Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 19 de maig del 2007

L'últim cartutx de CiU


Les dues enquestes publicades aquest cap de setmana situen el PSC com a guanyador de les eleccions de Tarragona, però el sondeig de La Vanguardia no deixa tan malament a CiU. Segons ha pogut saber El Saló dels Penjats, els estrategs d'Aregio han preparat per a la darrera setmana de campanya una última tàctica per intentar el que els castellans diuen "vuelco electoral". Joan Aregio i els altres membres de la candidatura convergent es convertiran en irreductibles gals que resisteixen l'invasor socialista.

S'estan acabant d'ultimar els detalls, però els dolents ja està clar que seran Ballesterus i Montillus i que la poció màgica serà el chartreusse. Tarragona es convertirà doncs en la petita aldea gala d'Astèrix (suposem que Aregio) i Obèlix. Qui serà el bard? I el druida Panoràmix, el que fa la poció? Als convergents no els manquen idees per intentar guanyar la batalla de Tarragona.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Si no fos pel canvi que va realitzar en Mallol seria un bon bard... Molt encertat lo del Chartreuse. Posats a parlar del Chartreuse, dir que a l'actual empresa només li interessa la VISA i els euros. Proveu sinó d'anar a Voiron... ho veureu clar Jjajajajaja

Anònim ha dit...

Jo com a bard posaria el Vallvé!!!

Anònim ha dit...

Hi ha "cartutxos" que peten a deshora, com és l'enquesta que es publica aquest dilluns al Més Tarragona. Els resultats i repartiment de regidors no sorprèn a ningú, venint d'on ve l'enquesta, el que sorprèn és el dia. No saben que l'últim dia permès per la llei electoral per publicar enquestes va ser ahir? Algú els denunciarà a la junta electoral o els partits no es molestaran dubtant de la credibilitat de l'enquesta? Això sí que és un "nyap", com li agrada dir al Ballesteros.

Anònim ha dit...

No ha petat a deshora, avui és l'últim dia per publicar enquestes electorals. Segons la LOREG (que pots llegir aquí (http://www.boe.es/g/es/bases_datos/doc.php?coleccion=iberlex&id=1985/11672), està prohibida la publicació durant els cinc dies anteriors al dia de la votació, és a dir, entre el 22 i el 26 de maig.

pepita ha dit...

Nofeu cap cas de les enquestes, totes han passat per les mans del Ferran Adria i ja sabeu que aquest cuina amb els peus