Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 22 de maig del 2007

Lluís Balart ja no vol la mesquita

Lluís Balart (ICV) es va convertir ahir en el protagonista inesperat de la jornada. Però avui s'ho ha repensat i ja no vol que el Banc d'Espanya sigui una mesquita. Ara diu que la seva proposta només pretenia evidenciar la utilització política de la islamofòbia de CiU i el PP. Deixeu-nos dubtar de la rocambulsqueca i increïble estratègia. És que no cola! I això que ens el mirem amb bons ulls després que actualitzés el seu bloc a petició del Saló dels Penjats...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

S'atreveix a explicar que ho va dir per provocar. Que reconegui que es va equivocar i ja està! Que tothom es pot equivocar! Que així encara s'humanitzarà el personatge! Per què els polítics mai s'equivoquen? Tant la ràdio com la premsa ahir n'anava plè d'això. Si ara diu que no, s'està carregant la última minsa engruna minúscula de credibilitat que a la classe política li quedava. En passat. Perquè després d'això, apaga i vámonos. Toma ja! Ja m'he desfogat! Visca ICV!

Anònim ha dit...

El pobre ja s'ho ha menjat amb patates. El deuen haver trucat a l'uníson el Bolaño ("Balaaaaaartt!!! Te voy a joder la vidaaaaa!!!!"), el Zaragoza, el Sabaté, la Bego ("No m'agrada gens el que escrius, Lluís") i el Burga ("te fotré a baix del pooooort!!!!"). Mentre, el PepF collia farigola per la Mussara.

Ara diu que ho ha fet per a que es vegi la islamofòbia HO HO HO HO HO a qui vols enganyar Lluíssss???? Ja que l'has cagat, no insultis la nostra intel·ligència home. Els d'esquerres sempre amb aquesta supèrbia moral, no s'equivoquen mai.

Que no saps que Stalin i Enver Hoxa van fer tirar a terra totes les mesquites home? Que dirien els teus mestres si et veiessin? Aiiii Lluís Lluís.