Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 10 de juliol del 2007

Nadal, advocat de la mà de Miquel Roca

Diuen que l'exalcalde Nadal obrirà despatx a Tarragona amb un soci amb qui ja ha treballat. El va contractar per tractar de salvar el Fortí de la Reina. No és altre que Miquel Roca Junyent. Però diuen també que el nacionalista reformista d'en Roca li ha comunicat a l'exalcalde que només es farà soci d'ell si Nadal deixa el Parlament. Dit d'altra manera, si definitivament abandona la política.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

En Nadal no pot deixar la política. És un polític de cap a peus i Tarragona necessita un diputat com ell que foti canya de tant en tant!! Ja prou malament està Tarragona que des de Barcelona molt de parlar de descentralització i demés, com perque a més els bons polítics que tenim aquí, hagin de plegar. Que continui com a diputat!!

El Capità Tarragona ha dit...

Jo també vull que segueixi com a dioputat! És un gran polític i Tarragona el necessita!

Anònim ha dit...

Doncs a mi ja m'està bé que deixi el Parlament que el va salvar d'anar a la garjola (canvi de cambra política = arxiu dels casos i processos). Que acabi de torturar als del seu costat com ha fet aquests darrers anys a l'Ajuntament i que ens deixi a tots tranquils. Espero que en Roca, a anys llum de Nadal politicament parlant, s'ho repensi i faci servir la seva intel.ligencia per passar d'aquest individu.

Anònim ha dit...

Que fot canya no ho negaré, però que el Nadal és un polític de cap a peus, és més que discutible... més bé es un impresentable, que no sap altra cosa que insultar a la resta de polítics... i no dic desqualificar, dic insultar, perquè és el que feia directament...

Jo com advocat no el contractaria, potser acabaria sempre a la garjola per “desacato” al jutge... o denunciaria al jutge si aquest li digues alguna cosa que l’incomodes....

Anònim ha dit...

El Roca es un senyor,i el Mister Chrismas és un Capo-ullo, que s'en vaigi ja a parir panteres d'una vegada. Una llastima si el Roca s'uneix amb aquest personatje fos i maquiavel.

Anònim ha dit...

El Roca podría montar una ONG i dedicar al Nen Nadal, com a penitència, a defensar tots els veïns afectats pel regal (POUM) que ens ha deixat.

O potser vol beneficiar-se de la imdemnització que l'ajuntament tindrà que pagar al seu amic CATà (Fortí dla Reina).

Anònim ha dit...

L'activitat de Nadal com a diputat ha estat sempre 0. Quina cara! només va a escalfar la cadira.

Anònim ha dit...

Nadal el que haria de fer és fotre el camp de la política. S'ha carregat a l'Aregio enfontsant el seu propi partit a Tarragona.

El liberal del antifaz ha dit...

Claro claro y Roca ha dejado la política.

Se referirá a no presentarse a las elecciones, a controlar el dinero público y todos esos engorros democráticos.

Joder con los nacionatas, ¡cómo les gusta la pasta!

Anònim ha dit...

Sabeu la última del Nadal, sembla que vol convertir-se en l'advocat del Sr. Cata, el del Forti de la Reina.
Diuen que li ha promes que si ell es el seu advocat no es tancara el Forti.l... voleu mes cara dura, mes fachenderia, mes imoralitat.

Anònim ha dit...

El Nadal es de puta mare i d'aqui un any ja l'estareu enyorant tots.

De Nadal a Ballesteros es com passar del chuleton a les bledes.

Anònim ha dit...

O del Priorat al vi de missa... (per cert, el De los Rios era comercial de vi de missa, ja es veu que s'entendran be amb mossen Ballesteros i la monja asesina Bego...)

Unknown ha dit...

Doncs a mi van dir-me que a la URV volien llogar Nadal com a professor: Enteneu-me. Uns eurets i prestigi per quatre horetes de xerrameca.

Jo no el critico: que treballi on vulgui. Però penso que acumular tantes feines i no deixar-ne per la resta de gent, que la majoria no arriba ni als mil euros és una vergonya.