de futbol, com saben els qui el pateixen la locució en català dels partits del Barça al PPV de Canal Satélite).

Desprès d'haver presentat a bombo i platerets el candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona, José Félix Ballesteros, ara farà el mateix amb el d'ERC, Sergio de los Ríos. A qui votarà Porta? Nomès es pot votar un cop, com sap fins i tot ell. Quina és la millor opció per Tarragona?

Només hi ha una explicació: en realitat, Porta presenta dos actes del mateix partit: el Tripartit. El Tripartit a Tarragona ja està cuinat, i per això tant és votar PSC com votar ERC. Tot va a la mateixa capsa: la del PSOE-PSC montillesc. Queda clar: a Tarragona, votar ERC és votar PSOE.

Anònim ha dit...

I votar CiU es votar PP. I que?.

Anònim ha dit...

Amb un petit detall: que tot això no és creïble. "Aunque la mona se vista de seda, mona se queda". Ballesteros és regidor des del 1983, ha estat al govern, hi era quan el seu cap de files Burgasé va requalificar Terres Cavades com a urbanitzable, i ha defensat sempre i en tot lloc els interessos del màxim accionista de Terres Cavades: Caixa Catalunya (ergo Diputació de Barcelona ergo PSC).

"Blanca y radiante va la novia"... però aquesta de verge no en té res!!!!

pepita ha dit...

Votar ERC es la unica garantia de que a Tarragona les coses poden canviar per be. Ballesteros te po del tandem De los Rios - Rossell sap que no es deixaran dominar gaire i que imposaran la seva santa voluntat.

No te clar que ERC no pacti amb CIU. Carod no m'acaba d'agradar i menys el Puigcercos, pero crec que aquest parell poden fer una bona feina a l'Ajuntament i frenar als del PSC que mol prometre i despres..... d'on treuran els calers si les arques de l'ajuntament estan seques com jo?.

Voteu ERC, son la garantia