Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 22 de maig del 2007

Sergi Wally de los Rios

A la tercera entrega de la secció Clònics parlem de Sergi de los Rios. Les ulleres, el somriure complaent, la constitució física, i fins i tot el pentinat. És Wally, el personatge creat per Martin Handford ara fa vint anys. Trobarem al candidat la setmana que vé? Riurà com en la imatge? On el trobarem?.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Com a mínim en l'equipatge del Wally no hi deu haver cap KUBOTAN? Només alguna càmera de vídeovigilància...

Waipu Joan ha dit...

sí que s'hi assembla força

sdas ha dit...

Encara no heu comentat res dels nous cartells publicitaris de l'Aregio. També vull ser el seu alcalde, que n'opineu?

Anònim ha dit...

La semblança amb el Wally també és que va per feina. No entra en picabaralles i va fent propostes. Això m'agrada.

Anònim ha dit...

La semblança amb Wally és que De los Ríos és el candidat més decebedor de la campanya. Ni una proposta fresca, original, atrevida. Tot llocs comuns, vaguetats.

Un altre que es gronxa en la campanya pensant que el desgast natural de CiU el portarà al govern municipal de la mà dels socialistes i ICV. I anar passant la campanya procurant no dir res, no fos cas que fessin un error. No es pot ser tan reservon. De los Ríos ha resultat un jove vell.

Resultat: tendència a la baixa en totes les enquestes, que com a molt li donen mantenir-se. Per a guanyar cal arriscar, amics.

Anònim ha dit...

Una altra lectura que se'n pot fer és que es pensi que ja ho té tot guanyat i que no li cal dir res. O que ja hagi firmat quelcom amb Ballesteros i Balart...

Anònim ha dit...

Srs convergents se us veu el plumeru, teniu el culet que no us hi passa ni una agulla.
Quina po us fan els de ERC......
com que no sabeu si pactaran amb vosaltres ::::: je je je je

Anònim ha dit...

Didac Tic said...

No hem comentat el demencial perfil (o massatget) que el Diari de Tarragona (aquell tant convergent) publica avui del PepF.

Quina mania amb barrejar política i religió. Per començar, crida l'atenció el carca, llepat i beatorro que resulta el candidat socialista:

"Son muchas personas a las que aún resulta chocante ver a un socialista en misa. Ballesteros se confiesa religioso y practicante. «Soy cristiano católico y sí, voy a misa."

I a mí qué, que vagi a missa? Que es pensa, que dir-ho el fa millor persona?

"Hace años era casi anatema decir que eras cristiano y socialista, pero debe tenerse en cuenta que entre el 60 y el 70 por ciento de nuestra militancia es católica."

L'Església catòlica és un club privat i té unes normes d'accès molt clares. No s'obliga a ningú a ser-ho. Però si un es proclama catòlic i en fa un argument electoral ("Qué-bona-persona-que-ets-PepF"), cal exigir COHERÈNCIA amb aquestes normes. L'Esglèsia catòlica diu que els gais no es poden casar, i el partit del PepF ha permès que es casin; també diu que no s'han de fer servir anticonceptius artificials, i el partit del PepF els fomenta; l'Esglèsia catòlica diu que no es pot avortar, i el partit del PepF ha legalitzat l'avortament i fa els ulls grossos quan s'incompleix la llei.

La marca "catòlic" té uns gestors privats. PepF, per a que et donin aquest label has de passar la inspecció... i tú vols repicar i ser a la processó. Si et vols proclamar catòlic, està molt bé, però sigues coherent. No val "per unes coses sí, i per les altres no". Si hi no estàs d'acord, el mínim que pots fer és callar. Estàs cometent apropiació indeguda, en en un tema molt sensible.

"No hay ninguna contradicción y siempre recomiendo la lectura del Nuevo Testamento»."

Així deus conéixer aquell fragment que diu "el que faci la mà esquerra que no ho sàpigui la dreta". O sigui, que menys proclamar el molt que vas a missa i lo bona persona que ets.

També hi ha aquella del fariseu que anava al temple i resava donant gràcies a Déu perquè ell era molt bo i ho feia tot molt bé, i el pecador que es quedava a la última fila donant-se cops al pit i demanant perdó a Déu perquè se sentia un pecador. El text diu que el pecador va tornar a casa perdonat per Déu i el fariseu no.

També et podria sonar allà de "Donéu al Cèsar el que és del Cèsar, i a Déu el que és de Déu". Quina mania amb barrejar política i religió!!!!!

"Del libro sagrado Ballesteros ha extraído sabios consejos. «Es un compendio de lo que busca el socialismo: la lucha por la igualdad y contra la injusticia social y el belicismo."

No t'enteres de res, PepF. T'has quedat en les tapes. No diu Jesús a l'Evangeli que "el meu regne no és d'aquest mon"? I quan ve un que li demana a Jesús que exigeixi al seu germà que parteixi amb ell l'herència, no li pregunta "Qui m'ha fet jutge o repartidor entre vosaltres?".

Si l'Evangeli fos un compendi del socialisme, qué passaria, que els que no son socialistes no podrien ser cristians? Quina mania teniu els progres tronats de voler sentir-vos
moralment superiors als vostres adversaris polítics, als qui considereu nececessàrient dolents i males persones quan pensen diferent de vosaltres! Sou com els sagristans fatxes d'abans, però en progres. Que per ser sociates no sou millors que els altres!!!!

