Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 27 de juliol del 2007

El Grup 100% segueix maltractant els treballadors i el SPC ho denuncia


El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) ha denunciat en un comunicat la situació al Grup 100% Comunicació, cada vegada més complicada i que ho estan pagant els treballadors amb endarreriments de les nòmines però també els col·laboradors amb impagaments que arriben al mig any. D'aquesta situació tan greu també se'n fa ressó d'aquesta situació la web La FM de Tarragona. Recordem que fa gairebé un mes hi va haver una convocatòria de vaga en alguns mitjans del Grup 100% que es va desconvocar a darrera hora després d'un acord entre empresa i representants dels treballadors que, evidentment Jacint Romeu no ha complert, començant per pagar les nòmines a temps.

Romeu té greus problemes amb l'anomenada central de grup, que ha de marxar del Mediapark, a Sant Just Desvern, a Terrassa, amb l'oposició dels treballadors que no veuen amb bons ulls anar a un centre de treball que els representarà tenir més despeses. Continua, a més el degoteig de baixes. Les darreres, les de la cap tècnica de l'empresa, Marta Domènech; la cap de continguts, Esther Domingo; una correctora, Alba Potente; i els directors de Més Tarragona i Més Costa Daurada, Jordi Salvat i Eva Rolduà respectivament. I tot indica que no són les últimes. N'hi haurà més.

21 comentaris:

Unknown ha dit...

És trist esècialment per la gent que va creure en el projecte i que ara reben aquesta agredolça recompensa.

Mig any sense cobrar les col.laboracions... Uffff

Anònim ha dit...

Si una nit veieu un globo pel cel de Tarragona que va cap a les Ameriques, punxeu-lo que no s'escapi el seu ocupant.

Anònim ha dit...

O sigui, estan marxant tots els que van posar en marxa el projecte. I a la tele, entre el Marc Aranda i la Montse Adan s'ho han de menjar tot... Ai, ai, ai :(

Vist des de fora (que és el meu cas) el que em desilusiona és veure com la possibilitat de tenir un grup multimèdia de Tarragona comença a desaparèixer. Per què han de ser sempre de Madrid/Barcelona? El 100% té (encara) premsa, ràdio, televisió... Voleu dir que no és possible? Jo continuo pensant que sí, però les coses han de canviar JA

Anònim ha dit...

Algú hauria d'enviar als del departament de Treball a fer una inspecció al carrer Sant Agustí! Que surti tota la merda dels xanxullos d'en Romeu, com lo de la Fndació aquella de la que en ón patrons ell i sa mare!

Oscar Ramírez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albertus Magnus ha dit...

Amb elements con el Cintet, no es pot esperar res que no sigui allò què més bé saben fer els empresaris; omplir-se les butxaques a costa dels de sempre, els treballadors. Només faltaba que els de la tele s'ajuntessin amb els italians, per acabar-ho d'adobar. Ara si no parles EN italià, no tens res a dir. Gran cosa, això de "la famiglia"...

Anònim ha dit...

Algú sap què hi pinta la senadora Maria José Elices al Grup 100%???? Últimament se la pot veure sovint acompanyant al Cinto Romeu... (Dios los cría y ellos se juntan)

Anònim ha dit...

Jo sé que els pernils que es venien a 99 euros regalant el perniler i un xoriço i altres coses, els venien a traves d'una empresa que formen Badia i Elices. Hasta aqui puedo leer.

Anònim ha dit...

sino paguen li foteu les cases que tenen els capos del grup a la vall d'aran i els porches, abans de que com diuen passi un globo cap a les ameriques, brasil...

Albertus Magnus ha dit...

El Cintet i "la Hélices" juntets? Ai mare! Com deia en Chiquito de la calzada: TIENEN MÁS PELIIIGRRO... S'han ajuntat els mals propòsits amb els despropòsits (respectivament)i en pot resultar una combinació explosiva.

Anònim ha dit...

Crec que el Col·legi de Periodistes hauria d'haver denunciat oficialment la situació del Grup 100% molt abans. Que hi ha problemes per cobrar és conegut per tota la professió i, al final, són els mateixos professionals els que poden decidir si marxen o continuen treballant sense cobrar. No obstant això és obligació del col.legi oficial defensar i garantir que la feina periodística es fa en condicions dignes, cosa que al grup 100% no s'ha donat mai (ni quan es cobrava).

Anònim ha dit...

Jacint Romeu?, algú sap de on li ve tot aixo dels mitjans de comunicació, entenc k ell era un filo-constructor amb moltes 'fallides' a les seves esquenes, potser que ho preguntem a Badia, potser que li preguntem a Badia si el seu somni de tenir mitjans de comunicació amb una titella al devant que hi constes(Cinto)ara per culpa de la mateixa titella se li envagi al garete...seguirà

El Zorro Tgna ha dit...

