Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 22 de juliol del 2007

Alejandro Fernández contraataca


"Yo jamás te etiquetaré de ninguna manera, pero de verdad, acepta el hecho de que si entras en el ruedo político estás expuesta a las críticas; no puedes ser político para mandar y periodista para huir de las críticas. Sería demasiado bonito ser político y no lo es tanto". És l'últim paràgraf del post que Alejandro Fernández acaba de dedicar a Begoña Floría.

El portaveu del PP explica que els filtres per accedir a determinats webs des de l'Ajuntament "existeixen des de fa temps" però que dilluns passat es va produïr "una curiosa ampliació" del concepte d'entreteniment. "Té alguna cosa a veure el fet que en aquestes pàgines es critiqui de vegades l'equip de govern?", es pregunta Alejandro Fernández.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí senyor, Alejandro. Típic dels socialistes: quan no tenen res a dir parlen de l'Acebes i del Zaplana...al que va ser President de les Noves Generacions amb el Piqué!!!
Estic amb tu i a Torreforta som uns quants. Ja ens coneixes!!!!
Si es demostra que van demanar ampliar els filtres sense acord polític algú hauria de dimitir!!

Anònim ha dit...

I si en l'Informàtica de l'Ajuntament s'ha ampliat el concepte d'entreteniment, quin problema hi ha? El Sr. Alejandro vol crear un problema que no existeix. El problema són els trballadors de l'Ajuntament que no fan res i s'entretenen navegant per internet durant hores, que si ara miro un blog, que si ara miro un diari, que si ara miro el temps. I vosté els està defensant. El que faltava!. Ja es veu, a la política tot si val. I que consti que a l'Ajuntament la majoria de personal treballa i molt.

Anònim ha dit...

Martí (Torreforta)
No saps de que parles, dimitir per posar filtres als ordindors.
En una administració els ordinadors són una eina per a treballar, no per mirar pàgines porno, les pel.lícules de la tele o els blocs dels amics. Per treballar a l'Ajuntament no es necessita res de tot això, per aquest motiu a gairabé totes les empreses es posen filtres. I ningú en fa cap drama, ni ho considera cap censura, és normal. Perquè el normal és anar a treballar per fer la feina, no per entretenir-se per internet. Això es fa en el temps d'0ci. Potser tu, a la feina, i fas també el teu temps d'oci.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Crec que la Begoña ja ha explicat, força satisfactòriament, el perque de l'"ampliació" de dilluns passat.

Anònim ha dit...

Alejandro, a ver si lees bien...tema tecnològico. Es propio de los del PP, manipular, manipular....La Floría tiene razón. Sacas las cosas de quicio y ahora te quejas? Yo hago una jornada de 40 horas, los funcionarios tienen cinco para navegar todo lo que quieran y aun no llegan a lo que yo hago, y yo lo hago cobrando menos, seguro! Es la leche que digas que no pueden navegar por internet. Sólo faltaría! Hala, menos hipocresías!

Anònim ha dit...

Sr. Josep Maria, de deixebles, pel que es veu, n'hi ha de tothom. De l'Estalin també. A veure que opinaria vostè si un altre sindicat pintés de negre el vidre del plafó d'informació del seu sindicat perquè la informació que hi conté no li agrada. Més coherència camarada!

Anònim ha dit...

Doncs jo estic amb el Josep Maria, crec que la Bego ho explica força bé i em sorpren que l'Alejandro no ho preguntés abans...

Cesc ha dit...

L'important en una feina és assolir uns objectius predeterminats. Si fas la teva feina com l'has de fer no ha de tenir cap importància que facis un descans de 10min entrant en webs d'entreteniment. Dic 10min i podria dir 1hora si al final de la jornada els resultats són els que s'havien predeterminat. Treballar no és només fitxar i tornar-ho a fer al cap de 8 obviant els resultats.

