Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 21 de maig del 2007

Campanya de cine

Diumenge, 8 del vespre. Sala 6 dels cinemes Oscar. Crispetes a la mà. Comença la tanda pertinent d’anuncis. (Si, sí, amb el que val l’entrada i encara tenen penques de posar anuncis). Que si un restaurant, una casa de quartos de bany i o Déu meu, noooo! Aquí també noooo! La campanya ens persegueix, fins i tot al cinema!

Magnificat a la pantalla de cine, Joan Aregio. “Vull ser el teu alcalde”, diu adreçant-se al públic amb el to poc convincent del que grava un anunci senzillament perquè toca. Si enlloc d’optar a l’alcaldia optés al Goya, amb aquesta interpretació ho tindria complicat.

Però no creiem que a Aregio li preocupi. No té cap mena de problema en reconèixer que això de la comunicació no és el seu. Aquest dilluns fins i tot ho ha admès en la roda de premsa de la junta de govern local. “És l’última del mandat i no hi pensava. M’haureu de perdonar, ja sabeu que això de la comunicació no és el meu fort”.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Com es nota que estem a la recta final de la campanya i tots els periodistes estem més enfeinats i/o cansats. Cada cop costa més publicar comentaris als posts! Ànim que ja ens queda poc.

Anònim ha dit...

Us van acusar de convergents i ja han aconseguit el que volien, intimidar-vos i que li aneu donant cera a l'Aregio, no fos cas. I al senyor primera comunió, ni citar-lo.

Per cert, les noies del blog aneu preparant les burkas, us farant falta quan passeu per davant del Banc d'Espanya, perdó, la mesquICVta de Tarragona, perdó, Al-Tarragona.

Anònim ha dit...

Crec que el millor del vostre blog son els comentaris. Felicitats pel blog, però.

Anònim ha dit...

L'altre dia em van dir que els qui anaven amb publicitat penjada a l'esquena de la Martorell per la Rambla Nova, eren pobres, dels qui demanen a les esglèsies. Està bé que algú es beneficii de la inversió en publicitat electoral. Molt bé MMM!

Anònim ha dit...

Aviam quan s'acaba aquesta película política.

Anònim ha dit...

Amic anònim,
Ni som convergents ni ens han intimidat! En aquest bloc hi hagut, hi ha i hi haurà petonets i bufetades per tothom. Només fa falta donar un cop d'ull a la trentena de posts que ja s'han penjat per comprovar-ho...

Anònim ha dit...

Porto un munt de campanyes a sobre i aquesta és ABURRIDÍSSIMA!!!!!