Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 14 de maig del 2007

Els polítics demanant caritat a la Rambla Nova


Avui m'he quedat una mica perplexa amb la convocatòria del Partit Popular. El candidat a l'alcaldia Alejandro Fernández ens ha convocat als mitjans de comunicació per dir-nos que confia en els poders paranormals de ZP perquè Ballesteros perdi aquestes eleccions. No sé jo sí és que el senyor Fernández té temps de sobres durant les dues setmanes de campanya, per perdre el temps tirant monedes en unes guardioles que han de servir per comprar un bitllet perquè el senyor ZP tingui un viatge pagat amb l'AVE per venir a Tarragona i traspassar la 'gaferia' a Ballesteros. Com a iniciativa de les noves generacions del partit pot tenir la seva gràcia, però d'aquí a que Fernández faci d'aquesta anècdota l'acte central del dia, no sé, potser és que no té propostes més serioses a fer als ciutadans de Tarragona.
I ja posats en el tema del bitllet de l'AVE, m'agradaria saber quantes peles han recollit, i si per casualitat han arribat als més de 100 euros que suposo que val un anada i tornada amb l'AVE, què faran? Li enviaran un sobre a en ZP amb el bitllet i una nota que digui:Querido ZP, somos del PP y queremos que venga a Tarragona a apoyar a Ballesteros para que le de el empujón final igual que se lo dio a Ségolène, a Shröder, a Kerry y a Artur Mas? No sé, tot plegat una mica rocambolesc!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aviam periodistes, no li trobeu a faltar una mica de chicha a la campanya? Creieu que la gent votarà? No li falta un poc d'alegria?

Anònim ha dit...

És curiós, però quan l'esquerra organitza aquest tipus d'esdeveniments més originals tot són flors i violes i portades pels del No als Vaixells de Guerra, Plataformes per la Pau i aquestes històries.
En canvi la fem els de les NNGG del PP i és una pèrdua de temps. Aviam si ens aclarim si us plau

Anònim ha dit...

A mi em va semblar un acte absolutament lamentable que, amb molt bon criteri, molts mitjans de comunicació no en van fer ni cas.

Anònim ha dit...

Al contrari, em sembla una conya boníssima. És d'una ironia molt sana. que a més no pot fer enfadar els socialistes perquè és simpàtica. És veritat o no, que candidat que recolza Zapatero, candidat que perd? Doncs ja està.

Zapatero, si us plau: Vine a Tarragona!!!!

Anònim ha dit...

Albert Arque lo mejor de todo es que presentáis un acto como novedoso, y es eso a lo que os termináis pareciendo a las JERC, acto con 4 gatos, metiéndome con algo o alguien y fotito... Contenido político y aportación de propuestas para nuestra ciudad... ZERO PATARERO.
Dixit by "El Gran líder Cósmico sr. Ansar".

Estas son las propuestas de la derecha nacional-católica española, para nuestra querida ciudad.

Lamentable, muy lamentable... vaya nivelazo, lo mejor que podíais hacer es meter todo vuestro presupuesto de campaña en una cuenta y donarlo a una ONG, al menos harían algo útil...

Salud y República.

Anònim ha dit...

Bendito Jandro!

Demuestras que estás preparado para ser alcalde. Desde lo de "la moto, que ma dejao tirao" que no se veía tanta imaginación pa sacarle las perras a la peña.

Nos vemos este finde en la Golfus. Traete los 100 euricos. Y viva el verano.