Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 8 de maig del 2007

Ballesteros cobra més que Aregio?

El dimarts 8 de maig el programa Problemes Domèstics de Catalunya Ràdio va oferir unes mini entrevistes amb els cinc candidats principals a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Tarragona. Després d'escoltar-les amb deteniment des del Saló dels Penjats hi ha dues coses que ens han cridat especialment l'atenció.

Es va produir una doble coincidència en la resposta a la petició d'autodefinir-se. Ballesteros i De los Rios van destacar la seva "il·lusió", mentre que Fernández i Balart van optar per qualificar-se com "el millor candidat". Després diran que populars i ecosocialistes no tenen res en comú... Aregio, per la seva banda, va decantar-se per un evident (i menys presumptuós) "seriós".

D'altra banda, els cinc candidats van desvetllar el seu sou. Segons les seves xifres Josep Fèlix Ballesteros és qui més cobra, un total de 3.900 euros mensuals. El segon d'aquest peculiar rànquing és Sergi de los Rios, amb una nòmina de 3.500 euros mensuals. Joan Aregio amb 2.400 €, Alejandro Fernández amb 2.200 € i Lluís Balart amb 2.090 € completen la llista. Sobta la gran diferència entre els candidats de PSC i CiU, però segurament la diferència està en què el primer hi suma els generesos ingressos com a vicepresident de la Diputació mentre que el segon només té en compte els diners que percep per part de l'Ajuntament.

Les entrevistes es poden recuperar a través de la pàgina web de Catalunya Ràdio, www.catradio.cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En qualsevol cas, puc dir com a treballador de la Dipu que el Sr. Aregio treballa un mun d'hores, mentres que el Sr. Ballesteros no assisteix ni a la mitat de les comissions. Sempre s'excusa, deu ser als barris pagant dinars i sopars als jubilats amb el Burgasé.

Unknown ha dit...

Us felicito per la posada en marxa d'aquest blog. De ben segur que ens donarà un punt de vista fresc i àgil de les interioritats de la campanya electoral. Qui guanyarà? Ho sabrem aviat: però mentrestant els que no estem en cap partit polític riurem una mica i ens ho passarem bé veient com s'escarrassen pel nostre vot, per sortir a les fotos, per asfaltar carrers, enderrocar la casa dels mestres, donar medalles a dojo, etc, etc.

Us heu fixat però que ara ja no s'enganxen gairebé cartells? S'han tornat dropos?

JoanMa ha dit...

així que el "senyor" Aregio es un MENTIDER!!! això d'amagar una part del que cobra es molt greu, i no vull ni pensar que es el que faria si algun dia manés al ajuntament... Per cert, sou poc clars en aquesta noticia, el titular hauria de ser "AREGIO AMAGA INFORMACIÓ SOBRE ELS SEUS INGRESSOS" però vosaltres sabreu....