Si des de fa uns dies s'han "censurat" una sèrie de webs, l'Alejandro fa be de denunciar-ho i criticar-ho. El que no trobo bé però, és que qui rep les crítiques contesti a "3/4 de 15" com dirien al meu poble i parli de l'11-M. Les consignes del PSOE són clares: si no t'agrada la crítica i no saps com afrontar-la tens una sèrie de dards per llançar: Prestige, guerra d'Iraq, 11-M i potser transvassament. També hi ha la possibilitat de llançar-los tots com sembla que ha passat i que per mi demostra una total inmaduresa democràtica.

Cèsar Llamborda ha dit...

Dilluns, 9 i 19 del matí.

Una persona -valenta- des d'un ordinador amb IP de l'Ajuntament ha aconseguit trencar el filtre i s'ha connectat amb el blog Tarragona 2016, per trenta-dosena vegada.

Una abraçada a aquesta intrèpida o intrèpid blocaire.

No cal dir que no revelarem l'adreça IP, confidencialitat garantida!!

Anònim ha dit...

Cesc no sé on treballes tu, però a l'Ajuntament l'organització no és per objectius i dificilment ho serà. Vaja ! que estàs d'acord amb el "vuelva usted mañana" ja que si el funcionari ja ha aconseguit els objectius de la jornada ... a què se'l pot obligar! SE li ha de dir al sofert contribuent forma part del objectius de l'endemà ?

Anònim ha dit...

Emportar-se paquets de folis perqùe dibuixi el nen o la nena, fer centenars de fotocòpies per l'altre fill estudiant, posar conferències a Cuba, fer trucades personals interminables des del telèfon de la feina, llegir-hi el diari ... són abusos clássics més o menys corrents, més o menys consentits en gairebé totes les feines; als quals ara, gràcies a les noves tecnologies, cal afegir despaxar el correu personal, continuar llegint el diari, veure què diuen els blogs dels amiguets i organitzar les vacances per Internet. Sempre des de la feina; Of course.

Em sembla un insensatesa supina que algun polític vulgui donar cobertura a aquestes pràctiques, tot apel.lant a la llibertat d'informació i a la denúncia de la censura.

Cèsar Llamborda ha dit...

Jo també necessito uns paquets de folis, passo per l'Ajuntament a buscar-los??

Anònim ha dit...

Com surt l'Esquerra a defensar qualsevol tipus de censura mentre sigui d'ells!

Ara resulta que els funcionaris han de treballar molt, però tenir policies recollint exemplars de El Jueves, no és desaprofitar funcionaris.

¡Viva la robolución!

Anònim ha dit...

Que els funcionaris treballin és cosa tant de dretes com d'esquerres, Jordi. Sempre haurien de treballar.

L'execució de la decissió del jutge Del Olmo, per fora de lloc que ens sembli, entra dintre del més estricte acatament i respecte a la independència judicial; és dir no hauria de ser ni de dretes ni d'esquerres.

Anònim ha dit...

ENRIC M. Suposo que no ets funcionari, oi? Ho dic per les hores en que escrius els missatges en aquest post.

Anònim ha dit...

Senyora Ombra

Estic de vacances. Contenta ?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el primer comentari d'Enric M. Ara algún polític de l'Ajuntament vol aconseguir clientela, al.legant que hi ha "censura" als ordinadors. En realitat hi ha els filtres que es van posar quan CiU i PP governaven, i que sempre s'han anat actulalitzant. L'Alejandro Fernández ara és defensor dels que es passen el matí navegant per Internet.Llàstima que no defensis tan aferrissadament els que no ho fan i treballen.

Anònim ha dit...

Ahora estamos generalizando con el tema de los funcionarios. Algunos (unos cuantos) no se merecen entrar en el mismo saco.
En la empresa privada se roba mas que en la pública, seguro. Y a veces también nos toca pagar a todos.
Lo que no varía, en los dos casos, es que cuanto mas alto estás, mas robas... (sin generalizar).

Anònim ha dit...

Anònim de les 15.28: quin concepte tens de la llibertat?
Seria com prohibir els cotxes per evitar que alguns brètols corressin massa. La solució per evitar que un funcionari estigui tot el dia a Internet no és filtrar, oh, casualitat, determinades pàgines que no agraden a algú!!!

