Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 7 de juliol del 2007

Jordi Rom és el nou cap de premsa de l'Ajuntament de Salou

El periodista Jordi Rom és el nou cap de premsa de l'Ajuntament de Salou. El consistori va cessar dijous passat a Ramon Tibau, que havia ocupat aquest càrrec durant els últims 17 anys. Entre altres ocupacions, Jordi Rom va ser el director de Ràdio Cambrils durant la dècada dels 90, posteriorment va treballar al Col·legi de Periodistes de Tarragona, va crear l'empresa Ítem i va ser el responsable de comunicació de l'Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda.

D'altra banda, segons informa el portal La FM Tarragona, fa uns dies l'alcalde del Vendrell, Benet Jané (CiU), va signar un decret per acomiadar a la directora de Ràdio Televisió El Vendrell, Teresa Carrera, que havia estat nomenada mesos enrera per l'anterior alcaldessa de la ciutat, Helena Arribas (PSC).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Canvi de govern, canvi de funcionaris, això va així

Anònim ha dit...

Ramon Tibau és un gran professional i millor persona. No s'ho mereix,

Anònim ha dit...

El Tibau ens agradaria que estigués en actiu en algun lloc o altre molt aviat. És un gran professional molt proper i assequible. Ha estat un plaer treballar amb ell durant aquests anys. Ja veurem si el seu successor estarà a l'alçada.
Tibau, bona sort i fins aviat.
Les gatones unides miolem per tu.

Anònim ha dit...

Respecte a l'anònim que diu canvi de govern, canvi de funcionaris; dir-li que això no és sempre així. Hi ha exemples prou remarcables de caps de comunicació (càrrecs de confiança) que han continuat als seus llocs després d'un canvi de govern i de color polític.
El Tibau era i és un magnífic tècnic i professional. Com pocs a les nostres comarques. El govern salouenc no ha valorat aquesta raó i s'ha deixat emportar per la rauxa de la venjança. Esperem que algú el recuperi com a tècnic, seria un error no fer-ho.

Anònim ha dit...

Però Tibau és d'un partit. Si un vol ser un professional ha de ser més neutre.

Anònim ha dit...

Anònim, no sóc de cap partit. Quan vaig treballar a la seu del PSC de Tarragona, l' any 88, crec, i després al departament de premsa de l' Ajuntament de Tarragona substituint l' Emilia per baixa maternal, i amb Recasens d' alcalde, tampoc no vaig voler treure'm cap carnet. Així em va anar. I posteriorment mai, desde que treballo amb Ferran, no he militat enlloc,contrariament a la meva dona que treballa i milita a CDC i no s' ho ha amagat mai.
Sempre he pensat que era millor conservar la neutralitat, però vistos els resultats veig que no serveig de res. Així que, anònim, sento decèbre't però no sóc militant de cap partit, però el que sí que et diré és que ha estat un gran plaer treballar amb l' alcalde Ferran tots aquests anys, per la talla, la professionalitat, la humanitat i l' educació que sempre ha demostrat. La fidelitat a les persones no es pot medir per la seva militància, tingue-ho present.
I jop continuaré essent lleial a les persones i a les institucions per la quals treballi.

Ruf ha dit...

Encara que amb molt de retard llegeixo aquest bloc, i ves per on em trobo que parlen del meu amic i ex company de treball en Ramon Tibau.
Bé jo del Ramon només puc parlar-ne bé. Com a professional i com a persona.
No puc dir el mateix de la majoria de persones que formen l'actual equip de govern. Començant per l'alcalde Banyeres i acabant pel SR. Otal. Les ànsies de poder i venjança són l'únic motiu del cesament del Ramon Tibau i d'altres professionals, entre ells jo mateix.
No oblideu polítics que roda el món i torna el Born.