"En la revolucionaria década de los Sesenta eran muchos los que mantenían la tesis que Jesús de Nazaret fue el primer socialista de la Historia.En la sociedad franquista de la época, esta relación se planteaba como insultante."

Quina txorrada. Per començar, el que es deia en aquells anys era que Jeús havia estat EL PRIMER COMUNISTA. A no ser que pensis, PepF, que socialisme i comunisme sigui el mateix (podria ser que ho pensessis, ja que penses que és el mateix socialisme i cristianisme, i no hi tenen res a veure).

Segon, si fos així per seguir Jesús caldria ser socialista. Ara digues tu, PepF, quina diferència hi ha en dir això que dius tu, i el que es deia al temps del Franco que critiques tant: que per a ser espanyol (o sigui, ciutadà de ple dret) s'havia de catòlic; i viceversa, que no es pot ser catòlic sense ser espanyol, els que ho siguin. Ho veus com els progres tronats teniu el mateix problema que Franco? NO ENTENEU LA LLIBERTAT.

«Estudié en el Seminario,"

T'hi podries haver queda, home, tens fusta de capellà mandón i clericalot.

"inicié la carrera de Ciencias Físicas en Barcelona, que abandoné en segundo curso por una pequeña crisis filosófica que tuve al leer un artículo sobre centrales nucleares, y me decidí por estudiar Pedagogía. Fue un acierto»."

HA HA HA HA HA HA HA!!!! Aquesta sí que es bona!!!!!! O sigui que un paio deixa Físiques per haver llegit un article, i no es passa a Enginyeria, o Exactes... No, no, es passa a... Pedagogia!!!!! Au va, PepF, que a Tarragona ens coneixem tots!!!!! Vas deixar Físiques perquè no te'n sorties, i et vas passar a Pedagogia (que és una carrereta, en termes d'hores d'estudi) perquè era el que et podies treure. Que hi ha molta gent que et coneix, home...

"Su trabajo está estrechamente vinculado a la organización del cuponazo. «En la actualidad tengo excedencia de la ONCE, donde soy profesor de educación integrada."

Clar que sí, home. Expliquem-ho tot. Vas començar a l'Ajuntament amb dedicació exclusiva amb 24 anys. La moció de censura us va agafar amb els pixats al ventre i tots els sociates us vau haver de recol·locar, perquè la majoria de vosaltres vivia de la política. Com que tenieu casi tots els ajuntaments que teniu ara (menys Tarragona), i el govern central com el teniu ara, no us va costar molt. El Sabaté, per exemple, li van donar un puesto al Port de Barcelona (qué sabrà ell de ports, si es mestre!!!!), i li pagaven el cotxe i el lloguer d'un pis. Ara fins i tot té la plaça, i si arriba el dia beneït que deixi la política, tornarà al Port de Barcelona (!!!).

De tu, que no tenies ofici ni benefici, ni havies treballat mai de res que no fos la política, no sabien qué fer-ne. Però era la època en que la ONCE, que manava Manolo Duran (home ben connectat amb els sociates del Baix Llobregat, perquè és de Sant Boi), estava a partir un pinyó amb els sociates, que li havien donat l'exclusiva del cupón i perseguien amb la policia altres entitats de disminuïts, com Prodemi, que intentaven muntar els seus propis cupons. Era la època en que la ONCE era propietària de Tele5 (li van donar els sociates la concessió el mateix 1989), de diaris, de Onda Cero (que vol dir ON-CE)... De manera que els amics de la ONCE, a qui l'ajuntament sociata de Recasens li havia regalat la seu que té a la Rambla Vella, us va tornar el favor i et va col·locar. I allà vas estar mentre no has pogut tornar a viure de la política. Aquesta és la realitat de la teva trajectòria (professional?).

Per cert, també es troba a faltar en el perfil-massatge del Gonsalbes aquest una mica (una miqueta, si més no!!!!) d'explicació de a qué et vas dedicar entre 1983 i 1989. Els anys que vas formar part del govern municipal del PSC amb majoria. Qué vas fer, PepF, com a regidor del govern? Qué vas deixar de perdurable per la teva ciutat?

Per cert qué podries explicar, tant cristià que ets, com és que maltractaveu la Setmana Santa de Tarragona i la tenieu sota minims. Igual que, com a regidor de Cultura i Joventut que vas ser, podries explicar per qué les festes de Santa Tecla i Sant Magí eren tan cutres que tothom fotia el camp de la ciutat.

I també es troba a faltar, de pas, que expliquis alguna cosa de l'acord de govern que vas recolzar amb Joan Miquel Nadal, entre 1995 i 1999. Els anys, per cert, en que el llavors teu cap de files Josep Anton Burgasé va requalificar Terres Cavades, i els anys que va entrar-hi Caixa Catalunya, el braç financer dels sociates via Diputació de Barcelona.

Aquest és un autèntic perfil periodística del candidat PepF, i no les màscares que el candidat es construeix a la seva conveniència. Aquí el posen a la disposició de qualsevol periodista digne d'aquest nom que el vulgui fer servir, en tot o en part.

Amén. I pensa, PepF, que si hi ha Déu ho veu tot...