Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 31 de juliol del 2007

El matí amb Scarlett Johansson del periodista Gerard Gort


No us ho creureu però és cert. El periodista reusenc Gerard Gort ha participat com a figurant en la pel·lícula que Woody Allen roda a Barcelona i ens fa dentetes al seu bloc per haver passat un matí tan a prop de l'actriu Scarlett Johansson. "Evidentment que hauria volgut compartir-hi unes hores de manera més íntima i més intensa i en unes altres circumstàncies més especials", afirma.
Gort presumeix d'haver estat a tocar de Scarlett Johansson, Rebecca Hall i Woody Allen. "Vaig sentir les seves converses i el timbre de les seves veus des de ben a prop", afirma. I hi afegeix que "fins i tot, sobretot amb la Rebecca", va "intercanviar-hi alguna mirada suggerent i algun somriure de complicitat, o això és potser només el que m'agrada pensar".

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Èn tot cas felicitar en Gerard, un molt bon periodista amb aquesta faceta amagada que li desconeixia ;-)

Oscar Ramírez ha dit...

Jo un cop vaig tenir molt a prop al Fary i una altra vegada a la Rossy de Palma però ja veig que no puc comparar el tema amb aquest monument de la Scarlett. Enhorabona al Gerard per aquesta presencia tan propera de la Johansson. Tu no fas dentetes, fas ràbia directament.

Waipu Joan ha dit...

I TANT QUE FA DENTETES!