Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 14 de juliol del 2007

Filtracions molt familiars

Alguns periodistes vallencs estan molt emprenyats! Resulta que fa dies que van darrera del repartiment de carteres del nou equip de govern municipal i l'alcaldessa, Dolors Batalla, anava donant llargues als insistents periodistes. Finalment, ahir divendres van conèixer el cartipàs amb tot luxe de detalls. El va publicar el setmanari El Vallenc, que dóna la casualitat que està dirigit pel pare de la nova regidora de Cultura i Esports, Judit Fàbregas.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha primícies que poden sortir molt cares a qui les filtra. El favor fet a papaito segur no ha agradat gens a l'alcaldessa. Donarà 'batalla' a la regidora inexperta i molt filla del seu pare.

Anònim ha dit...

Quin baix nivell... Jo no se si ha agradat a l'alcaldesa però es correspon amb el nivell dels que governen la ciutat.
No entenc com els periodistes permeten que pasin aquestes coses sense dir gairebe res.
Tot plegat una filtració de baix nivell.

Anònim ha dit...

Molt propi dels protagonistes. Si es pensen que això pot pasar desapercebut ho tenen clar

tiranosaurus ha dit...

Practicament en cada portada de la OPCIO ( editada pel Vallenc ) en portada apareix la seva filla o noticies del seu departament.
Per no dir que el Francesc fábregues entrega els premis de curtmetratges més per ser el pare de la regidora que pes ser propietari del Vallenc, no te ni titulació, i es un simple carnisser incult ( si parlem de cinema ), hi ha moltes persones del món del cinema a valls millors representants que ell.
Per no comentar la següent notícia.
Aquesta gent fa vergonya!!!!!!!!
No ens enredaran!!!!!!!!!!!!

http://www.3cat24.cat/noticia/258230/catalunya/Condemnen-el-setmanari-El-Vallenc-per-publicar-la-foto-dun-suicidi-en-portada