Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 9 de maig del 2007

Nadal té molt "free time"


Per a molta gent haurà passat desapercebut, però una de les moltes entrevistes que els mitjans catalans estan dedicant aquests dies a l'encara alcalde Nadal la publicava la setmana passada el setmanari en anglès Catalonia Today. De fet, el rotatiu publicava petites cròniques a partir de xerrades amb els alcaldes de les quatre capitals catalanes, i com sempre Nadal havia de donar la nota.

Mentre tots els altres ressaltaven la seva dedicació al càrrec i el poc temps que els queda per a la família, ell es vantava que concerta tan poques reunions com pot: "dins el nostre equip a Tarragona, totes les reunions innecessàries estan prohibides", diu. Fins aquí encara, però ell no en té prou: "I have a lot of free time" (tinc un munt de temps lliure), conclou, que diu que fa servir per anar a córrer -"sóc un dels pocs que ho fa sense dur aquelles coses -MP3- a l'orella!", diu- o per anar a navegar amb el seu vaixell.

L'entrevistadora en qüestió devia acabar de flipar quan Nadal no es mostrava d'acord amb el seu plantejament que és dur de combinar la vida política i la familiar: "That's just silly...!" (això és una ximpleria!)... Pots dir-li als meus col·legues que això és brossa que diem per fer-nos sentir més importants". Nadal, geni i figura també en anglès.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Jo també voldria guanyar calers sense treballar tant...