Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 13 de maig del 2007

L'aventura vespellenca de Santi Pallàs


L'incombustible Santi Pallàs deixa l'Ajuntament de Tarragona. Hi és del 1991 i el 2003 va perdre ja l'escó, però la dimissió d'Àngel Fernández li va permetre tornar al plenari tarragoní després d'unn anyet i escaig com assessor de l'alcalde. Però tot indica que Aregio no el volia al seu equip (no es pot dir que representi renovació i tampoc és dona) i van arribar a un acord perquè el president comarcal de Convergència pugui seguir en política activa. I aquí el teniu, començant la campanya com alcaldable de Vespella de Gaià (la foto és d'un acte polític de dissabte), un dels pobles més petits del Tarragonès i amb el qual no té cap mena de vinculació.

Però la missió de Pallàs no és fàcil. El 2003 els socialistes es van fer amb l'alcaldia que tants anys feia que ostentava el carismàtic artista Rafael Bartolozzi com a cap de llista de CiU. Però no és Pallàs un artista de la política? Creieu que es conformarà a ser regidor i en el millor dels casos alcalde de Vespella? A partir del juny el veurem a la Diputació de Tarragona o al Consell Comarcal. Podeu pujar-hi de peus.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no n'estaria tant segur, de veure'l a la Dipu o al Consell. Primer caldrà que aconsegueixi sortir regidor de vespella... I si se li veu el 'plumero'... Confio en que els veïns de Vespella vegin la jugada i no el votin!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

la realitat supera, sempre, la ficció

Unknown ha dit...

Curiós... Molt curiós!

Anònim ha dit...

La qüestió és mantenir la poltrona

Anònim ha dit...

Santi seras un bon alcalde!

Anònim ha dit...

En Santi és un catalanista de soca-rel i sempre ha defensat Catalunya i la seva gent; no está a la política per guanys personals, al contrari. Santi, segur que ho faràs bé on et toqui servir al país.

Anònim ha dit...

Si tenim la sort de tenir el Santi de regidor, estic segur que Vespella sortirà guanyant i ho dic de tot cor.
Només pensar que hagi un regidor del nostre poble en altres càrrecs polítics i pensar que podrà aconseguir més coses per tots nosaltres, esperem que tinguis l'Alcaldia.

pepita ha dit...

Se li veu el plumero i moltes altres coses, sera un alcalde nefast per Vespella, no el voteu el seu unic interes es conservar la poltrona

Anònim ha dit...

Aquí el que observo que només serveix el desprestigi cap a la persona, només cal veure la trajectoria de cada u, i el Santi té ganes de treballar i quan l'escoltes queda clar que farà molt més que altres que només sabeu criticar.
Endavant Santi i ànims, jo et votaré.