Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 9 de maig del 2007

La xupòptera (de càmara) de Reus


Per sort no he de votar ni a Reus ni a Tarragona. I dic per sort perquè això de veure els candidats en acció fa agafar ganes de ser un abstencionista més. Avui he anat a cobrir un acte a Reus. Coincidint amb la festa de la gent gran (organitzada pels socialistes, bé, per l'Ajuntament però pels socialistes) Acció social i Ciutadania (és a dir, ERC) ha presentat la nova residència per la gent gran de la ciutat. Un acte públic en el que a més del director territorial hi era l'alcaldable per ERC a l'Ajuntament de Reus, Empar Pont. Bé, també hi era l'alcaldable per Iniciativa, Ernest París, que és a TOT arreu. Empar Pont no deixa mai de sorprendre'm. Té fama de "xupòptera" (de xupar càmera vull dir), i realment ho és. I si sempre surt a les fotografies per alguna cosa ha de ser... A mi m'havien explicat que s'ho fa venir bé per aparèixer sempre al lloc on hi ha una càmera. Doncs bé, avui quan una fotògrafa anava a fer fotos dels dos arquitectes que havien presentat el projecte (primer els ha demanat que es possessin davant d'un cartell), ella ha vingut corrent, dissimuladament, però corrent des de l'altra punta de la sala per poder sortir a la fotografia. De debò que ha estat veure una càmera i aparèixer ella. S'ha posat I NO DISCRETAMENT al costat dels arquitectes sense que ningú li demanés i la pobra fotògrafa, que se l'ha mirat amb cara de circumstàncies, ha continuat la seva feina. I segurament demà sortirà a la foto de la presentació de la residència: els dos arquitectes i ella, la interessada protagonista de l'acte. Quina pena que encara es pensi que la quota fotogràfica ha de tenir algun efecte.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs malauradament la quota de càmera te molt d'efecte, i no només en l'ego.

Perquè sino -per citar un exemple- la candidatura de l'esquerra (Nosaltres Som l'Assemblea d'Unitat Popular) no surt enlloc. I no diguem ja el clàssic partit Humanista: tots uns cracks de la política.

Rollos a banda felicitats i llarg camí al teu blog, i gràcies pel link.

Unknown ha dit...

Us he dedicat un post!

Anònim ha dit...

Tenint en compte que és molt lletja no crec que sortir a les fotos l'afavoreixi gaire.

Anònim ha dit...

Si no tingués efecte la quota de càmera, ni el Nadal convocaria rodes de premsa, ni l'Aregio hagués començat el seu relleu abans d'hora, ni es farien 15 dies de campanya perquè tothom pogués sortir a la foto... i també, segurament ni tu ni jo tindriem feina.

Anònim ha dit...

Pregunteu als del Canal Reus què va passar la nit de l'engaxada de cartells!!! Patètica, la dona...