Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 11 de juliol del 2007

Algunes conclusions i curiositats

No farem un estudi en profunditat sobre els qüestionaris però us explicarem algunes de les primeres conclusions. Hem comprovat que els lectors del Saló coneixen força bé els polítics de Tarragona perquè els han encertat quasi tots. També hem vist que Victòria Forns, Manuel López Pasca, Fede Adán i Maribel Rubio coincideixen en triar Sant Sebastià com una de les seves ciutats preferides.

D'altra banda, l'habitatge més petit és el de Fede Adán (75 metres quadrats), i el més gran, el de Jordi Roca (150). Però tenint en compte el nombre de persones, la família que viu més apretada és la de Victòria Pelegrín (22 metres quadrats per cap), seguida de molt a prop per la de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, la de Pau Pérez i la de Jordi Sendra. I la que viu més ampla és la de Jose Luis Martín (70 metres quadrats per cap).

Els regidors més coneguts són Carles Castillo, Pau Pérez, Alejandro Fernández i Josep Fèlix Ballesteros. I els desconeguts són Victòria Pelegrín, Judith Heras i Lola Herrera. I com a curiositat final, els advocats Fede Adán, Xavier Tarrés, Carles Castillo i Jose Luis Martín han passat per la Salle.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs es curios, La Salle: Un de CiU, un del PP, un del PSC i un independent....educació per a tothom...i a mes advocats...

Anònim ha dit...

Molt bon resum...

Anònim ha dit...

Si, bon resum. Pot ser hi falta el cotxe més utilitzat. I al qüestionari, com es va comentar en una ocasió, hi faltava preguntar si les dones/homes de la neteja tenien contracte o eren d'estranquis.

De tota manera SANT PAU FOR EVER.

Unknown ha dit...

Al principi vaig llegir-me les enquestes... després no. Per a mi te un interès molt relatiu saber si al regido X li agrada més fideuà o paella, o si es posa ceba a la truita amb patates... Bé: la pregunta era carn o peix.

El que m'interessa més és conèixer QUI paga els menús i quin preu tenen per al contribuent la carn o el peix que menjen fora de casa; vaja.

Unknown ha dit...

Uff... he escrit tant ràpid que no me n'he adonat d'algnes errades ortogràfiques. Disculpeu!

Anònim ha dit...

Això sí que és un escàndol!!!! Que la Bego sigui alhora responsable de premsa de la delegació del Govern i portaveu de l'Ajuntament!!!! On s'ha vist això?? Si ho hagues fet CiU que haguessis dit, Bego?

No te digo..

LOCAL - Vivir en Barcelona MULTIPLE Pág. : V04 Thu, 12/07/2007

Vista previa
La oposición cuestiona algunos pluriempleos


Pese a ser legal, el mantenimiento del empleo de algunos de los concejales del PSC ha suscitado las críticas de la oposición, CiU y PP (que hasta mayo gobernaban en Tarragona). Uno de estos casos es el de Begoña Floria, responsable de la oficina del delegado del Govern, Xavier Sabaté que también es el máximo responsable del PSC en el Camp de Tarragona. En esta administración, Floria coordina las tareas del delegado, de quien fue jefa de gabinete durante su etapa como conseller, y es su responsable de comunicación. Al mismo tiempo, en el consistorio, además de ser la portavoz del PSC, quinta teniente de alcalde y miembro de la junta de gobierno local es concejal de comunicación, participación y sociedad de la información. '¿Qué pasará cuándo legítimamente cada administración defienda sus intereses, que pueden no ser coincidentes?', se preguntan Joan Aregio (CiU) y Alejandro Fernández (PP). Floria insiste en que 'no puede haber un conflicto de intereses porque en la delegación mi trabajo es técnico y el discurso político lo fija el delegado, no yo'. Floria asegura que 'mis pronunciamientos públicos y políticos serán siempre para defender al Ayuntamiento'. Otro caso cuestionado es el del concejal de Urbanismo, José Luis Navarro, que también es jefe del departamento de proyección exterior del puerto de Tarragona, máxime cuando el consistorio tiene que abordar la remodelación de la fachada marítima, que prevé la urbanización de terrenos propiedad de la Autoridad Portuaria. - s. sans

Anònim ha dit...

Javi tens tota la rao del mon, sobretot en el cas del Navarro, es una vergonya. El cas es que no hi ha manera dee faci les coses ben fetes, treballa de 7 del mati a 10 al port i la resta a l'ajuntament,i no fa la feina ben feta a cap dels dos llocs, al port per que no arriba a tot i a l'ajuntament per que no s'entera de la pelicula i va mes perdut que un pato en el parkin del Jaumet I.
Si treballes en un sol lloc crec qwue la cosa seria mes facil, enten peró que degut als sous que cobren els regidors de Tarragona, alguns hagin de fer dues feines.

Anònim ha dit...

que es llevi a les 7 ja es molt bona noticia. I això de que faci malament els dos treballs,es una mica gratüit...El nou prou bé que ho fa, clar per a mi...i estic afectat pel POUM.
Feu una mica d'historia i veureu que tots els carrecs d'altres partits, inclos els que ara s'alarmen, abans no ho trobaven tant malament...pot ser eran al govern? Parlem d'administracions i carrecs compartits? A veure qui guanya...es repeteix a tot arreu i amb tots el colors..

Unknown ha dit...

A tot arreu hi ha incongruències, acumulacions de feines, de càrrecs... en definitiva acumulació d'euros i poder.

Recordeu el Raül Font que va presidir el Nàstic i no va deixar de ser regidor?

I què podeu dir-me dels polítics que tenen duplicitat de carrecs: regidor (amb extensió si s'escau a la Diputació i Consell), diputat al parlament autonòmic, diputat a l'estatal, etc...

I mentre a les OTG la gent fa cua per feines brossa.

Ah! Aquest del port és el responsable de que els picoletos fotessin ketchup a uns quadres, no? I va dir que el pintor estava desequilibrat com a defensa.

Au va!