Jacint Romeu? mitjans de comunicació?, de on li ve aixo dels mitjans de comunicació?, que se sapigue era un filo-constructor amb tantes 'fallides' con obres feia, pq ni es periodiste ni te cap experiencia en el mon de la comunicació, ara bé, potser algú el va 'fitxar' com a 'titella' per administrar i comprar amb diners de la fundació que li van fer crear amb el innocent del jordi virgili (un comtable de pa sucat amb oli), i la seva mare (que va ben arreglada), potser el sr Badia ha vist com elseu somni de tenir i manegar mitjans de comunicació se li en va al garete, pq el 'titella' se ha enbutxacat un mun de diners i de 'gestió' 'gestió' empresarial es un autentic desastre, be, ja se sap, 'ladron que roba a otro ladron mil años de perdón'...continuarà jeje

Anònim ha dit...

Algú sap on viu en Cinto? Com que a mi em deu calés, crec que seria útil publicar on viu aquest impresentable perquè el poguem anar a veure personalment.

Anònim ha dit...

Cinto Romeu vive en Bosques de Tarragona ,,,convendria que alguien consulte el registro Marcantil y se podrian sorprender de la cantidad de empresas en las que forma parte,,y asustarse por las astronomicas deudas que aglutina ,,,,se acabaron las ayudas que le daba Badia con el dnero del puerto y las que le daba Nadal
alguien deberia instarle la quiebra fraudulenta para que salgan a la luz todos y todas

Anònim ha dit...

Hola,
Jacint Romeu a part de deure´m els últims mesos m´ha estat amenaçant tant per mobil com per mail intentant moure els seus números per fer-me entendre de que no em deu res,hem estat mesos i mesos sense cobrar i quan ens pagava algu ens donava la meitat, és molt fort, mai va donar la cara, és un covard , sempre s´amaga i quan dona senyals de vida les dona o bé per mail o bé per missatges al mobil.
Desde aquest mail convido a la gent que ens deu pasta a que fem pinya i el denunciem com bé es mereix, les tenim totes per guanyar ja que tot és demostrable de que ens deu calés i també és demostrable l´explotació a la que hem estat sotmesos, aquest senyor té un bon curriculum de trepitjar els jutjats,i també ha sortit publicat a molts diaris on no és que es parli molt bé i net d´ell.

animeu-vos! jo m´apunto a la denuncia.

Ánims i salutacions.

Hola maku! ha dit...

Jacint Romeu, alias el 'pelut'(se li juntaba el pel del pit i la barba, i a més es 'cejijunto', degudament depilat, jaja), alias el 'piga' (se la va fer treure, la tenía a la cara i ben gran jaja), sempre va un pas per devant dels deutors i es clar dels treballadors, cuan ell monta una societat ja ho fa pensat com 'robar' amb algú, sigui un franquiciat dels diariets que fa, siguin els proveïdors, o siguin els treballadors, la questió es 'estafar', que s'amaga?, es clar que si, es peruc i cobard com ell sol, pero sempre troba un 'titella' que doni la cara per ell, o el pobre diable del Jordi Virgili, o que tingui a ma... en fin, si voleu no ser estafats, simplement NO treballeu per ell.

Anònim ha dit...

Jo m'apunto també a la denuncia! Però tinc dubtes de si hi podem fer alguna cosa. L'únic que sé és que estic super penjada esperant que aquest personatge em pagui el que he treballat. Crec que s'ha de fer alguna cosa.

Anònim ha dit...

El problema d'aquesta empresa és el seu cap, el Sr. Cinto Romeu, una persona que no ha tingut cura de cuidar un equip de persones que treballavem sense cobrar al dia, i assumint més feina de la ens corresponia. I ser gerent és alguna cosa més que manar..., Ara tot se li "desmorona". Volia fer un IMPERI i ho ha hagut de vendre tot. Potser molts no cobrarem, però la pena em disminueix, quan veig com s'enfonsa el vaixell i el seu patró.

May ha dit...

Sí, denuncieu, que tot té solució, jo el vaig denunciar i he guanyat. No deixeu passar aquest maltractament!

Ciudadano López ha dit...

Hola

Hemos llegado a este blog buscando información sobre Jacinto Romeu, y nos hemos quedado de piedra al comprobar que lo que nos está haciendo a los trabajadores de Laboratorios Pérez Giménez en Córdoba no es la primera vez que lo hace. Si alguien quiere informarse de por donde anda este señor ahora mismo y a qué se dedica, aqui tiene algunos enlaces:

http://www.eldiadecordoba.es/article/cordoba/996537/ugt/exige/la/junta/intervenga/conflicto/perez/gimenez.html