Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 13 de juliol del 2007

Espera que esperaràs

La roda de premsa posterior a la junta de portaveus que es va celebrar ahir a l'Ajuntament va començar amb més d'una hora de retard. Havia de començar a les 17.40 h i a les 18.45 encara esperàvem. A les 19.00 h començava una altra roda de premsa al Departament d'Urbanisme de la Generalitat. També vam haver d'esperar una hora. No és la primera vegada. L'atenció als mitjans dl Consell Nacional d'ERC a la Laboral del dissabte va començar amb dues hores de retard. Analitzada la qüestió, volem dir que:

1- Si les rodes de premsa fossin al matí se'ns facilitaria la feina. Es podrien reunir al matí.
2- Ja que la primera petició no es durà a terme, perquè una de les prioritats no és facilitar-nos les coses, almenys que comencin puntuals. Si no saben quan acabaran les reunions, que convoquin la premsa hores després, i si han de fer temps que vagin a fer un cafè ells, que també poden.
3- Si no ho saben, que a partir d'ara sàpiguen que els periodistes també tenim coses a fer a part d'esperar als polítics. Per fer petar la xerrada anem a un altre lloc.
4- N'estem fins els.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Us queixeu per tot. Una hora? Per renovar-me el DNI n'hi vaig estar sis. Així van les coses a tarragona.

Anònim ha dit...

Fins els ous!!

Anònim ha dit...

El que heu de fer una altra vegada és marxar tots. I quan ho hagueu fet cinc o sis vegades ja es preocuparan d'anar a l'hora. Ells són els més interessats a que difongueu el seu missatge oficial (és a dir, que tot són flors i violes).

Unknown ha dit...

El tema el podeu finiquitar ràpid ràpid els periodistes. A cada crònica detallar-hi els minuts de retards i si s'escau deixar de cobrir alguna roda de pres i dir e motiu.

Anònim ha dit...

Planteu-los, home. A veure si teniu nassos (no en tindreu...)

sdas ha dit...

Trobo molt encertat el que diu el Tondo Rotondo, fiqueu a cada notícia el temps de retard i llestos, una altre vegada procuraran donar-se més pressa. És bastant lamentable que els polítics facin esperar d'aquesta manera als periodistes quan haurien de donar exemple.

Anònim ha dit...

Això és el que s'hauria de saber:

DIARI DE TARRAGONA:

La teniente de alcalde de Societat de la Informació, Begoña Floría, también tiene dedicación parcial en el Ayuntamiento, por lo que percibe 21.500 euros anuales. Por otra parte, cobra 43.864 euros por su trabajo como jefa de oficina de la delegación del Govern de la Generalitat en Tarragona. El complemento de 19.250 euros está incluido en esta cifra. En total, Floría ingresará 65.364 euros al año.

Bego, carinyo: Qué deies dels que surten de la política més rics del que van entrar, de les dretes i no-se-qué?

QUINA JETA GUAPA!!!!

Anònim ha dit...

Esta be aixó de saber el que guanyen els politics de la ciutat, i a Tarragona estan ben per sota de la resta de Catalunya,la veritat es que creia que eren uns sous mes alts.
El que no trobo gens be es que les tres desgraciadetes que tenen dedicació exclusiva i que fan totes les hores a l'ajuntament i no poden treballar en lloc mes ( pel que sigui a mi no m'importa) cobrin tan poc en relació al que cobren els altres, com ara la Bego.
Ja m'agradaria saber el que cobra el Navarro al port segur que te un sou brut superior a 60.000 E ( be aixó es el que corre per la ciutat)i si ho sumem al que cobrara a l'Ajuntament doncs vinga calerons.... es una llastima que no obliguin a la Bego i al Navarro a triar entre els seus llocs de trebaLL I L'AJUNTAMENT.

Anònim ha dit...

No heu mirat be les xifres. Aquesta del diari no es exacte. De quan es?

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb aquest post, jo era a la roda de premsa d'Esquerra i perquè un periodista d'e-noticies es va asseure a terra, davant la porta del lavabo per poder conectar el seu ordenador van cridar seguretat perquè el fessin fora d'allà. a banda de tenir-ne dues hores esperant, no hi havia ni una trista cadira, ni una taula per poder treballar. Va ser realment penós i a damunt el Puigcercós per fer-se el gracioset es va estar tres minuts ji ji ja ja amb els periodistes per acabar amb un "ara dic que us portin algo per menjar" que evidentment ningú va portar. Llastimós, en serio

F. R.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

no tinc intenció de fer llenya de l'arbre caigut però estaria bé que enlloc de dedicar massa temps als polítics en dediqéssiu una mica més als "moviments socials". La Coordinadora, per exemple, no existeix pel Diari de Tarragona. Ni els articles d'opinió, les cartes al director, etc.

Anònim ha dit...

Què és això de la coordinadora? Sou els que fabriqueu la cervesa Rosita?

Anònim ha dit...

Jo crec els hi podríeu comentar el tema de la puntualitat als amos "SintoRomeu, SánchesFyera" i d'altres que tambè entenen la puntualitat de la nòmina al final de mes.
Que no enteneu que els "Sponsors" del vostre salari, es l'impost revolucionari que els vostres "capos" imposen a les administracions públiques que controlen aquests polítics...?

Així que a tragar "curritos"

Informació independent: JA, JA i JA!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau. Suposo que si ens confons amb els de la cervesa Rosita que, també és una bona iniciativa encara que un pel careta, deu ser senyal que no acaba de funcionar la projecció exterior (sigui pels mitjans o per nosaltres mateixos) ;-)

Anònim ha dit...

Tots sabem que a la Bego li va la pasta, és tant mafiosa com el seu germà. Bego la progre, pobre Bego.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'anònim de les 14.10, us queixeu per tot. Aneu a fer cua al DNI, al metge privat o de la seguretat social, a la subdelegació com els immigrants,a les caixes del Carrefour o a les caixes d'estalvis o els bancs. Si aquest és un dels problemes més importants que teniu els periodistes, la situació és molt greu.