Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 11 de maig del 2007

Es poden perdre els papers o la contrassenya

Aquest post vol ser una crida a dos polítics que tenen un blog adormit. Fa més de tres setmanes que Lluís Balart (ICV) no introdueix cap nou post al seu blog. L'últim és del 15 d'abril a les 22.17 de la nit. Ens explica que va passar una bona estona en un happening al carrer Major per inaugurar una exposició que porta per títol Caldo als aparadors. Però en deixarem a caldo un altre. Carles Sala (UDC) va abandonar les noves tecnologies el 9 d'abril a les 12.43. L'últim post és interessant, vincula amb dos diaris d'àmbit nacional, que comenten que un gran músic va passar desapercebut al metro de Londres mentre tocava un Stradivarius. Encara que toquin el violí pot ser que ningú els faci cas, però si no el toquen...

3 comentaris:

sdas ha dit...

Jo també he notat que ja fa molt de temps que no actualitzen les seves webs, cada cop es fa més campanya a través d'internet i no tant al carrer, i això aquests dos polítics ho haurien de tenir en compte.

Unknown ha dit...

Afegiria al que esteu comentant m'atreveixo a llençar una pregunta al ciberespai:

Què preferiu:

-Blogs no gaire constants i encarcarats però actualitzats pel polític en persona.

O

-Blogs super-actualitzats i dinàmics però actualitzats i gestats per l'equip de premsa del polític.

Hi ha més tipologies, però a mi personalment les dues anteriors no m'agraden massa.

Anònim ha dit...

Blogs que facin honor a aquesta paraula, que aportin alguna cosa, que cada dia s'actualitzin. És que sino no son blogs, son una simple i tòpica, monòtona i aburrida, constant i estable, poc agraciada i pàmfil pàgina web típica.