Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 17 de maig del 2007

Qui s'amaga darrera del Notari.com?

El Notari.com (http://elnotaripuntcom.blogspot.com) és un bloc anònim per llençar la pedra i amagar la mà. No cal ser un geni per descobrir que l'autor dels textos no és de Convergència però fins ara tot eren sospites (evidents, però sospites). Després d'una llarga i exhaustiva investigació, els Penjats hem descobert un dels noms que s'amaga darrera la màscara. Les nostres hipòtesis s'han confirmat! És socialista i s'hi juga tenir regidoria amb cartera o sense. Sort que hi som "per donar fe del que de veritat passa a la ciutat de Tarragona i que no s'acaba de conèixer prou".

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Notari o notària?

JoanMa ha dit...

Doncs vaja saló dels Penjats.... si sabeu qui es, doncs ho dieu amb totes les lletres i ja està! Això si que es llençar la pedra i amagar la ma....

Anònim ha dit...

N'hi ha que ho volen tot mastegat. Encara calen més pistes!?

Anònim ha dit...

No deu pas ser la B.F.?

Anònim ha dit...

Ja sabem que passa amb els anònims, el Notari, etc. Però no anem tant lluny i mirem la palla en el nostre ull. En aquest blog gairabé tots amagem les nostres opinions en l'anonimat, excepte honroses excepcions com la Bego, que les signa. Nena, escriu amb anònim, que és el que fa tothom!!

Anònim ha dit...

Bego, el més important (a banda que visitis d'una punyetera vegada aquests del blog que no sé que et volen fer, es veu), és que aclareixis l'acusació directa que t'han fet: que estàs al darrera del blog anònim, calumniador i insultant, covard i relliscós, de El Notari.

Com va dir Joan Ferran de la pobra Dolors Nadal, i se't pot aplicar a tú: "Virtuosa en Madrid y viciosa en Barcelona". A veure si quan se't veu la cara et fas la damisel·la ofesa per increïbles atacs personals (que mai demostres), i desprès resulta que en l'anònimat els fas deu vegades pitjors.

El Pep Fèlix, tant bon cristià ell i amb aquesta cara de no haver trencat mai un plat que fa al cartell, t'aportarà moltes cites de l'Evangeli on Nostre Senyor carrega durament contra aquests comportaments: als fariseus els hi diu sepulcres blanquejats, nets per fora (en el teu cas estaria per veure això) i per dintre plens de tota immundícia.

Tot i que és probable que ell mateix es pugui aplicar aquella altra paràbola que Mossèn Ballesteros deu coneixer bé, la de la mota de pols i la biga: un que te una biga en un ull no li pot dir al seu germà que li treurà una mota de pols que té al seu. Ell t'ho explicarà millor que jo, al capdavall va conèixer la dona a Montserrat, mentre cantava l'escolania i passaven el Rosari. Amen.

Bego, Bego... "Dime de qué presumes y te diré qué te falta"!!!!

Anònim ha dit...

Aquesta darrera intervenció és una falta de respecte. Ningú no ha de contestar acusacions anònimes.

Anònim ha dit...

No és una acusació, és explicar què passa. Però no passa res per fer un bloc anònim, no és pas cap delicte. Només que ara ja no és anònim!