Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 25 de maig del 2007

El pica pica que ningú s'ha menjat

L'alcalde de Tarragona no ha pogut posar, avui, la primera pedra de la nova caserna de la Guardia Urbana. La Junta Electoral no ho ha permès. On haurà anat a parar el pica pica que s'havia preparat? I la primera pedra? Li canviaran la placa i servirà per una altra inauguració de la nova era?
Bromes a banda, en un dels últims plens municipals, Joan Miquel Nadal va dir que seria l'alcalde fins a l'últim dia. També va dir que quan plegués faria alguna "nadalada", a l'estil del Maragall.
Sembla, però, que ja ha començat.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

D'aquestes inauguracions bluff ja n'hi ha hagut alguna. Potser la més sonada era la inauguració del munument a Companys. i havia una quarantena de persones, la premsa, paraigues, flors, etc... Però com plovia els de l'Ajuntament van dir que ja ho inaugiurarien un altre dia.

Finalment va dur-se a terme una inauguració espontània, sense discursos, per part de la societat civil, del poble...

Curiós, no?

Anònim ha dit...

Des del seu blog, el Sabaté comparteix amb nosaltres la vida del cortesà. Quanta piloteria, Déu meu. Content i xiroi com un gosset fidel que l'amo baixi el vidre del cotxe per saludar-lo. Quin personal, senyor:

"Barcelona, Hereu, Montilla i Zapatero.

Quan he arribat ja acabava el President Montilla. No he anat al lloc que tenia reservat i m’he quedat entre els qui estaven drets dalt de tot del pavelló. Faltaven encara Jordi Hereu i José Luís Rodríguez Zapatero. Tots dos han estat molt bé. El Presidente, com sempre. Jordi Hereu com ja sabem els qui el coneixem de fa anys. Me’l van presentar per primera vegada fa 17 anys i vaig pensar que era massa jove com per desenvolupar una tasca de responsabilitat a l’empresa que acabàvem de constituir per promocionar la ZAL ( Zona d’Activitats Logístiques ) al Port de Barcelona . Malgrat això, vaig recomanar que el contractessin perquè tenia un brillant currículum. Mai no m’hauria cregut que acabaria essent l’alcalde de Barcelona i quan ho comentem amb ell riem molt. És profund de pensament i de conviccions i té un cap molt ben moblat. He tornat amb Pep Fèlix Ballesteros i mentre el buscava, el President Montilla, a qui no havia vist, i que tenia el cotxe aturat a la cua de sortida, ha tingut la deferència de baixar del seu vehicle un instant per saludar-me. Li he agraït molt, he posat el cap dins per saludar la seva dona Anna i m’ha desitjat sort per diumenge. “ La necessitarem tots, però nosaltres més “ li he contestat".

Anònim ha dit...

Ahir el PepeFelis va anar a formar a Barcelona, al toc de pito del Montilla, amb la resta d'alcaldes del magma metropolità socialista. Això és el que ens espera si aquest home surt d'alcalde: una cosa rotllo Corbacho, o Bustos de Sabadell... El propi Monti ens ho va avisar, "y quien avisa no es traidor".

Tarragona tria. Si vol ser ella mateix, amb voluntat de ser capital de Catalunya, de liderar el sud, o vol ser una peça més de l'escaquer sociata, una fitxa més de la col·lecció, en un país on tot, tot, tot, ho governarà el PSC de la mà dels enanitos del tripartit.



"A Tarragona quina sort amb el Pep Fèlix, que serà el nou alcalde de Tarragona, no ho dubteu", ha assegurat Montilla. "Espero anar ben aviat a Tarragona i que tu em puguis rebre com a nou alcalde de la ciutat, estic convençut que serà així", ha afegit.

Montilla ha mencionat també els "bons candidats que tenim" i ha esmentat "Manolo Bustos, Celestino Corbacho, Maite Arqué". Els alcaldables "a Terrassa, a Mataró, a Gavà, a Viladecans, a Sant Boi, a Mollet, a Santi Adrià".

Unknown ha dit...

Entre tanta vida cortesana se n'obliden dels qui amb prou feines arribem a final de mes...

Anònim ha dit...

Per cert... és cert que a la Bego li posa imaginar-se que s'ho fa amb Eduardo Tado???

Anònim ha dit...

Home, a cas amb CiU hem estat una capital valenta? Vam rebre tot tard, quan vas per la resta de Catalunya i dius que ets de Tarragona fan com que ja se sap a Tarragona...

Waipu Joan ha dit...

em sembla que intentar estacionar el teu cotxe a l'aparcament de la catedral i que una mica més no t'hi càpiga, em sembla una nadalada més que acceptable.