Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 27 de juliol del 2007

El delegat del Diari de Reus també abandona el vaixell


Per tercera vegada durant el mateix dia, us tornem a matxacar amb coses nostres. Ja ens perdonaran els lectors que no són del sector de la comunicació però és que el galliner està esvalotat! Pocs dies després que el sotsdirector del Diari de Tarragona, Joan Alias, deixés la redacció, el delegat de Reus, Ivan Rodón, ha anunciat que ha decidit fer el mateix. Molta sort a tots dos! Pit i amunt Ivan!

10 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

A l'Ivan li desitjo el millor del món vagi on vagi. Sempre ha demostrat ser un periodista imparcial i una bona persona. Els caps i propietaris del Diari no saben que es perden. Sort.

Sindicat ASEMIT ha dit...

Iván, els que hem tingut l’honor de conèixe’t sabem que ets un professional com la copa d’un pi. Fa més de dotze anys que ens coneixem, de quan venies pel sindicat al carrer Ixart. Quan et vèiem, respiràvem tranquils, perquè tots sabíem de la teva professionalitat i independència. Després en van venir d’altres darrera teu, sobretot una que ara està en nòmina municipal, de qui no podem opinar el mateix, perquè va 'descolorir' massa el teu precedent. Ivan, estem segurs que on vagis, continuaràs suant la camiseta de la professió que més estimes i redactant les informacions amb el teu toc particular de mestre de la informació. Ànim i força!!

Anònim ha dit...

Trista es la noticia i espero que rapidament llegim,escoltem o veigem al millor periodista de les nostres comarques un altre vegada en actiu. I actius va perdent aquest diari i no ho entenc...L'Ivan per diversos sectors, socials, culturals i tradicionals, institucionals (els que mes), així com económics, representava dintre dels mitjans de comunicació un referent. Pero sobretot una forma d'entrende a la gent, sense cap prejudici...

Jordi, doncs saps per que ho dic, avüi es un dia trist, que espero es converteixi en una noticia agradable i que ens la narris tu.

filipino

Salvador Guinart ha dit...

Molts ànims Ivan!. No entenc que passa en aquesta santa casa... (però no feu cas, que jo sempre sóc l'últim en enterar-me de les coses). Bon professional i millor persona. El Diari ha deixat perdre un bon professional. Potser ara la política d'alguns mitjans és pagar 1000 euros al becari/becaria de torn, que faci més hores que un rellotge, i au!, a fer la casa gran. Això és prostituir la professió. Encara que les seves butxaques no es prostitueixen, al contrari, són ben plenes. Hi ha empresaris que són bones persones, però hi ha d'altres xiquet...

Anònim ha dit...

I en tot això, què hi diu elcol·legi de periodistes?
Perquè elproblema està molt generalitzat.
Abans, ser periodista era una professió que transmetia una imatge digne. Ara, per alguns oportunistes i d'altres que no són periodistes però que practiquen l'intrussisme, la professió, per desgràcia, perd dignitat. Això sí, les audiènces de brossa, creixen, i la rendibilitat d'alguns mitjans, també.

Anònim ha dit...

Salvi,

Si trobes un becari que cobri 1.000 euros, t'hauràs guanyat un premi i gros. Però és un repte més que difícil impossible.

Anònim ha dit...

Diuen que la seva dona també se'n va?

Anònim ha dit...

Un tap menys al Diari.
On se'n va? Suposo que tractant bé tanta gent no li mancaran oportunitats. Bona sort.

Anònim ha dit...

Au va home, l'Ivan el que sabia era quedar be amb tothom, robar temes als seus subordinats i posar-se molt nervios quan sortia algun que li pogues fer ombra. Portava unes sabates mooooltes talles més grans que les seves, i era un autentic bluffff. El protegidet del Toni Coll durant molts anys.

Se'n va a ERC, el partit al que fa creure que es dels seus, com li va fer creure al Nadal que era dels seus i casi me'l fan cap de premsa de la delegacio de la Generalitat a Tarragona, o com li va fer creure al Ballesteros que també era dels seus i li va fer més de tres i quatre feinetes. El Rodon es sempre del que conve i sempre diu el que voen escoltar les persones amb qui parla, especialment si son mes poderoses que ell i li poden fer algun favor.

En fi, potser si que ara estarem mes a la vora de la independencia...

Anònim ha dit...

alguien podria investigar la reforma que esta efectuando el Diari de Tarragona , invadiendo zona urbana publica , podria ser que el anterior equipo de gobierno , en prueba de agradecimiento por el buen trato recibido y ocultacion de ehchos reproblables le haya concedida la licencia pero sea como sea hay un trato de favor y una invasion de terreno publico
¿se convertira en otro Fortin de la Reyna ,
el equipor de gobierno actual deberia revisar esa "licencia" si es que existe , ademas de justificar como se puede "regalar" terreno de todos los ciudadanos