Anònim ha dit...

Les visites del saló s'han ressentit. Des que l'ajuntament va prohibir accedir al saló, teniu la meitat de visites que abans. Crec que haurieu de demanar danys i perjudicis.

Anònim ha dit...

Prohibir el cotxes no, però fer respectar el codi de circulació sí. Clar que hi ha qui no admet que li diguin cuantes copes pot pendre's ...

Si visquéssim en un món d'àngels que pixessin aigua beneïda no caldria ni codi de circulació, ni filtres a Internet, ni ajuntaments, ni polítics ... però som com som i calen criteris i normes.

Anònim ha dit...

Respectar el codi de circulació és no consultar podent fer-ho. és la capacitat d'elecció. Filtrar és prohibir la circulació. T'equivoques

Anònim ha dit...

PER CERT, UN HEU ADONAT TOTS EL DEFESORS DE LA FLORÍA CARREGANT CONTRA ELS FUNCIONARIS? CURIÓS, NO?

Cesc ha dit...

Eduard Martí, si se l'hi ha de dir massa sovint "vuelva usted mañana" potser vol dir que és un treballador prescindible i que la seva feina la podria fer un altre treballador. Llavors tenim que aquest altre treballador no entrarà a internet no perquè ho tingui prohibit sinó perquè necessitarà força temps per fer la seva feina.

Anònim ha dit...

El problema es si l'administrador de la xarxa te, o ha tingut directrius "polítiques" abans o ara, si abans passava o no els corresponents informes, i ara ha canviat d'amo?

El senyor Fernandes abans ho deconeixia i ara no s'entera?

Deu ser alguna cosa semblant al POUM!

Zorrito Plateado

Unknown ha dit...

JORDI ROCA, ESTO DE QUE CUANDO CLICKEMOS TU NOMBRE NOS ENVÍES AL BLOG DE ALEJANDRO, ES PARA SEGUIR SUBIENDO VISITAS... JEJE... PONTE LAS PILAS Y CREA EL TUYO...

SALUD,

Enrique de la Torre ha dit...

un funcionario del Ayto. que es de ERC y se pone en "anónimo" por miedo a represalias del PP si volviese al gobierno local (22/07/07 20:16, en el post "La resposta de la regidora Begoña Floría");

una comentario de otro anónimo de que "es propio del PP manipular, manipular" (22/07/07 10:00, en este post)...

un comentario acerca de que Alejandro Fernández miente, "en la línia de l’enorme i indissimulada hipocresia a la qual altres dirigents del Partit Popular ja ens tenen acostumats en casos com l’Estatut, la teoria de la conspiració en relació amb els atemptats de l’11-M, la guerra d’Iraq o el Prestige (Concejala Sra. Floría 21/07/07 21:06 http://blocs.tinet.cat/blog/bego)

...


Aquí se ha denunciado públicamente un hecho y es lo que cuenta.

Entrar en descalificaciones personales, en comentarios inútiles y faltos de argumentos, demuestra mucho. Yo no quiero una concejal así en mi Tarragona.

Unknown ha dit...

A la feina s'ha de currar i si prohibeixen navegar que prohibeixin navegar a tot arreu no només a llocs escollits a dit.

I en els perfils de lloc de treball on sigui necessari navegar, doncs penso que amb que quedin detectades les visites en un informe mensual n'hi ha d'haver prou. D'aquesta manera s'evita que la penya faci sudokus, organitzi vacances i miri porno des de la feina, que haberlos haylos.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Tondo, que ningú ha triat pàgines a dit.
Jordi, si vols pots entrar en blogs de l'"esquerra" (a aquestes alçades em costa "identificar" qui és d'esquerres. Si ens despistem el PP s'atribuirà ser-ho) i veuras les crítiques al segrestament de "l Jueves i, a més, la reproducció de la portada.
Per cert no sé a on m'he carregat els funcionaris (jo ho soc).

