Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 4 de juliol del 2007

Guerra de despatxos

Les primeres desavinences a l'equip de govern de Tarragona han arribat no per qüestions sobre el pla general, o el repartiment de càrrecs. Han estat els despatxos. El més cobdiciat era el que deixava Albert Vallvé, exregidor de Cultura, i tenia diversos pretendents, entre els quals la republicana Rosa Rossell o la jove socialista Sandra Coloma.

De raons n'hi va haver alguna, però al final ni una ni l'altra: Rossell va haver de cedir i anar a la Casa Castellarnau, com la seva antecessora M. Mercè Martorell, Coloma es va quedar un despatx més petit, i qui es va quedar amb el tresor més cobejat seria Xavier Tarrés, titular de Règim Interior, qui, per cert, ja en té un altre al Palau Municipal.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és la veritable i essencial preocupació del tarannà dels nostres polítics; "repartiment" de càrrecs, (jo et recolzo, ergo, tu em promociones) abans de començar, hauriem de revisar (a l'alça) els nostres sous, el meu despatx no pot ser més petit que el de'n tal, depatxeu en tal i porteu-me la qual, etc. etc. Quina raça !!

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Però no és una guerra d'ells sols. Moltíssima gent que no són polítics hi participa per veure què li donen o què li cau. Des del funcionari trepa, a l'amistat interessada, i al clàssic "qué hay de lo mío". Com sempre no és problema només de polítics.

Unknown ha dit...

I le splantes d el'Antiga audiència? Les haurien pogut emprar als despatxos...

Anònim ha dit...

Perdoneu que posi aquí això, però és que no sé on posar-ho. Resulta que els Penjats s'ha convertit en l'únic fòrum de debat obert de la ciutat. Com el que Notari.com no admet comentaris, he de fer-ho aquí. Perdoneu per endavant aquest abús a la vostra confiança!

Bego, carinyo: Tú també surts més rica que no vas entrar. De qué vas?

Anònim ha dit...

Que no teniu res de nou per parlar-ne? el dia 23 de juny al post nomenat L'EFECTE BALLESTEROS ja vaig explicar el que habia passat amb aquest tema dels despatxos i del fet que en cap moment hi va haver gerra ni baralles, si voleu saber-ne la veritat dons retrocediu en el temps i busqueu el post.
Per cert, tan que critiqueu al politics sabeu que cobren de vedritat? us puc assegurar que hi ha funcionaris que cobren el doble que qualsevol dels tinents d'alcalde amb dedicació exclusiva, i ja que pel que sembla teniu tantes ganes de criticar pregunteu que cobra el Sr. Melendo o el Francesc Valls per exemple, i que consti que no estic defensant a ningú ni a cap partit.

Anònim ha dit...

Te rao el Corcó, jo ho vaig llegir aquell dia i la veritat emb sembla estrany que la coordinadora de l'area estigui lluny de la seva gent mentre el Tarres esta al m itg de Cultura, que hi ha alli? pot ser que vigila a la nena Sandra que no sap per on navega?

Anònim ha dit...

Esteu malament informatsss¡¡ Els nous regidors no tenen qüasi despatxos lliures i acord al seu carrec¡¡¡ El Tarrés nomès te un despatx, no dos i menys a Palau. Esta a cultura perque a personal no n'hi ha despatx lliure...

Pel que em diu la meva " garganta profunda" n'hi haura canvis mes endevant, doncs es tot molt provisional i tots estaran mooolt contents...¡¡

Això es el que interessa????

Anònim ha dit...

Si estic d’acord amb l’últim anònim. A mes la Rosell, es va presentar el primer dia sense haver-li assignat cap despatx ningú. Pot ser no sabia que tenia que esperar a que li diguessin, una vegada fet el repartiment, i es va avançar... El corco, del dia 27 de juny no es exacte.

Unknown ha dit...

Jo trobo bé que els polítics cobrin per fer la seva feina, trobo bé que tinguin despatxos diàfans.

I m'agrdaaria que la seva feina revertís en el poble -en tot el poble-, sense favoritismes, ni clans familiars, etc.

Anònim ha dit...

Que n'aprenguin els regidors de Tarragona:

El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Mataró, Xavier Safont-Tria, ha anunciat que renuncia a cobrar el sou que li ha assignat el consistori com a portaveu del seu Grup Municipal, en concret uns 33.674 euros bruts anuals. Safont-Tria ha dit que donarà aquest sou a l'organització en què milita, la CUP de Mataró, que en una assemblea del passat 3 de juliol ha acordat que es decidirà col·lectivament l'ús que es donaran a aquests diners.

Anònim ha dit...

Perdona Laia,

Però aquest Safont de la CUP és un capullu de cuidadu!!!!

Anònim ha dit...

El capullu de la Cup que no vol el sou cobra mes que els regidors de Tarragona, per cert anonim del dia 6, la Sra. Rossell va ser presentada per un representant de la Secretaria i li van dir quin seria el seu despatx, es necessari que sigui el propi Secretari General qui us informi? sera bo de preguntar-li.

Anònim ha dit...

Doncs, aquest secretari general, es va avançar, doncs no era la seva funció....