Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 12 de juliol del 2007

La lectura d'estiu de Navarro

Hem pogut saber que el regidor d'Urbanisme de Tarragona no farà vacances aquest estiu. A Josep Lluís Navarro se li acumula la feina. És a dir, les alegacions al Pla General. Per això ha decidit que aquesta serà la seva lectura d'estiu, una novel·la molt espessa i basada en fets reals.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El Navarro el que ha de fer es deixar-se de tonteries i deixar un dels dos carrecs que te, no es pot servir a dos amos al mateix temps.
Quina vergonya, com pot tindre la cara dura que te, el Predident del Port de Tarragona te la obligació de fer-lo triar o caixa o faixa pero el que no pot fer es estar al plat i a les tallades.

Anònim ha dit...

si, un regidor es presdident de una comunitat de propietaris que li ha tocat per torn...li farem dimitir quan tinguem que demanar una subvenció per rehabilitar la façana....anda ya¡¡¡

Unknown ha dit...

Aquñi el tema de fions és que pesno que cap regidor de CiU, ERC, ICV, PP o PSC-PSOE -més els del grup mixt, idependents, etc. del darrer consistori va llegir-se el POUM complert. I això és fer la feina a mitges.

Anònim ha dit...

Potser que l'Elisabeth Font "hermaníssima" del capgros d'Unió, Raül Font, juntament amb la Gerent d'Urbanisme Teresa Milà "hermaníssima" del prestigiós arquitecte JM_Milà (exPSUC)càrrecs de superconfiança del NenNadal, son les autores, i l'hi podran fer un resum al del perqué al JLLNavarro, abans de que les fotin al carrer???.
O es que aquí no ha passat rès i tothom es verge!!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Tondo, crec que tens tota la raó.

Anònim ha dit...

lA Teresa Mila no va fer res de res al POUM, el Nadal no li va permetre va se la Bet FOnt qui s'ho va manegar ella soleta seguint les indicación del ximple de l'alcalde i ara sera a ellla a qui li toqui arreglar els marrons!!! i ho se del cert

Anònim ha dit...

"El Poum Renovado"

Anònim ha dit...

El Nadal va embolicar a tothom, està clar que volia fer....carregar-se els seus. Ha tingut dos anys maqueabèlics per carregar-se l'Aregio. Segur que ell mateix va posar sobreavís als sociates (perquè estic segur que tampoc havien vist el POUM) perquè parlessin amb els veins abans de les eleccions.

Anònim ha dit...

el filtre del Nadal segur que va ser el Mallol, que tot i haver-lo traït, encara són amics.