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Per cert, un comentari meu contestant un "ugetista fins la mèdula" no ha sortiot publicat. No per això em posaré a denunciar suposades censures en el blog dels Penjats.

Anònim ha dit...

A l'anònim 23 / juliol / 2007 17:33

A la feina no puc escollir entre treballar o no treballar ... De la mateixa manera que no puc escollir entre complir el codi de circulació i no complir-lo. Haig de treballar, i no llegir el diari o fer sodulkus, i haig de complir el codi, i no fer el que jo vulgui. Quin és el problema ?

Sindicat ASEMIT ha dit...

ELS TREBALLADORS MUNICIPALS HEM PATIT UN CONAT D’ACTE-MORDASSA EN LA LLIBERTAT D’ACCÉS A LA INFORMACIÓ SINDICAL

Uns dies després que el Bloc del nostre sindicat ja torna a ser visible des dels ordinadors municipals, és una bona ocasió per reflexionar sobre el dret d’expressió i d’informació sindical que tenim els sindicats i també sobre el dret de rebre informació sindical que tenen tots els treballadors municipals.
Anys enrere, la informació arribava escrita en paper o transmesa oralment a les assemblees. Amb l’arribada de les noves tecnologies, també es fa arribar via correu electrònic o accedint als llocs web dels sindicats. Tant en un cas, com a l’altre, tothom que tingui uns principis mínimament democràtics, estarà d’acord en que no es pot restringir el dret als treballadors d’estar informats dels assumptes laborals que els puguin interessar. Per tant, el dret dels treballadors a estar informats, entranya la responsabilitat dels nostres governants a mantenir-se alerta per no permetre que res ni ningú tingui la temptació de restringir o minvar aquest dret.
El nostre sindicat entén que el dret a estar informat dels assumptes laborals ha d’esser exercit de manera natural i res té a veure amb els que intenten, de manera perversa, confondre l’opinió pública comparant aquest dret amb el mal ús d’utilitzar l’accés a internet durant la jornada laboral per a fer reserves de vacances, consultar blocs d’amics o pàgines amb continguts eròtics o sexuals.
El dret a rebre o accedir a la informació de caire sindical és un privilegi del qual no gaudeixen encara milions de treballadors a tot el món, que el veuen com una utopia difícil d’aconseguir, i que és causa de tota mena de represàlies. Són molts els estats que encara la mantenen proscrita. No obstant això, el vertiginós desenvolupament de les noves tecnologies ha obert gairebé totes les portes, i ni tan sols les dictadures més hermètiques poden impedir completament que es filtri la llibertat per les autopistes virtuals i les antenes parabòliques. En la memòria dels treballadors més vells de la casa encara palpita l'absència de la llibertat d’accés a la informació de caire sindical. Sense aquesta llibertat d’accés a la informació, l’atmosfera seria irrespirable i els treballadors deixarien de ser lliures i també iguals, doncs no es podria assegurar la mateixa igualtat d’oportunitats i de coneixements sobre l'actualitat laboral a tothom que treballa a l’Ajuntament. Els perills no només existeixen als països regits per governs autoritaris. La restricció patida aquests dies enrere pels treballadors municipals envers el nostre sindicat ens ha permès ser testimonis d'excepció de com, fins i tot societats en les quals la llibertat d'expressió i d’informació sindical està profundament arrelada, es poden patir conats d'actes-mordassa totalment inadmissibles.
Som conscients que qui restringeix el dret als treballadors a accedir a la informació sindical, ho fa per silenciar o amagar allò que no vol que se senti, però avui això és pràcticament impossible perquè els canals són massa per ser silenciats en la seva totalitat.Des d’aquest Bloc sindical, donem les gràcies a qui correspongui per haver donat les instruccions polítiques precises i oportunes per tal que el sentit comú retorni a casa nostra i que l’accés de tots els treballadors a la informació de caire sindical surti de la zona ombrívola de confusió i incertesa i continuï sent un estendard de la llibertat sindical.