Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 15 de maig del 2007

Mallol, Roma no paga traïdors

L'exregidor de CiU Agustí Mallol va votar al plenari de dimarts 15 de maig a favor de l'equip de govern, i per tant va donar via lliure al POUM. Fa un dies, poc després de deixar Convergència i picar a diverses portes de partits, no va tenir cap inconvenient en recordar el seu passat ugetista i els grans amics que té al PSC. El resultat va ser una maniobra d'aproximació als socialistes, que finalment no el van colocar a les llistes però, segons sembla, li van prometre quelcom en cas de guanyar les eleccions i arribar a l'alcaldia. Mallol va dir publicamente que donaria suport a la candidatura de Ballesteros. La prengunta que em faig és per què aquest suport no li va donar ahir? Potser espera els resultats del 27M. Si Mallol realment vol donar suport al PSC, ho ha de fer des de ja i no un cop finalitzada la campaña electoral. En tot cas, que recordi Mallol que Roma no paga traïdors.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El cas de Mallol és realment patètic

Anònim ha dit...

A mi em cau simpàtic el personatge. No hi ha cap polític que la gent pari tant pel carrer com ell per explicar-li els seus problemes quotidians. Ho he comprobat més d'una vegada. Crec que el van enganyar, o que espera algun càrrec estrany en el futur ajuntament.

Anònim ha dit...

Persones com Mallol fan que la gent no vagi a votar... Però no sé si és pitjor ell, "el venut", o els que l'han volgut comprar

Anònim ha dit...

En Mallol té vocació d´"alfombreta", no té personalitat, igual que li va plorar a Nadal que el poses a la llista l´anterior convocatoria i li ha fet el que en diriem la feina bruta, ho pot fer amb el partit que sigui. Crec, molt sincerament, que una "persona" d´aquesta "qualitat" com més lluny del poder....millor. No és pot dir SI a tothom, això porta a ser fariseu i mafiós com ell.